- 14 Ağustos 2017
- 172
- 114
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1 hafta kullandim cnm sogan kurunu 19. Gun yumurtlama oldu bbekliyorumslm kızlar dün itibariyle sogan kürüne başladım adetim 8. gün gecikti ne idrar ne kanda hiç bisi çıkmadı bende sogan kürüne başladım sonra ardından incir havuc kurune baslicam benimle baslamak isteyen varsa bu baslik altinda bulusalim...
ay inş hayırlı haberlerle gelirsin canım:)Ben 1 hafta kullandim cnm sogan kurunu 19. Gun yumurtlama oldu bbekliyorum
Bende 2 aydır kullanıyorum pko var bende 40-43 arası döngüyü 56 güne çıkardı benimde![]()
Hayır onu hiç denemedim canım o nasıl yapılıyorsende durumlar biraz ters tepmiş incir kürü yaptın mı hiç?
ibrahim saracoglunun tarifi ben burda okumuştum adetinin 4 yada 5. gününü 6 7 kadar inciri 1 litre klorsuz suda ağızı kapalı 15 dk kaynatıp ılıkken iciyorsun 10. günden itibaren hem incir hemde havuç yapıyorsun 3 orta boy havucu 1 litre suda 20 dk kaynatıp ılındıktan sonra incirle karıştırıp iciyorsun ikisini ayrı ayrı tencerelerde kaynatıyorsun tam anlatamadım ama nette videoları falanda var canimHayır onu hiç denemedim canım o nasıl yapılıyor![]()
Teşekkür ederim canım yinede :)ibrahim saracoglunun tarifi ben burda okumuştum adetinin 4 yada 5. gününü 6 7 kadar inciri 1 litre klorsuz suda ağızı kapalı 15 dk kaynatıp ılıkken iciyorsun 10. günden itibaren hem incir hemde havuç yapıyorsun 3 orta boy havucu 1 litre suda 20 dk kaynatıp ılındıktan sonra incirle karıştırıp iciyorsun ikisini ayrı ayrı tencerelerde kaynatıyorsun tam anlatamadım ama nette videoları falanda var canim
incir yumurtlamazdın gelişimini havuca çatlamasına yardımcı oluyormuşibrahim saracoglunun tarifi ben burda okumuştum adetinin 4 yada 5. gününü 6 7 kadar inciri 1 litre klorsuz suda ağızı kapalı 15 dk kaynatıp ılıkken iciyorsun 10. günden itibaren hem incir hemde havuç yapıyorsun 3 orta boy havucu 1 litre suda 20 dk kaynatıp ılındıktan sonra incirle karıştırıp iciyorsun ikisini ayrı ayrı tencerelerde kaynatıyorsun tam anlatamadım ama nette videoları falanda var canim
rica ederim ben denemiştim ve denedigim ay hamile kalmıştım ama malesef kürtaj olmak zorunda kaldım nasip herseyTeşekkür ederim canım yinede :)
Üzüldüm senin adına Allah sağlıklı bir şekilde kucağına alacağın bir bebek nasip eder inşallahrica ederim ben denemiştim ve denedigim ay hamile kalmıştım ama malesef kürtaj olmak zorunda kaldım nasip hersey
Bende ayni durumdayim durumunuzu ogrenebilirmiyim 15 gun sogan kuru yaptim simdi 1 hafta oldu adetim yok ve duzensizlige bindiBen de soğan kürü yaptım. Adetim gecikti baya. Böyle bir yan etki yapacağını hiç düşünmemiştim. Adet düzenimi bozdu diye moralimi de bozdu![]()
Canım meğerse ben o ara hamileymisimBende ayni durumdayim durumunuzu ogrenebilirmiyim 15 gun sogan kuru yaptim simdi 1 hafta oldu adetim yok ve duzensizlige bindi
Yaaa sonuna cok uzuldum insallah birdaha olmustur amin rabbim hepimize nasip etsin umutlandim simdi cok sagolunCanım meğerse ben o ara hamileymisimadet gecikmesinin sebebi oymuş. Eşimle ona sogancik demeye başladık hatta kürden oldu diye
ama 8+5 te kalb durdu. Bebeği hastenede bıraktık geldik
ama duyguyu tatmak da çok güzelmiş. İnşallah senin de gecikmesinin sebebi bebektir
![]()
Biraz bekleme sürem var canım ilerde inşallahYaaa sonuna cok uzuldum insallah birdaha olmustur amin rabbim hepimize nasip etsin umutlandim simdi cok sagolun![]()
Allah razi olsun canim cok cok tesekkur ederim oyle mutlu oldum ki anlatamam eger olursa dire yazcam burayaBiraz bekleme sürem var canım ilerde inşallah1 sene denedik olmadı. O ay kür uyguladım oldu
kalpten dua ediyorum inşallah vardır sende
![]()
Aynen canım muhakkak haber ver bebiş varsaAllah razi olsun canim cok cok tesekkur ederim oyle mutlu oldum ki anlatamam eger olursa dire yazcam burayaBekleme suresindeysen iyi keyfini cikar Boylesi borazcik zor
![]()