Sadece face'te paylaştıkları üzerine yazacağım. Ben dindar bir insanım, çevremde de hep bu özelliğimle bilinirim. Ama bu zamana kadar yaşamadığım hiçbir dini olguyu face'ten paylaşmadım. Hatta elimden geldiğince dini bir şey paylaşmamaya çalışıyorum. Gelelim çevremden edindiğim tecrübelere. İnan şu an face'te dini paylaşım yapanlara inanmıyorum. O kadar iyi tanıdığım kul hakkı yiyen yalan söyleyen adaletsizlik yapan insanlar, face'teki paylaşımlarına göre adeta melaike ya da evliya. Gerçekte uygulamadıkları ne varsa orada insanlara akıl veriyorlar. Aynı anda birkaç ilişki yürüten tanıdığım orda namus edebiyatı yapıyor. Herkes hata yapabilir hiçbirimiz masum değiliz ama en azından insanlara oynamasak daha iyu olur. Allah o tanıdıklarıma da hidayet versin beni de o duruma düşürmesin. Çok örneğini gördüm bu konunun. He herkes aynı değil ama genelini böyle tespit ettim.
Bunları anlattım çünkü paylaşımlarına bakarak gözünüzde büyüttüğünüzü düşünüyorum. O kısmı atın bi aklınızdan. Geri kalanına aynı şeyleri hissediyorsanız ona göre karar verirsinuz bence. Ümit verdi bıraktı mı sorusuna ise bir cevabım yok. Her şey olabilir ne düşündüğünü ne amaçladığını en net ondan öğrenebilirsiniz biz sadece fikir verebiliriz.