- 7 Aralık 2023
- 79
- 33
- 8
- 24
- Konu Sahibi busra23333
Kızlar 6 haftalık tek yumurta ikizine hamileydim bugün başka doktora gittim bir kese daha gördü ama makine eskiydi bebeklere bakamadık başına gelen var mı 6 haftalığım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani 3 gebelik mi demek istediniz acaba. Diger kesenin varligi sonradan cikmis demekki bence baska bir doktora gorunmeniz icinizi rahatlatacaktir. Iyi bir uzman bulmaniz iyi olacaktir. Rabbim kucaginiza almayi nasip etsinKızlar 6 haftalık tek yumurta ikizine hamileydim bugün başka doktora gittim bir kese daha gördü ama makine eskiydi bebeklere bakamadık başına gelen var mı 6 haftalığım
Evet bu 3. Bebek olucak yani bir kesede 2 bebek vardı 2 doktor 1 kese daha var dedi bende diyorum ki acaba tek yumurta ikizinin bir kesesi şimdi mi oluştu yoksa başka bebek mi varYani 3 gebelik mi demek istediniz acaba. Diger kesenin varligi sonradan cikmis demekki bence baska bir doktora gorunmeniz icinizi rahatlatacaktir. Iyi bir uzman bulmaniz iyi olacaktir. Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin
Yok kız tek kesede 2 bebek varsa nasil baska keseye gecsin. Belki bir baska kese daha vardir ici dolu mu bosmu bakılması lazım erkenken bir doktora gorun istersenEvet bu 3. Bebek olucak yani bir kesede 2 bebek vardı 2 doktor 1 kese daha var dedi bende diyorum ki acaba tek yumurta ikizinin bir kesesi şimdi mi oluştu yoksa başka bebek mi var
Gittiğim hastane asla düzgün cevap vermiyor şimdi de hayır çift keseydi yazdı bu 4 haftalıkken ki görüntüsü tek kesedeler demi nasıl oluyor deliricemYok kız tek kesede 2 bebek varsa nasil baska keseye gecsin. Belki bir baska kese daha vardir ici dolu mu bosmu bakılması lazım erkenken bir doktora gorun istersen
Dedigim gibi diger kesenin dolubolup olmadigi önemli olan. Sen bir sure sonra tekrar git ogren canimGittiğim hastane asla düzgün cevap vermiyor şimdi de hayır çift keseydi yazdı bu 4 haftalıkken ki görüntüsü tek kesedeler demi nasıl oluyor deliricem
Öyle yapıcam siz de mi çanakkalelisinizDedigim gibi diger kesenin dolubolup olmadigi önemli olan. Sen bir sure sonra tekrar git ogren canim
Teşekkür ederim cevabınız için2 Keseniz varmış işte, diğer kese ufaksa ilk kontrolde görülmemiş olabilir. Önemli olan bu kese içinde bebegin görülüp görülmemesi. Boş kese de olbilir, boşsa sonradan kendiliginden kayboluyor sanırım. Bebek varsa da üçüz gebelik yaşayacağınız anlamına gelir.
Canım ben 2 bebişide gördüm tek yumjrda ikiziydi şimdi bir kese daha gördükMerhaba benimde ikizlerim var. İkinci keseyi 6. haftada görmüştük. 7.haftada kalp atışı duymuştum. Sağlıklı bir gebelik geçirir, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Mono koryonik di amniyotik mi gebeliğiniz diğer kese sorum dışında şu an.Kızlar 6 haftalık tek yumurta ikizine hamileydim bugün başka doktora gittim bir kese daha gördü ama makine eskiydi bebeklere bakamadık başına gelen var mı 6 haftalığım
3. OlabilirCanım ben 2 bebişide gördüm tek yumjrda ikiziydi şimdi bir kese daha gördük![]()
Hiçbir şey anlamadımMono koryonik di amniyotik mi gebeliğiniz diğer kese sorum dışında şu an.
Tek yumurta ikiziMono koryonik di amniyotik mi gebeliğiniz diğer kese sorum dışında şu an.
Bende de gördüler fakat 8. Haftada 3. Kese yok oldu yalancı kese olabiliyor dediler bemimde ikizdi çift yumurta ikiziKızlar 6 haftalık tek yumurta ikizine hamileydim bugün başka doktora gittim bir kese daha gördü ama makine eskiydi bebeklere bakamadık başına gelen var mı 6 haftalığım
Tek yumurta ikizi
Tek yumurta mı çift yumurta ikizimi diye sormadınız mıilerde beni daha iyi anlayacaksın, sağ salim doğsunlar inşallah ✌
Hayır hayatım, bahsettiğim şey tek plesenta ya da çift plesenta mı ya da aynı amniyon kesesinde mı yoksa iki ayrı amniyon kesesinde mı gibi tıbbi terimler. 1 ay önce bende tek yumurta İkizlerimi doğurdum. Yolunuz uzun ama dilerim karşınıza hep güzellikler çıkarTek yumurta mı çift yumurta ikizimi diye sormadınız mı
Çok teşekkür ederim zaten tek yumurta ikizlerinde tek kesede oluyor çift yumurta ikizinde de iki kesede oluyor bebeklerHayır hayatım, bahsettiğim şey tek plesenta ya da çift plesenta mı ya da aynı amniyon kesesinde mı yoksa iki ayrı amniyon kesesinde mı gibi tıbbi terimler. 1 ay önce bende tek yumurta İkizlerimi doğurdum. Yolunuz uzun ama dilerim karşınıza hep güzellikler çıkar![]()