Önce pozitif sonra negatif. Ah Predictor,delircem :(

Rahimeee

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
65
21
Kızlar bata 2 günüm var. Dün evde idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıkmıştı. Bugün sabah Predictor denen testle yaptım ama hiç birşey çıkmadı. Kafayı yemek üzereyim. Predictor denen bu test bir çok kişinin canını yakmış,forumlarda okumuştum. Benim gibi olup ta hamile olan var mı? :KK43:

Canım olan eminim ki yazicaktir. Fakat bugün bende predictr ile test sonucunu silik pozitif aldım ama inanamadım çünkü çok yorum okudum. Bende adete 2-3 gün olduğu için bir lac gün daha bekleyip kan testi yatırıcam inşallah gönlünden geçen gobusune konar ..

Ay
Canım olan eminim ki yazicaktir. Fakat bugün bende predictr ile test sonucunu silik pozitif aldım ama inanamadım çünkü çok yorum okudum. Bende adete 2-3 gün olduğu için bir lac gün daha bekleyip kan testi yatırıcam inşallah gönlünden geçen gobusune konar ..
aynı durumdayız demek ki :KK43: ben yarin kan testine gidicem.

Kızlar bata 2 günüm var. Dün evde idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıkmıştı. Bugün sabah Predictor denen testle yaptım ama hiç birşey çıkmadı. Kafayı yemek üzereyim. Predictor denen bu test bir çok kişinin canını yakmış,forumlarda okumuştum. Benim gibi olup ta hamile olan var mı? :KK43:

kızlar adete 2 gün kala ucuz testlerden yapın hiç paranızı pahalı testlere vermeyin zaten öğrenen ucuz testle öğreniyor. ki onlardan biri benim adete 3 gün kala yeri belliydi adete 2 gün kala silik çıktı ki o gün değerim 33tü. yani değeriniz 20-30 gibi yükseldiğinde o ucuz testler muhakkak gösteriyor. ya da en azından benim öyle oldu diyip genelleme yapayım :) inşallah bebişler sizinledir amin.

Canim naptın kan testi ne gittin mi?

X