• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önceden ilişkiye girdiğini öğrenmek..

Ben eşimle konuşurken 30 küsur yaşındaydım..Yani sen şu an 16 sında benim kızım yaşındasın..:34:.Üstelik biz nette tanıştık ,ama sonra nette devam etmedik.Yüzyüze görüştük..Şartlarımız çok farklıydı..Adam ,yani eşim mesleği için dr um dedi..Nasıl kandırabilirdi ki beni..Babam doktor..Tıbbi bir şey sorduğumda vereceği cevaptan yalan mı doğru mu söylediğini şıp diye anlayabiliyordum..Daha bir sürü yöntemi var tabi..:9:

Şu da var benim hayat tecrubemle senin yaşlarında genç bir kızın hayat tecrubesi hak verirsin ki aynı olamaz..Yanlış olan adamı senden daha çabuk farkederim...O yüzden bu yaşlarda netten sevgili olayı sana göre değil..:)

haklısın tecrübelisin. size cook sasırcagınız bişe sölücem kendisini haklı cıkardı :D:D bazı laflar söledim kesinlikle kırıcı degil beni ne olarak görüyosun falan hazmedemezmiş bu lafları :D

haklısın tecrübelisin. size cook sasırcagınız bişe sölücem kendisini haklı cıkardı :D:D bazı laflar söledim kesinlikle kırıcı degil beni ne olarak görüyosun falan hazmedemezmiş bu lafları :D

Kabul edecek hali yok tabi :)) Muattab olma ,boşver artık...

amacını açık ve net bi şekilde söylemiş sana
hala acaba demen çok şaşırtıcııııı?????

cözümü bence cok basit: eger sende onunla ayni dsünceyi paylasiosan yani iliski yasamaya karsi deglsen, görüs ama yok ben bu konuda acimam affetmem diyorsan görüsme cünki kafayapiniz ayni degllll..seni aldatir o sürekli?? buna razimisin peki??

cözümü bence cok basit: eger sende onunla ayni dsünceyi paylasiosan yani iliski yasamaya karsi deglsen, görüs ama yok ben bu konuda acimam affetmem diyorsan görüsme cünki kafayapiniz ayni degllll..seni aldatir o sürekli?? buna razimisin peki??

konu sahibi henüz 16 yaşında...

sen 16 yaşındasın ve bu yaşta yaşadıkalrına bak şaka gibi

ben senin yaşındayken tek derdim derslerimdi yaa biri bana asıldığında ağlardımm :))

yeni nesill çok aceleci maşşalhhh

canım benim yaşın daha çok erken sana tavsiyem haddime değil ama hemen onu silmen hemde hemen üzülmeni kimse istemez bu yaşlar hata yapma yaşların kendine hakim ol erkeklerede güvenme Allahtan kendini belli etmiş senin de kafanda soru işareti kalmışki gelmiş burda bizimle paylaşıyorsun aman kardeşim sakın internete de sakın güvenme

16 yaşında gencecik dupduru biz kızsın bu kadar çirkinmi hissediyorusunda sanal bir ilişki yaşamaya çalışıyorsun etrafında mutlaka canlı etliyli ruhuyla, bakışıyla gerçek delikanlılar vardır olacaktır. çok daha gerçek ve güzel şeyler yaşamak varken niye kendini böule birşey için hırpalıyorsun anlamadım daha haytın başındasın keyfini çıkar... :52::52::52:

İnsanlar bu tarz konuları konuşuyorlar ama ilişkileri oturup,belli bir süre geçtikten sonra.Ve yaşlar,şartlar uygunsa.Benim karşımda ki adam daha yüz yüze gelmeden böyle bir konu açıyorsa bırakın sevgili olmayı görüşmeye bile devam etmezdim inanın.Daha görüşmemişsiniz,kısa bir süre geçmiş daha da kafa kurcalamadan bırakın gitsin.Yazık etmeyin.​

netten o kadar cok kisiyle tanistim ki, bitanesi bile dürüst cikmadi! yazisirken bile belliydi ne kadar sahtekar olduklari.genelde almanya sevdalisiydi konusduklarim.bidaha tövbe onlar adam kullanmaktan baska bi ise yaramaz.hepside sendeki oldugu gibi lafi hep cinsellige getirdi.kendisini önce agir agabey tanitip, kardes muamelesi yapip kaleyi icten fetheden tipler tanidim. birdaha tövbe

Son düzenleme:
Herkesin kendi aklı var degil mi? İnsan istedigini yasar, saygı duyarım. Ama bunu konusmak sizin durumunuzda cok cok erken! Bana göre normal diyor degil mi? Hep öyle derler, sonra da acılmamıs gonca ararlar. Yani sokakta elini sallasan bu tip adamlara carpıyor. Yasın daha kücük oturup söyle bir etraflıca düsün bence.

Son düzenleme:
Daha sevqili bile deqilsiniz ama böyle bir konuyu rahatca anlatabiliyor sana cok ilqinc..

Seni denemis ben sana söylim, bu konu hakkında tepkini qörmek istemis ona qöre sana karsı rahat bir tawır alacak..

Netten tanıstım diyorsun, yüzyüze qörüsmemisinz, ayrı sehirlerdesiniz mesafe uzak diyorsun, daha lise öqrencisisin bence ne qerek var.

Okulunla ilqilen bence, elbet seninde karsına beklemediqin bir anda doqru düzqün biri cıkar..

Edebine tükürdüğümün uçkur düşkünlerini salla gitsin! Daha doğru duzgun birbirinizi tanımadan netten bole şeylermi konuşulurmuş! böle şeyler erkeklere normal gelir ihtiyacmış ........ler! peki bunları kadınlarla yapmıyorlarmı! e sonra ortalıkta namuslu kadın ara!hangi hakla

Sana yem atmış, daha yeni tanıdığın biriyle üstelik sanal alemden tanışmışsın cinsellik konuşulmaz. Üstelik sevgili bile değilmişsiniz bunun normalliğini tartışacak konuma gelmemişsiniz ki daha...

Back
X