önce umut verip sonra belirsizlikte bıraktı

senin yerinde olsam, onu bu defa şaşırtır ve cvbımda, lütfen bir daha görüşmeyelim yazardım. buna cesaretin olsa ve yapsan keşke, o zaman biraz daha ruhun sıkışırdı belki ama umudunu insan kendi elleriyle yok ederse bir süre sonra özgürleşiyor.
ah be dostum keşke bu garibanda o cesaret olsa..malım ben mal.

Ben artık bi anlam veremiyorum bu duruma durduk yere kendisini bu kadar sevdiğini bildiği bir kıza umut vermek istememeli ya bu şahıs. vicdansızlık olur bu. acaba şubat tatilinde tekrar görüşmek de ister mi?

Kuzum siz nerde yasiyorsunuz allah aşkına telefonlarinizi vermediniz mi birbirinize adamın face kendi adına degilmi kendi arkadaşları resimleri yokmu bak bunları bi düşün eğer bütün bunlar hayırsa adam evli büyük ihtimalle burak bu adamı ne güzel atanmissin aşk tek taraflı olmaz onunla evlendin diyelim ama adam sana aşık değil seni arzulamıyor bile bu insanin canini çok yakar hayatini zehir etme

Kuzum siz nerde yasiyorsunuz allah aşkına telefonlarinizi vermediniz mi birbirinize adamın face kendi adına degilmi kendi arkadaşları resimleri yokmu bak bunları bi düşün eğer bütün bunlar hayırsa adam evli büyük ihtimalle burak bu adamı ne güzel atanmissin aşk tek taraflı olmaz onunla evlendin diyelim ama adam sana aşık değil seni arzulamıyor bile bu insanin canini çok yakar hayatini zehir etme
evet kendi adına babası abisi kardeşi amca dayı teyze herkes var önemli insanlar milletvekilleri falan da var.tanınmış biri kendi çevresinde yargıtayda falan arkadaşları var. şeffaf bi hayatı var.

ben de zaten aşk meraklısı değilim. sevgi saygı olsun yeter bana aşık olup evlenenleri de görüyorum ben. iş o değil. içinde insan sevgisi olsun. merhamet ve sefkat olsun yeter. annemle babam da çok arzulayarak ayılarak bayılarak evlenmiş ama iki lafın başı kavga gürültü. onu ölçüt kabul etmiyorum. zaten aşık olğuğum için de endime çok kızgınım. elde edersem bi gün bu saçma sapan halim sönüp gidecek kendimi de tanıyorum. hatta aşkım da bitecek. biraz maymun iştahlıyım galiba. inkar da etmiyorum bacılarım.

Nedir bu facebook çılgınlığı ben anlamadım. İzdivaç sitesi gibi olmuş. Aşk, sevgi bu tarz şeyler canlı canlı tanıya tanıya bakarak olacak bir durum değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum? Herkesin bir facebook aşkı tutturmuş gidiyor dış dünya ile bağlantı kopmuş resmen

Nedir bu facebook çılgınlığı ben anlamadım. İzdivaç sitesi gibi olmuş. Aşk, sevgi bu tarz şeyler canlı canlı tanıya tanıya bakarak olacak bir durum değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum? Herkesin bir facebook aşkı tutturmuş gidiyor dış dünya ile bağlantı kopmuş resmen
canı canlı da görüştük canım aaaaaa eksik bırakmadı sağolsun.

Ne demiş usta şair;
Sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı ?
Üzgünüm ama sizin iş olmaz.

tamam diyelim ki bi arkadaş buluşturdu bizi. sen öyle farzet ona göre ne düşünürdün nu konuda. zaten facebooktan nefret ediyorum.kırk yılda bir girerim. attığı mesajı bile 6 saat sonra gördüm.

canım içim daraldı durumuna yazmak zorunda hissettim kendimi.şimdi bazı noktalar var onlar gözünden kaçıyor.ama bu kaçanlar onunla ilgili değil aynı zamanda seninlede ilgili.şimdi sen adamın sanalda olusturulan yani gösterilmek istenen yüzüne aşık olmussun adamı tanımıyorsun.haberleşmeler maille olmuş telefon numarası bile yok.ayrıca daha bir kere resmini gördüğün adama evlenme teklifi etmişsin evlenme amaçlı diye mail atmışsın ve bu çok alçaltıcı bir hareket olmuş.sonra 3 kere görüşmüşsün adam sana zaten evlenmek istemediğini söylemiş artı hani dindar adamdı 3 kere namahrem olan biriyle görüşüyor.buda tezat. sen şimdi diyorsun ki madem istemiyordu niye 2 ve 3 görüşme oldu o erkek yapar helede begenisini belli etmiş kıza neler yapar sen izin verirsen ama sen bayansın çok dikkat etmen lazımdı.onunla buluşarak neyse canım seni tanımıyorum canını yakmak istemem ama okumuş bir kızsın.yanlızlık çekiyor olabilirsin eşin olsun çocukların olsun istiyorsun.seni anlıyorum.madem inançlı bir kızsın olsun cuma bugün dua okuyun deme Allahım hakkımda hayırlısını ver de ablan olarak sana tavsiyem .birde urada okuyorum çok üzülüyorum .kızlarımız artık silkelenin yok bana baktı yok sunu ima etti. yok gözünü kırptı diye su erkeklerden sevgi dilenmeyi seven adam hemen direk gelir .dinledikleri şarkılardan bile size aşık olduklerını çıkarıyorsunuz.artık kendinize gelin sadece yardımcı olmak istiyorum o kadar silkeleninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım içim daraldı durumuna yazmak zorunda hissettim kendimi.şimdi bazı noktalar var onlar gözünden kaçıyor.ama bu kaçanlar onunla ilgili değil aynı zamanda seninlede ilgili.şimdi sen adamın sanalda olusturulan yani gösterilmek istenen yüzüne aşık olmussun adamı tanımıyorsun.haberleşmeler maille olmuş telefon numarası bile yok.ayrıca daha bir kere resmini gördüğün adama evlenme teklifi etmişsin evlenme amaçlı diye mail atmışsın ve bu çok alçaltıcı bir hareket olmuş.sonra 3 kere görüşmüşsün adam sana zaten evlenmek istemediğini söylemiş artı hani dindar adamdı 3 kere namahrem olan biriyle görüşüyor.buda tezat. sen şimdi diyorsun ki madem istemiyordu niye 2 ve 3 görüşme oldu o erkek yapar helede begenisini belli etmiş kıza neler yapar sen izin verirsen ama sen bayansın çok dikkat etmen lazımdı.onunla buluşarak neyse canım seni tanımıyorum canını yakmak istemem ama okumuş bir kızsın.yanlızlık çekiyor olabilirsin eşin olsun çocukların olsun istiyorsun.seni anlıyorum.madem inançlı bir kızsın olsun cuma bugün dua okuyun deme Allahım hakkımda hayırlısını ver de ablan olarak sana tavsiyem .birde urada okuyorum çok üzülüyorum .kızlarımız artık silkelenin yok bana baktı yok sunu ima etti. yok gözünü kırptı diye su erkeklerden sevgi dilenmeyi seven adam hemen direk gelir .dinledikleri şarkılardan bile size aşık olduklerını çıkarıyorsunuz.artık kendinize gelin sadece yardımcı olmak istiyorum o kadar silkeleninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sağolasın bilemeyip anlayamayacağın(m)ız şeyler var tabi bu olayda. çözemedik...
hep dua ediyorum eğer olmayacaksa sevgisini gönlmden al Ya Rabbim diye. Ama evlilik niyetiyle tanışmak için birkaç kez görüşmek helaldir.

Adam durust davranmis basindan beri, gonlum ok ama seni kirmamak icin bulusalim demis gibi. Ama olmamis iste. Dedigi gibi adamin gonlu yok. Vazgec derim ben bu sevdadan.

Kusura bakma da ne evliliginden bahsediyorsun? Face de bulup resim gindermissin mail yollamis sin. Koskoca insanlarsiniz tanışmak için aylarca adamın ablasına gelmesini beklemek nedir? Ne saçmalık. Adam bir gün senin için gelseydi mesela.. Biriyle görüşür seversin onsuz olamam der evlenir sin evlilik budur. Face de görüp dindar adam evleneceğim aşığım bu nedir ya güzelim koskoca kadinsin cahil de değilsin kendine gel

kusura bakma ama allahın sevgili kuluymuşsun da başın belaya girmeden yırtmışsın.Hiç gazeteleri takip etmiyormusun canım böyle faceden insanları tuzağa düşürüp nasıl güzel duygularıyla oynuyorlar sonra kullanılmış peçete gibi atıyorlar çöpe.Neler var neler boşver sen bu işleri karşına doğru insanın çıkması için allahından iste.Faceden her beğendiğinle evlenmek ne demek sene olmuş 2016 :110::KK22:

Demek ki facebook profilleriniz görünüşte uyumlu imiş.
Hiç tanımadığınız insandan beklentiniz neden bu kadar fazla diye kendinizi sorgulamalısınız.
Neyse ki başınıza bi iş gelmemiş.
Cesaretinize de ayrıca hayran kaldım.

Adam yanlis bisey yapmamis. Evlenelim asigimda dememis. Hayirlisi nasip kismet demis. Burdaki tek hata senin hemen asik olman. Bide adamin basindan kotu bi olay gecmis siz biraz bencillik yapiyorsunuz gibime geliyor hayirlisi deyip ustunde fazla durmayin.

Back
X