önce umut verip sonra belirsizlikte bıraktı

uzakdiyar88

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
39
1
16
37
Merhabalar.Allah kimsenin başına vermesin diyebileceğim bir aşk acısı yaşıyorum.ben 27 yaşındayım daha önce kimseyle gönül ilişkim olmamıştı.Bir bey ile internet üzerinden tanıştık. Daha doğrusu ben onun facebook sayfasını görüp çok beğendim. Oldukça edepli ve dindar birisi.Paylaştıkları ve fikirleri çok hoşuma gidiyordu.Uzun lafın kısası biraz saçma da gelebilir sizlere fakat ben bu beye çok aşık oldum.mail adresi belliydi.ben de cesaretimi toplayıp tanışmak istediğimi belirten bir mail yazdım kendisine.o da "ben evlilikten pek umutlu değilim etrafımdaki evliliklerde mutlu insan sayısı çok az dedi.ama kaderden yüz çevirmemek adına sizle görüşmeye açığım" yazdı.yaşadığınız şehirde ablam da oturuyor inşallah bir gün geldiğimde müsait olursanız görüşürüz dedi.ben de heyecan ve umutla beklemeye başladım.ciddi bir resmimi de gödereim. teşekkür etti, hayrolur inşallah yazdı.bu sırada ben kpss ile uzak bir şehre atandım.bir kaç ay geçmişti bana yazdığı mailin üzerinden.ben çok üzgün bi şekilde atandığım yere gittim.ben otobüsteyken geldiğini mail ile haber verdi ve ben yıkıldım tabi ki.ben başka bi şehre giderken o gelmiş.ona çok üzgün olduğumu yazdım. o da ben her ablama gidişimde size yazarım. ne zaman kendi evinizde olursanız denk getirip görüşebiliriz dedi.bir süredir ailemin yanındayım o da eniştesi vefat ettiği için ablasında kalıyormuş 15 gündür. bu süre içinde 3 kez görüştük.ilk ve ikinci görüşmede çok umutluydum.bir kez görüşüp her şeyimizi anlattık birbirimize.yürüdük biraz camide namazlarımızı kıldık. siz görev yerinize dönmeden bir daha görüşürüz inşallah dedi bana çok umutlandım.bi de baktım 2 gün sonra tekrar görüşmek istediğini yazdı.çok çok umutlandım.madem burada bir evlilik ihtimali üzerine bulunuyoruz dedi ve sadece evleneceği kişiye söylemesi gereken şeylerini anlattı.ben daha da umutlandım beni beğendi diye.her konuda neredeyse aynı düşünüyoruz.bi uyumsuzluk olmadı.iki hafta sonra benim son tatil günlerimde tekrar görüşmek isterim yazdı. gittim ama bu kez biraz daha soğuk ve umut vermeyen şekilde gelmişti.eniştesi öldüğü için ablası ve 4 küçük çocuğu perişan olmuş tabi onları da gördükçe iyice mi etkileniyor bilemiyorum.neyse ben açık açık aşık olduğumu tekrar dile getirdim.3 kez görüştük ama 4. artık kısmet dedi. Allah tan bi işaret evliliğe motive olmak için dedi.çünkü evlilik arayışında değilim şu anda biliyorsunuz zaten dedi.4. görüşme olursa ben size mail yazarım zaten dedi. salı gününden beri yaşayan ölü gibiyim.üzüntümden ölüyorum diyebilirim.

şimdi bu bana haksızlık değil mi bayanlar madem böyle muğlakta bırakacaktı niye aylarca buluşmak için beni bekletti neden ilk görüşmeden sonra 2. yi yetmedi 3. görüşmeyi yaptık? soruyorum size ne mantık var bunda? çok çaresizim bi akıl verin...

Ya nasıl bir insan , nette tanıstıgı birine aşık oluyor hadı onu geçtim nasıl inanıyor nasıl güveniyor kı..

Sen uzaktan uzağa baktın beğendin istedin diye adam sana sırılsıklam aşık olacak değil ya

Bu hikaye gerçekse içim parçalandı. Ama senin sadece onun resimlerini gorerek aşık olman garip geldi. Bence duygularini o kadar da belli etmemeliydin canım. Bi de facebook watsap falan varken neden maillesiyorsunuz onu anlamadım. Yalnız bu adam seni cok begenmemis tek çıkardığım sonuç bu bu hikâyeden.

Enistesi ölmüş ya bence uzun bi süre onu kendiyle başbaşa bırak. Dönerse gerçekten o da seni begenmistir donmezse de senin iteklemenle olacak bir is değil.

Ee ne bu böyle gel dediğimde gelirsin hani canım ne zaman isterse?
Biraz tavrın net olsaydı canım sen sevdiğini belli etmişsin herif de kendini naza çekiyor.
Net bi şekilde diyeceksin benim böyle oturup her seferinde gel lafını bekleyecek vaktim yok ya görüşmek istersin ya da yoluna bakarsın..
Bir de direk evlilik olayı falan çok saçma olmuş. iyi olmamış bu yüzden de çekiniyor olabilir...

bence burdaki mantıksızlık senin internetten birine aşık olman...seni bekletmemişki kısmet demiş..sen kapılmışsın boşuna...
kapıldığımı inkar da etmiyorum.. ben de çok yanlış yaptım kendimi heder ettim. ama kader işte Allah muhabbetini gönlüne koyuyor..bir şey yapamıyorsun. internette tanıdığı kişiye nasıl aşık olmuş demiş bir bayan da.. ama 3 kez görüştük de biz bu beyle orada da olurdum zaten.. çok şeffaf . profili de çok şeffaf. normal bi facebook kullanıcısı değil. akademisyen ve çok kültürlü havadan sudan şeyler kesinlikle paylaşmıyor..yoksa ben de şimdiki bi çok erkeği evlenmeye uygun bulmuyorum bayanlar..çok istedim çok...

biraz çekinceleri var annesibabası o 28 yaşındayken boşanmışlar.

kendin konuşmamız kısmet diyorsun ya demekki bu olayın ileriye gitmemeside kısmetmiş...öyle düşün ozaman...

yapamıyorsun. internette tanıdığı kişiye nasıl aşık olmuş demiş bir bayan da.. ama 3 kez görüştük de biz bu beyle orada da olurdum zaten
başta ilk mail imde evlilik niyetiyle sizinle tanışmak isterim demiştim zaten. o da kabul etmişti.

Birdaha buraya gelirsem boş geçmem senide bir gorurum demek istemiş..

Ama gelmeye de pek niyetim yok hemen heveslenme öyle diyor zatı muhterem

Suç sende hanımefendi. Keşke ağırlığınızı koysaydınız. Çok beğenmişsiniz bu aşırı beğeniyi belkide aşk sanıyorsunuz. İnternetten birine aşık olmak aradan zaman geçmeden birşeyler yaşamadan ne bilim mantıksız.

Açıkçası bana adam umut vermiş gibi gelmedi. En başından size zaten evlilik fikrine uzak olduğunu söylemiş. Sizi insan olarak uyumlu olumlu bulmuş olabilir ama bu aşık olduğu ya da evleneceği anlamına gelmiyor.
Ek olarak bunu kader olarak görmek ya da Allah kalbime muhabbetini koydu demrk biraz fazla romantik veya gereksiz bir tevekkül gibi geliyor çünkü her kalbimize düşenle evlilik yapamıyoruz ne yazık ki.
Görmüşsünüz kapılmışsınız gönül bu bir şey diyemem ancak bu işte pekbir şey çıkacağını sanmıyorum.
Çıkacak olsaydı şimdiye kadar o modun değişmiş ve nasıl yaparız neler olabilir vs diye konuşulma safhasına geçilmiş olması gerekirdi.

sadece resim değil o kadar söyleyeyim.paylaşımlar hayatın içinden çok kişiliği ele verici.ve vuruldum karakterine.

biraz çekinceleri var annesibabası o 28 yaşındayken boşanmışlar.

Ama seni ikilemde bırakıp böyle bekletmeye hakkı yok ki.. kimler neler yaşıyor bunun acısı insanlardan çıkarılamaz..
tamam ya da devam demek bu kadar zor olmamalı..
Keşke sen de evlilik muhabbetini kapatsaydın.. bi birbirinizi tanısaydınız..
Karşı taraf çekinir elbet.. ben şimdi bununla konuşsam ee bu benimle evlenmek istiyor ya birbirimize göre değilsek benden bir ciddiyet bekliyor diyecek.. Erkenci davranmışsınız

haklısıııııın haklısın biliyorum maalesef bacım.ah biliyorum.

ben de şimdi onun sıkıntısındayım zaten bir mail daha atacak mı diye dualar ediyorum. siz de edin de gönlü bana ısınsın kızlar. ne olur

Sadece face'te paylaştıkları üzerine yazacağım. Ben dindar bir insanım, çevremde de hep bu özelliğimle bilinirim. Ama bu zamana kadar yaşamadığım hiçbir dini olguyu face'ten paylaşmadım. Hatta elimden geldiğince dini bir şey paylaşmamaya çalışıyorum. Gelelim çevremden edindiğim tecrübelere. İnan şu an face'te dini paylaşım yapanlara inanmıyorum. O kadar iyi tanıdığım kul hakkı yiyen yalan söyleyen adaletsizlik yapan insanlar, face'teki paylaşımlarına göre adeta melaike ya da evliya. Gerçekte uygulamadıkları ne varsa orada insanlara akıl veriyorlar. Aynı anda birkaç ilişki yürüten tanıdığım orda namus edebiyatı yapıyor. Herkes hata yapabilir hiçbirimiz masum değiliz ama en azından insanlara oynamasak daha iyu olur. Allah o tanıdıklarıma da hidayet versin beni de o duruma düşürmesin. Çok örneğini gördüm bu konunun. He herkes aynı değil ama genelini böyle tespit ettim.

Bunları anlattım çünkü paylaşımlarına bakarak gözünüzde büyüttüğünüzü düşünüyorum. O kısmı atın bi aklınızdan. Geri kalanına aynı şeyleri hissediyorsanız ona göre karar verirsinuz bence. Ümit verdi bıraktı mı sorusuna ise bir cevabım yok. Her şey olabilir ne düşündüğünü ne amaçladığını en net ondan öğrenebilirsiniz biz sadece fikir verebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…