- 25 Eylül 2015
- 39
- 1
- 16
- 37
- Konu Sahibi uzakdiyar88
-
kapıldığımı inkar da etmiyorum.. ben de çok yanlış yaptım kendimi heder ettim. ama kader işte Allah muhabbetini gönlüne koyuyor..bir şey yapamıyorsun. internette tanıdığı kişiye nasıl aşık olmuş demiş bir bayan da.. ama 3 kez görüştük de biz bu beyle orada da olurdum zaten.. çok şeffaf . profili de çok şeffaf. normal bi facebook kullanıcısı değil. akademisyen ve çok kültürlü havadan sudan şeyler kesinlikle paylaşmıyor..yoksa ben de şimdiki bi çok erkeği evlenmeye uygun bulmuyorum bayanlar..çok istedim çok...bence burdaki mantıksızlık senin internetten birine aşık olman...seni bekletmemişki kısmet demiş..sen kapılmışsın boşuna...
biraz çekinceleri var annesibabası o 28 yaşındayken boşanmışlar.Ee ne bu böyle gel dediğimde gelirsin hani canım ne zaman isterse?
Biraz tavrın net olsaydı canım sen sevdiğini belli etmişsin herif de kendini naza çekiyor.
Net bi şekilde diyeceksin benim böyle oturup her seferinde gel lafını bekleyecek vaktim yok ya görüşmek istersin ya da yoluna bakarsın..
Bir de direk evlilik olayı falan çok saçma olmuş. iyi olmamış bu yüzden de çekiniyor olabilir...
kapıldığımı inkar da etmiyorum.. ben de çok yanlış yaptım kendimi heder ettim. ama kader işte Allah muhabbetini gönlüne koyuyor..bir şey yapamıyorsun. internette tanıdığı kişiye nasıl aşık olmuş demiş bir bayan da.. ama 3 kez görüştük de biz bu beyle orada da olurdum zaten.. çok şeffaf . profili de çok şeffaf. normal bi facebook kullanıcısı değil. akademisyen ve çok kültürlü havadan sudan şeyler kesinlikle paylaşmıyor..yoksa ben de şimdiki bi çok erkeği evlenmeye uygun bulmuyorum bayanlar..çok istedim çok...
yapamıyorsun. internette tanıdığı kişiye nasıl aşık olmuş demiş bir bayan da.. ama 3 kez görüştük de biz bu beyle orada da olurdum zaten
başta ilk mail imde evlilik niyetiyle sizinle tanışmak isterim demiştim zaten. o da kabul etmişti.Ee ne bu böyle gel dediğimde gelirsin hani canım ne zaman isterse?
Biraz tavrın net olsaydı canım sen sevdiğini belli etmişsin herif de kendini naza çekiyor.
Net bi şekilde diyeceksin benim böyle oturup her seferinde gel lafını bekleyecek vaktim yok ya görüşmek istersin ya da yoluna bakarsın..
Bir de direk evlilik olayı falan çok saçma olmuş. iyi olmamış bu yüzden de çekiniyor olabilir...
çok büyüdü aşkı içimde atabilir miyim bilmiyorum. normalde evlilik düşünmüyordum. böyle odlu sonum işte..kendin konuşmamız kısmet diyorsun ya demekki bu olayın ileriye gitmemeside kısmetmiş...öyle düşün ozaman...
kapıldığımı inkar da etmiyorum.. ben de çok yanlış yaptım kendimi heder ettim. ama kader işte Allah muhabbetini gönlüne koyuyor..bir şey yapamıyorsun. internette tanıdığı kişiye nasıl aşık olmuş demiş bir bayan da.. ama 3 kez görüştük de biz bu beyle orada da olurdum zaten.. çok şeffaf . profili de çok şeffaf. normal bi facebook kullanıcısı değil. akademisyen ve çok kültürlü havadan sudan şeyler kesinlikle paylaşmıyor..yoksa ben de şimdiki bi çok erkeği evlenmeye uygun bulmuyorum bayanlar..çok istedim çok...
sadece resim değil o kadar söyleyeyim.paylaşımlar hayatın içinden çok kişiliği ele verici.ve vuruldum karakterine.Bu hikaye gerçekse içim parçalandı. Ama senin sadece onun resimlerini gorerek aşık olman garip geldi. Bence duygularini o kadar da belli etmemeliydin canım. Bi de facebook watsap falan varken neden maillesiyorsunuz onu anlamadım. Yalnız bu adam seni cok begenmemis tek çıkardığım sonuç bu bu hikâyeden.
Enistesi ölmüş ya bence uzun bi süre onu kendiyle başbaşa bırak. Dönerse gerçekten o da seni begenmistir donmezse de senin iteklemenle olacak bir is değil.
biraz çekinceleri var annesibabası o 28 yaşındayken boşanmışlar.
haklısıııııın haklısın biliyorum maalesef bacım.ah biliyorum.Suç sende hanımefendi. Keşke ağırlığınızı koysaydınız. Çok beğenmişsiniz bu aşırı beğeniyi belkide aşk sanıyorsunuz. İnternetten birine aşık olmak aradan zaman geçmeden birşeyler yaşamadan ne bilim mantıksız.
ben de şimdi onun sıkıntısındayım zaten bir mail daha atacak mı diye dualar ediyorum. siz de edin de gönlü bana ısınsın kızlar. ne olurAma seni ikilemde bırakıp böyle bekletmeye hakkı yok ki.. kimler neler yaşıyor bunun acısı insanlardan çıkarılamaz..
tamam ya da devam demek bu kadar zor olmamalı..
Keşke sen de evlilik muhabbetini kapatsaydın.. bi birbirinizi tanısaydınız..
Karşı taraf çekinir elbet.. ben şimdi bununla konuşsam ee bu benimle evlenmek istiyor ya birbirimize göre değilsek benden bir ciddiyet bekliyor diyecek.. Erkenci davranmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?