canım içim daraldı durumuna yazmak zorunda hissettim kendimi.şimdi bazı noktalar var onlar gözünden kaçıyor.ama bu kaçanlar onunla ilgili değil aynı zamanda seninlede ilgili.şimdi sen adamın sanalda olusturulan yani gösterilmek istenen yüzüne aşık olmussun adamı tanımıyorsun.haberleşmeler maille olmuş telefon numarası bile yok.ayrıca daha bir kere resmini gördüğün adama evlenme teklifi etmişsin evlenme amaçlı diye mail atmışsın ve bu çok alçaltıcı bir hareket olmuş.sonra 3 kere görüşmüşsün adam sana zaten evlenmek istemediğini söylemiş artı hani dindar adamdı 3 kere namahrem olan biriyle görüşüyor.buda tezat. sen şimdi diyorsun ki madem istemiyordu niye 2 ve 3 görüşme oldu o erkek yapar helede begenisini belli etmiş kıza neler yapar sen izin verirsen ama sen bayansın çok dikkat etmen lazımdı.onunla buluşarak neyse canım seni tanımıyorum canını yakmak istemem ama okumuş bir kızsın.yanlızlık çekiyor olabilirsin eşin olsun çocukların olsun istiyorsun.seni anlıyorum.madem inançlı bir kızsın olsun cuma bugün dua okuyun deme Allahım hakkımda hayırlısını ver de ablan olarak sana tavsiyem .birde urada okuyorum çok üzülüyorum .kızlarımız artık silkelenin yok bana baktı yok sunu ima etti. yok gözünü kırptı diye su erkeklerden sevgi dilenmeyi seven adam hemen direk gelir .dinledikleri şarkılardan bile size aşık olduklerını çıkarıyorsunuz.artık kendinize gelin sadece yardımcı olmak istiyorum o kadar silkeleninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn