Önce sevgilim sonra işim

LottaLove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
326
4
66
Kizlar artik gucluymusum gibi davranmaktan yoruldum.. Hicbir sey iyi gitmiyo hayatimda. Bir süredir her sey o kadar kotuye gidiyo ki... once sevgilim beni birakti, bir sure sonra isten cikarildim..

Artik kendimi telkin de edemiyorum, kendimle konusamiyorum.. Her sey duzelicek iyi olcak diyemiyorum..Nasil kurtulucam bu ruh halinden hic bilmiyorum.

Son düzenleme:
tatlım yaa bunalıma girmişsin sen bir süre erkek arkadaşın olmasın bence yaz aylarındayız imkanın el verdiğince güzel bir tatil yap enerji topla arkadaşlarınla gez değişik birşeyler yap kendini şımart..sonra orta yollu bir iş bulmaya çalış illa en iyisi olması için bekleme zamanla olur zaten. önmeli olan zihnini meşgul etmen bir uğraşın olması sonrası kendiliğinden olur zaten aşkın nereden çıkacağı belli olmaz

Hayatta böyle dönemler olur, herşey üst üste gelir ama karanlık günlerdem sonra güneş açar mutlaka, birkaç sene önce sevgilim terketti bi kaç hafta sonra işten çıkartıldım isyan ettim niye herşey üstüste geldi diye. Neyse sonra bayağı iyi tazminat almıştım bir kısmıyla kpss kursuna gittim ve sınavı kazandım şimdi devlette memurum ve işyerinde eşimle tanıştımbu satırlarıda eşimle tatilimden yazıyorum akışına bırak hayatı

Haklısın böyle dönemler oluyor ama bu kadar çok üst üste gelmemişti bünyem kaldırmıyor artık. Geçecek inşallah dediğin gibi.. Çok sevindim senin adına :) inşallah ben de senin gibi sonunda huzuru bulurum...

Birçok kişide bu ruh hali var, al benden de okadar işte Yani benim de bunalımda ilgiliz bir eşim var, hayatta amacım yokmuş, kalmamış gibi bir ruh halim var. Ne tatile gidesim var, ne kitap okuyasım, ne de diğer herhangi hobilerimi yapasım var. Hiçbirşey zevk vermiyor. Şu son iki aydır ki son haftalarda iyice yoğunlaştı, amaçsız yaşıyormuşum gibi geliyor. Çevremdeki birçok kişi de bunalıma girmiş. Bir film vardı ya gezegen yaklaşıyor da insanlar bunalıma giriyor onun gibi olduk.

Bir de bir şanssızlık yaşarsın ardı ardına başka kötü olaylar da olur, birbirlerini çekerler. Dibe vurursun iyice. Sabrımız deneniyor sanırım. Geçer inşallah bu sıkıntılar eski neşemize kavuşalım, geri gelsin inşallah o mutlu günler....

Öyle arkadaşım ya bildiğin bunalımdayım.. Bomboş sanki her şey.. İnşallah düzelicek her şey.. dediğin gibi erkek arkadaşım olmasın diyorum bazen, nerdeyse 1 yıl olcak ayrılalı ama bazen de artık olsun çok ihtiyacım var diyorum.. İşte acayip karışık bi haldeyim..

Böyle dönemler olmasa hayatın tadı olmaz;-) dayanamayacak gibi olıyorsun sonra bi bakıyorsun sanki ödül gibi güzel şeyler oluyor. İnan sonra yaşayacağın güzelliklerin daha çok kıymetini biliyorsun. Geçmişe bakınca demekki bunları yaşamam gerekiyormuş diyorum

İnşallah canım ya inşallah... Ya bu kadar üst üste gelince olaylar ve daha yazmadıklarım da var hepsini yazsam yok artık dersiniz, işte isyan ediyo insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…