önce umut verip sonra belirsizlikte bıraktı

sosyal medyada onun hesabına nasıl denk geldiğini anlamadım ben. bi fotoğraf görmekle aşık olan insanlara da kızasım geliyo zaten. bu adam seni muallahlarda bırakıyosa, sandığın gibi şeffaf biri değilmiş zaten. içine çok dert olduysa bi mesaj daha at, ""kesin olarak fikrini bana belirt ben böyle "biz sizi ararız" geyiklerine gelemiyorum"" diye yaz ona.

sadece resim değil o kadar söyleyeyim.paylaşımlar hayatın içinden çok kişiliği ele verici.ve vuruldum karakterine.

Vurulduğunuz karakter şu an sizin üzülmenize sebep olan karakter farkında mısınız?
Yani sizi, sizin deyimizinle önce umut verip sonra belirsizlikte bırakan karakter.
Bence bu konuda çok da sağlıklı ya da ayakları yere basar şekilde düşünemiyorsunuz.

Sadece face'te paylaştıkları üzerine yazacağım. Ben dindar bir insanım, çevremde de hep bu özelliğimle bilinirim. Ama bu zamana kadar yaşamadığım hiçbir dini olguyu face'ten paylaşmadım. Hatta elimden geldiğince dini bir şey paylaşmamaya çalışıyorum. Gelelim çevremden edindiğim tecrübelere. İnan şu an face'te dini paylaşım yapanlara inanmıyorum. O kadar iyi tanıdığım kul hakkı yiyen yalan söyleyen adaletsizlik yapan insanlar, face'teki paylaşımlarına göre adeta melaike ya da evliya. Gerçekte uygulamadıkları ne varsa orada insanlara akıl veriyorlar. Aynı anda birkaç ilişki yürüten tanıdığım orda namus edebiyatı yapıyor. Herkes hata yapabilir hiçbirimiz masum değiliz ama en azından insanlara oynamasak daha iyu olur. Allah o tanıdıklarıma da hidayet versin beni de o duruma düşürmesin. Çok örneğini gördüm bu konunun. He herkes aynı değil ama genelini böyle tespit ettim.

Bunları anlattım çünkü paylaşımlarına bakarak gözünüzde büyüttüğünüzü düşünüyorum. O kısmı atın bi aklınızdan. Geri kalanına aynı şeyleri hissediyorsanız ona göre karar verirsinuz bence. Ümit verdi bıraktı mı sorusuna ise bir cevabım yok. Her şey olabilir ne düşündüğünü ne amaçladığını en net ondan öğrenebilirsiniz biz sadece fikir verebiliriz.

paylaşımlarınnın - çok az bir- kısmı dindar olduğunu belli eder tarzda. ben de dindar sayılırım ama ben de çok kızıyorum dini paylaşımları sırf göseriş için yapanlara.. o konuda bi sıkıntı yok.

Vurulduğunuz karakter şu an sizin üzülmenize sebep olan karakter farkında mısınız?
Yani sizi, sizin deyimizinle önce umut verip sonra belirsizlikte bırakan karakter.
Bence bu konuda çok da sağlıklı ya da ayakları yere basar şekilde düşünemiyorsunuz.
evet karmakarışık duygulardayım şu an. cuma vakti şimdi ne olur dua edin ben de ona kavuşayım üniversitede de aşk çilesi çekmiştim.daha dayanamam o çok uzun sürmüştü. daha dayanamam..enerjim tükendi yemek de yemiyorum doğru dürüst dermansız dert değildir inşallah. Onun da kalbi bana ısınnır da umarım ki mutlu oluruz bundan sonra.

sosyal medyada onun hesabına nasıl denk geldiğini anlamadım ben. bi fotoğraf görmekle aşık olan insanlara da kızasım geliyo zaten. bu adam seni muallahlarda bırakıyosa, sandığın gibi şeffaf biri değilmiş zaten. içine çok dert olduysa bi mesaj daha at, ""kesin olarak fikrini bana belirt ben böyle "biz sizi ararız" geyiklerine gelemiyorum"" diye yaz ona.

cesaretim yok kardeş.yapmak istiyorum ama...

Dusunmek istiyor biraz ve buna hakki var.

bence de öyle ama olan bana olmasın..ikinci buluşmamızda çok özek şeylerinden bahsetti demiştim.bu ne demek sizce neden anlattı onları yurtdışında okurken dini nikahla birileriyle beraber olmuştum dedi sizi kandırmak istemem dedi.

Cok fazla vakit gecirmemissiniz ve begendiginizi ya da ona karsı biseyler hissettgnizi belli etmemeniz daha dogru olurdu.Sandıgım kadarıyla evliligi pek dusunmeyen biri ve sizin de ciddi oldgnuzu, ona kapıldıgınızı hissedince kendini geri cekmis buyuk ihtimal.

Kendinizi cok fazla kaptirmayin.Boslukta da olabilirsiniz belki.Cunku internetten ciddi dusunen sayisi yok denecek kadar azdır ki guvenmek de cok zordur.

Sadece face'te paylaştıkları üzerine yazacağım. Ben dindar bir insanım, çevremde de hep bu özelliğimle bilinirim. Ama bu zamana kadar yaşamadığım hiçbir dini olguyu face'ten paylaşmadım. Hatta elimden geldiğince dini bir şey paylaşmamaya çalışıyorum. Gelelim çevremden edindiğim tecrübelere. İnan şu an face'te dini paylaşım yapanlara inanmıyorum. O kadar iyi tanıdığım kul hakkı yiyen yalan söyleyen adaletsizlik yapan insanlar, face'teki paylaşımlarına göre adeta melaike ya da evliya. Gerçekte uygulamadıkları ne varsa orada insanlara akıl veriyorlar. Aynı anda birkaç ilişki yürüten tanıdığım orda namus edebiyatı yapıyor. Herkes hata yapabilir hiçbirimiz masum değiliz ama en azından insanlara oynamasak daha iyu olur. Allah o tanıdıklarıma da hidayet versin beni de o duruma düşürmesin. Çok örneğini gördüm bu konunun. He herkes aynı değil ama genelini böyle tespit ettim.

Bunları anlattım çünkü paylaşımlarına bakarak gözünüzde büyüttüğünüzü düşünüyorum. O kısmı atın bi aklınızdan. Geri kalanına aynı şeyleri hissediyorsanız ona göre karar verirsinuz bence. Ümit verdi bıraktı mı sorusuna ise bir cevabım yok. Her şey olabilir ne düşündüğünü ne amaçladığını en net ondan öğrenebilirsiniz biz sadece fikir verebiliriz.
Çok afedersiniz ama siz genel konuşmuyorsunuz. Fakat ben öyle bir boyuta geldim ki artık sanki genel olarak bakıyorum olaya. Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Facebook sosyal medyada sabahhatn akşama kadar ''Allah, peygamber'' diyen kim varsa hepsinin içindeki iğrençlikleri aktarmayacağım buraya.

En güzel örneğini kendimden verebilirim. Facebookta sıradan bir erkek arkadaşım sabahtan akşama kadar ''Allah, peygamber, cuma mesajları, kandil mesajları, kabe mesajları.'' paylaşıyordu görsen bu adamdan kimseye zarar gelmez. Dininde imanındadır dedim. Sonra bir gece bana bir sürü mesaj atmış ve o mesajında afedersiniz söylemesi ayıp cinsel organını çeşitli çeşitli çekip bana göndermiş ve açıklamalara resmen sanal seks olarak yazılar yazmış ve beni arzulamış.

Ben bu mesajları sabah uyandığımda gördüm başımdan kaynar sular döküldü.

Bu adama inanın mi gerçekten ?Adam ne denir ki oynamış resmen seninle.Muhtemelen hayatinda baskasi var.Çok bajane uretmis.Uzak dur,çok daha dogru insanlara layık bir bayan olduğuna eminim.Şansın güzel olsun.

evet karmakarışık duygulardayım şu an. cuma vakti şimdi ne olur dua edin ben de ona kavuşayım üniversitede de aşk çilesi çekmiştim.daha dayanamam o çok uzun sürmüştü. daha dayanamam..enerjim tükendi yemek de yemiyorum doğru dürüst dermansız dert değildir inşallah. Onun da kalbi bana ısınnır da umarım ki mutlu oluruz bundan sonra.

Allah allahhhhh
Yahu koca kadınsınız ne bu şartlanma olayı. Bu aşk filan değil resmen hedef haline getirmişsiniz adamı.
Ne kadar büyütmüşsünüz kafanızda böyle olmaz ki.
Aşk acısından kimse ölmez bu kadar arabeske bağlamayın.

bence de öyle ama olan bana olmasın..ikinci buluşmamızda çok özek şeylerinden bahsetti demiştim.bu ne demek sizce neden anlattı onları yurtdışında okurken dini nikahla birileriyle beraber olmuştum dedi sizi kandırmak istemem dedi.

Ohooooo şaka mı bu
Karakterli dinine bağlı dediğiniz adam resmen muta nikahıyla hatun götürüyor.
Allah aşkına bu kadar kör müsünüz

Ciddi dusunmus evet o yuzden anlatmis..yine de dusunmek istemis.ve buna hakki var.
yahu babası müftü arkadaşlar dedesi de müftü adam 9 yıl amerikada okumuş ne alkol ne de helal kesim değil diye et yememiş.hiç bir namahrem kadınla tokalaşmamış daha ne anlatsın da güvenelim ailesindeki herkes namuslu abisi ilahiyatçı. tüm kardeşler namazlı.kimseyle çıkmamış bu güne dek..

Bu hikaye gerçekse içim parçalandı. Ama senin sadece onun resimlerini gorerek aşık olman garip geldi. Bence duygularini o kadar da belli etmemeliydin canım. Bi de facebook watsap falan varken neden maillesiyorsunuz onu anlamadım. Yalnız bu adam seni cok begenmemis tek çıkardığım sonuç bu bu hikâyeden.

Enistesi ölmüş ya bence uzun bi süre onu kendiyle başbaşa bırak. Dönerse gerçekten o da seni begenmistir donmezse de senin iteklemenle olacak bir is değil.
evet çok çökmüşler ablası 33 yaşında 4 çocukla dul kalmış.eniştesini de kendisi yıkmış kefenlemiş.öss de türkiye derecesi yapıp yurtdışında okumuş ekzantrik biri.

Merhabalar.Allah kimsenin başına vermesin diyebileceğim bir aşk acısı yaşıyorum.ben 27 yaşındayım daha önce kimseyle gönül ilişkim olmamıştı.Bir bey ile internet üzerinden tanıştık. Daha doğrusu ben onun facebook sayfasını görüp çok beğendim. Oldukça edepli ve dindar birisi.Paylaştıkları ve fikirleri çok hoşuma gidiyordu.Uzun lafın kısası biraz saçma da gelebilir sizlere fakat ben bu beye çok aşık oldum.mail adresi belliydi.ben de cesaretimi toplayıp tanışmak istediğimi belirten bir mail yazdım kendisine.o da "ben evlilikten pek umutlu değilim etrafımdaki evliliklerde mutlu insan sayısı çok az dedi.ama kaderden yüz çevirmemek adına sizle görüşmeye açığım" yazdı.yaşadığınız şehirde ablam da oturuyor inşallah bir gün geldiğimde müsait olursanız görüşürüz dedi.ben de heyecan ve umutla beklemeye başladım.ciddi bir resmimi de gödereim. teşekkür etti, hayrolur inşallah yazdı.bu sırada ben kpss ile uzak bir şehre atandım.bir kaç ay geçmişti bana yazdığı mailin üzerinden.ben çok üzgün bi şekilde atandığım yere gittim.ben otobüsteyken geldiğini mail ile haber verdi ve ben yıkıldım tabi ki.ben başka bi şehre giderken o gelmiş.ona çok üzgün olduğumu yazdım. o da ben her ablama gidişimde size yazarım. ne zaman kendi evinizde olursanız denk getirip görüşebiliriz dedi.bir süredir ailemin yanındayım o da eniştesi vefat ettiği için ablasında kalıyormuş 15 gündür. bu süre içinde 3 kez görüştük.ilk ve ikinci görüşmede çok umutluydum.bir kez görüşüp her şeyimizi anlattık birbirimize.yürüdük biraz camide namazlarımızı kıldık. siz görev yerinize dönmeden bir daha görüşürüz inşallah dedi bana çok umutlandım.bi de baktım 2 gün sonra tekrar görüşmek istediğini yazdı.çok çok umutlandım.madem burada bir evlilik ihtimali üzerine bulunuyoruz dedi ve sadece evleneceği kişiye söylemesi gereken şeylerini anlattı.ben daha da umutlandım beni beğendi diye.her konuda neredeyse aynı düşünüyoruz.bi uyumsuzluk olmadı.iki hafta sonra benim son tatil günlerimde tekrar görüşmek isterim yazdı. gittim ama bu kez biraz daha soğuk ve umut vermeyen şekilde gelmişti.eniştesi öldüğü için ablası ve 4 küçük çocuğu perişan olmuş tabi onları da gördükçe iyice mi etkileniyor bilemiyorum.neyse ben açık açık aşık olduğumu tekrar dile getirdim.3 kez görüştük ama 4. artık kısmet dedi. Allah tan bi işaret evliliğe motive olmak için dedi.çünkü evlilik arayışında değilim şu anda biliyorsunuz zaten dedi.4. görüşme olursa ben size mail yazarım zaten dedi. salı gününden beri yaşayan ölü gibiyim.üzüntümden ölüyorum diyebilirim.

şimdi bu bana haksızlık değil mi bayanlar madem böyle muğlakta bırakacaktı niye aylarca buluşmak için beni bekletti neden ilk görüşmeden sonra 2. yi yetmedi 3. görüşmeyi yaptık? soruyorum size ne mantık var bunda? çok çaresizim bi akıl verin...
Bence beyefendi hic kandirmamis.
Fikrini bastan söylemiş evlenmek istemiyorum demis.
Ayrıca zor ve sıkıntılı bir durumda eniştesini kaybetmiş.
Yani onun açısından kötü olan birsey görmüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun insallah

adamın facebbokunu beğenip onu mu ekledin ?
hayır ben rahat bir tipim ama ben bile bunu yapmamam utanırım yahu .
adam seni tanımıyor etmiyor kim bu kız ne alaka demiştir içinden . kibar bir adammış seni kırmak da istememiş .yani anlamadım ben pek olayı . adamın suçu yok burda . bir iki kez görüşmüş şans vermiş ama istediği elektiriği alamamış kaçmış gibime geldi . niye ısrar ediyorsunuz bu kadar . hemen evlilik vs konusunu açıyorsunuz .

adamın facebbokunu beğenip onu mu ekledin ?
hayır ben rahat bir tipim ama ben bile bunu yapmamam utanırım yahu .
adam seni tanımıyor etmiyor kim bu kız ne alaka demiştir içinden . kibar bir adammış seni kırmak da istememiş .yani anlamadım ben pek olayı . adamın suçu yok burda . bir iki kez görüşmüş şans vermiş ama istediği elektiriği alamamış kaçmış gibime geldi . niye ısrar ediyorsunuz bu kadar . hemen evlilik vs konusunu açıyorsunuz .

eklemedim tabi ki mail adresi var akademisyen bi uni de tabi ki e posta yazdım.

Back
X