önce "pozitif" 2 gün sonra "negatif" test

ELMALI turtam

Melegim benimle.. Çok şükür Rabbim..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
1.689
1.676
Herkese iyi geceler. Oncelikle burasi kalabalik oluyor diye konumu buraya acip fikrinizi almak istedim. Eger yanlis yapiyorsam affola. (Hatta yanlislik varsa konum kapatilabilir). Basliktan da az cok anlasiliyordur sanirim. Ilk yaptigim testte ikinci cizgi silik cikti, cogu kisi gebelik oldugunu belirtti. Gunum gecmedigi icin olabilecegini soylediler. Iki gun sonra yaptigim testte ikinci cizgi hic cikmadi. Boyle bir durum yasayan var mi acaba? Pazartesi tekrarlayacagim testi fakat yazip sormak istedim. Simdiden tesekkur ederim.

Testler Hatalı olabilir. B'nde 3 tane test yapmıştım üstelik bir tanesi erken gebelik testiydi silik çizgi çıktı sonra kan verdim sonuç hüsran oldu testler bozukmuş. Inşallah senin hayırlı haberlerin olur

Testler Hatalı olabilir. B'nde 3 tane test yapmıştım üstelik bir tanesi erken gebelik testiydi silik çizgi çıktı sonra kan verdim sonuç hüsran oldu testler bozukmuş. Inşallah senin hayırlı haberlerin olur

Bu kimyasal gebelik olayi olabilir dediler. Biraz baktim da gecen ay olmus olabilir oyle birsey diye dusunuyorum. Muhtemelen sizin dediginiz gibi testlerden biri bozuk sanirim. Dediginiz gibi hayirlisi olsun..

X