Önce silik çizgi sonra negatif test ama regl olmadım

sultan070707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2025
27
6
1
23
Regl günü test yaptım silik çizgi çıktı ve regl olcakmisim gibi ağrı var bugün reglim iki gün gecikti hala regl olmadım bugün yine artimed test yaptım bu sefer negatif tek çizgi çıktı ama heran regl olacakmış gibi ağrım vardi bel ve kasık ağrısı dün gece şuan oda yok ve reglde olmadım bu durumu yaşayan var mı sonucunda gebe olduğunu öğrenen lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi

Aynı durumdayım sayılır bugün benim de regl günümdü normalde hayatta şaşmaz erken gelir ama geç gelmez bu ay böyle beklemedeyim. Aşırı duygusallık ve kasık batmaları, adet olacakmış gibi sancılar da cabası. Haber verelim birbirimize inşallah olumlu sonuçlar alırız,

İnşallah bekliyorum bende haber vericem olumlu veya olumsuz

Bende sizinle aynı durumdayım ha olcam ha olcam diyorum yok birde bende kahverengi lekelenme oldu 2 gün sonra kesildi

olmadıysan bebiş geliyo kaç gün geçti?

Siz şuan hamile misiniz ? Bide bende sanki regl olcakmisim gibi hissediyorum kasık ve bel ağrım var sizde de bu belirtiler oldu mu
hayir ben dogurdum sana kısmet. evet aynen öyle agrı çektim ama adet olmadım sanki her an adet olacakmışım gibi en çok kasık agrısı çektim tabi belinde. teste geç çıktı

hayir ben dogurdum sana kısmet. evet aynen öyle agrı çektim ama adet olmadım sanki her an adet olacakmışım gibi en çok kasık agrısı çektim tabi belinde. teste geç çıktı
Ay ne kadar güzel inşallah bizede nasip olur Az önce gittim kan testi verdim yarın tekrar gidicem doktora inşallah olumlu sonuçlanır

Hayır her ay düzenli ve günü gününe olurum ilk defa bu kadar gecikti

Merhaba son durumunuz nedir? Ben hala regl olmadım ağrılar ve batmalar devam ediyor gecikmenin üçüncü günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…