Onceki Konum Uzerine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Irkçı degilim,insanciyim.Bu sebepten oturu konumu kapatan yöneticilere cevabim.Duydugumu degil gördüğümü soyledim.A irkindan B irkindan yana degil insanliktan yanayim.
Bir derdim var dedim derdimi anlattim.Herkesin benimle ayni fikirde oldugunu gördüm. Yarasi olanlara sozum yok,gocunurlar sadece.Ben kimseye gelmesin demedim ,demem..
Ha Avrupa devleti vize verse gidersiniz diyen arkadasa cevabim;evet giderim ama gezmeye..Baska dine,irka saygim sonsuz....
Gercekleri söyledim,derdimi soyledim..Fikrimi soyledim..
.Dusuncelerimde kendimi sorguladim,soylediklerimden ve rahatsiz oldug durumlardan iyi insanlari TENZIH ettim..Anlamak isteyen anladi,istemeyen anlamadi.Ben GENEL durumdan bahsettim.
Vatanima bagliyim,sevdaliyim..Olasi kotu bir durumda Nene Hatun olmaya hazirim.Bayragima sevdali, baska bayraklara saygiliyim.Ayaginin altina serilen Bayragi saygıyla toplatan Atamin torunuyum.
Mune ye sozum: Ben kurallari biliyorum ..Aykiri hareket ettigimi duaunmuyorum.Beni yanlis bir seyle sucladiginiz icin artik bu platformda olmak istemiyorum..

Maalesef kuralları bilmediğiniz aşikar, sebep belirtilerek kapatılmış konular için konu açılmaz, alınan uyarı için yine konu açılmaz.
Konu ve uyarılarınız için direkt yöneticilerle irtibata geçmelisiniz.

Siyasi konular açılamaz, yorumlar yapılamaz.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cok-mu-negatifim.1096938/page-6#post-57822156

Linkini verdiğim yazınız konunuzdaki siyasi yorumlarınızdan yalnızca biri.
Kaldı ki açtığınız konu ırkçılığı körükleyen de bir konu ve TCK 216 madde'nin 1 ve 2. fıkrasının ihlaline neden olacak yorumlara zemin hazırlayan bir konu.

Hem kanunen hem site kuralları gereği uygun değil.

Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cok-mu-negatifim.1096938/page-5#post-57820631

Talebiniz üzerine üyeliğiniz iptal edilecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…