Önceki konumdan gelismeler...Acil bakin kizlar

Isle ilgili hicbir zaman sorgulamadım onu. Yada sosyal medya olsun baska bir sey olsun. Bu kim su neci falan diye hic darlamadim. Ama çevresi bayagi genis
Sorgulayin bence siz evlisiniz sonuçta öyle bir zamandayiz ki dürüst insanı yoldan çıkarıyorlar

Bence iyi düşünelim iyi olsun zamanla çıkar ortaya kokusu zaten şu an ortada bı falso yok çünkü bu kadının hesabına başka bir hesaptan ulaşıp eşinizin adıyla işte eşimden gizli hesap açtım falan yazsanız ama bu kez de eğer eşiniz doğru söylüyorsa baya rencide olur
Guvenmem gerekiyor sanirim. Ama buda unutacagim anlamina gelmez. Kadini engellemis olmasaydi sinsi sinsi takibe devam edip apansiz avlardim. Sanirim su durumda baska secenek kalmiyor degil mi?
Sence simdi esime nasil davranmalıyım?

Git deki engeli kaldıralım ben kadınla Konuşayım sen gibi içim rahatlasın aksi takdirde bu güvensizlik ve şüpheyle yaşayamam..izin verirse kadına eşinizmiş gibi kusura bakma abimide alıp şu gün geliyoruz gibi gir konuya yani eşinizin söylediği konuyla doğruysa ona göre cevap verir kadın değilse sen kararını verirsin..ha eşinede deki ben aklımdaki şüpheleri bitireyim ondan sonra istersen küs istersen gözden geçir de haklıysa eşin bütün kadınlığını kullanır barışırsın değilse orayı sen bilirsin..bu şüpheyi çözmeden devam etme sonra herşeyi buna bağlar büyütür kötü bir evlilik yaşarsın

Guvenmem gerekiyor sanirim. Ama buda unutacagim anlamina gelmez. Kadini engellemis olmasaydi sinsi sinsi takibe devam edip apansiz avlardim. Sanirim su durumda baska secenek kalmiyor degil mi?
Sence simdi esime nasil davranmalıyım?
Bence kesinlikle alttan almayin öyle gönlünü falan siz daha baskın olun empati kursun böyle birşey olsa ne hissederdin deyin ama baristiktan sonra eskisi gibi davranin bence karda yürüyüp izinizi belli etmezsiniz gizliden izlersiniz iyi düşünelim iyi olsun ♥️

Hergun bir suru insan yaziyor ciziyor. Hepsini rapor mu edeyim coguna direk engeli basiyorum muhattap olmuyorum falan dedi. Ama tavri bayagi sakindi hic telasa filan kapilmadi
esinizin işi geregi bu tarz insanlarla muhatab olması kaçınilmaz olacak. yani örneğin bir öğretmene göre veya ne bileyim bir mühendise göre vb.
bu yüzden ilk önce sizin eşinize güven duymaniz gerekir. yoksa ileride kaygı bozuklukları gibi cok sıkıntılı durumlarla ruh halleriyle karşılasabilirsiniz.
eger esinizin bir isler karistirdigindan emin olduktan sonra, caydirici bir şeyler yapabilecekseniz maddi veya manevi, o halde bu işin peşine düşün. ama herhangi bir şey yapacak durumda veya ruh halinde değilseniz boşuna kendinizi yıpratmayın. eger bir sey yapamayacaksaniz, size düşen sineye cekip bir zaman surat astıktan sonra affetmek olacaktır. bu da zamanla normallesecek ve evliliğiniz laçkalasacaktır.
biraz tümevarım gibi bir şey oldu ama durumu genel olarak değerlendirdiğimde sonuc bunu gösteriyor😁

Kadinla konusturmak istedi arkadaslar ama konustuktan sonrasi gercekten aramizdaki bazi şeyleri bende sorgulamaya baslayacagim dedi.
Bunu yazmayi unutmusum

Cakal akli sira zihninizi bulandiracak ve odak noktaniz degisecek nitekim basarmista.

Sorgulasin bakalim neyi sorguluyacakmis beyefendi..
Bu isin icinde bir bit yenigi var, gunahini almak istemiyorum ama, esiniz masum gelmedi.
Sanarsin adam brad pit, hergun yaziyorlarmis bilmemne yersen.

Bana mantıklı gelmişti, sakinliği, konuşmaları falan suç bastırma hali göremedim, işi gereği böyle şeyler yaşıyorsa her seferinde söyleyip ortamın gerilmesini istememesi de normal diye düşünüyordum ama şu mesajınızı görene kadar;

Kadinla konusturmak istedi arkadaslar ama konustuktan sonrasi gercekten aramizdaki bazi şeyleri bende sorgulamaya baslayacagim dedi.
Bunu yazmayi unutmusum

Bu baskı oluşturuyor üzerinizde, sizin aramanızı engelliyor, ben iyice tetiklenirdim herhalde. Hoş gelmedi. Dediği gibi engellediği çok kişi var mı, gördünüz mü? Eşinizi siz tanırsınız, böyle güzel oynayabilecek biri mi? Sakin karşılaması falan.
Bir zamana kadar hiç bir falsosu olmayan biri birden sizde şüphe oluşturuyorsa da ilginç bence...

İçime sinmiyorsa çok kurcalar takibe alırdım ben sanırım dayanamazdım, dağ olur içimde yoksa.

Git deki engeli kaldıralım ben kadınla Konuşayım sen gibi içim rahatlasın aksi takdirde bu güvensizlik ve şüpheyle yaşayamam..izin verirse kadına eşinizmiş gibi kusura bakma abimide alıp şu gün geliyoruz gibi gir konuya yani eşinizin söylediği konuyla doğruysa ona göre cevap verir kadın değilse sen kararını verirsin..ha eşinede deki ben aklımdaki şüpheleri bitireyim ondan sonra istersen küs istersen gözden geçir de haklıysa eşin bütün kadınlığını kullanır barışırsın değilse orayı sen bilirsin..bu şüpheyi çözmeden devam etme sonra herşeyi buna bağlar büyütür kötü bir evlilik yaşarsın
Asiri mantikli vallahi teşekkür ederim yaaa

esinizin işi geregi bu tarz insanlarla muhatab olması kaçınilmaz olacak. yani örneğin bir öğretmene göre veya ne bileyim bir mühendise göre vb.
bu yüzden ilk önce sizin eşinize güven duymaniz gerekir. yoksa ileride kaygı bozuklukları gibi cok sıkıntılı durumlarla ruh halleriyle karşılasabilirsiniz.
eger esinizin bir isler karistirdigindan emin olduktan sonra, caydirici bir şeyler yapabilecekseniz maddi veya manevi, o halde bu işin peşine düşün. ama herhangi bir şey yapacak durumda veya ruh halinde değilseniz boşuna kendinizi yıpratmayın. eger bir sey yapamayacaksaniz, size düşen sineye cekip bir zaman surat astıktan sonra affetmek olacaktır. bu da zamanla normallesecek ve evliliğiniz laçkalasacaktır.
biraz tümevarım gibi bir şey oldu ama durumu genel olarak değerlendirdiğimde sonuc bunu gösteriyor😁
Bu isin pesine dusucem. Ilk konumda da söylediğim gibi kararimin arkasindayim. Eger oyle bir durum varsa kendisine kalan hayatinda basarilar dileyip gitmeyi yeglerim

Bana mantıklı gelmişti, sakinliği, konuşmaları falan suç bastırma hali göremedim, işi gereği böyle şeyler yaşıyorsa her seferinde söyleyip ortamın gerilmesini istememesi de normal diye düşünüyordum ama şu mesajınızı görene kadar;

Bu baskı oluşturuyor üzerinizde, sizin aramanızı engelliyor, ben iyice tetiklenirdim herhalde. Hoş gelmedi. Dediği gibi engellediği çok kişi var mı, gördünüz mü? Eşinizi siz tanırsınız, böyle güzel oynayabilecek biri mi? Sakin karşılaması falan.
Bir zamana kadar hiç bir falsosu olmayan biri birden sizde şüphe oluşturuyorsa da ilginç bence...

İçime sinmiyorsa çok kurcalar takibe alırdım ben sanırım dayanamazdım, dağ olur içimde yoksa.
Esim yalandan hoslanmayan birisi ve sürekli bu konudan dem vurur.
Hic yalanını ve yanlisini yakalamadigim icin daha fazla fevrilesmedim.
Ama soyledikleriniz gayet mantikli en guzeli kadinla konusmak olacak En azindan supheden kurtulurum

Bence kesinlikle alttan almayin öyle gönlünü falan siz daha baskın olun empati kursun böyle birşey olsa ne hissederdin deyin ama baristiktan sonra eskisi gibi davranin bence karda yürüyüp izinizi belli etmezsiniz gizliden izlersiniz iyi düşünelim iyi olsun ♥
Destegin icin tesekkur ederim canimmm 👭

Simdi kime gore yakisikli :) güzellik goreceli bir kavram ama benim gozumle bakarsak yakisikli
Valla bazı güzellikler göreceli değildir, ondan bahsediyorum. Çok dikkat çekici biri mi ki tanımadığı kadınlar peşinde koşuyor? Ki bunu söyleyen bir erkek. Kadın dese neyse. Bana pek inandırıcı bir hikaye gibi gelmedi.

Valla bazı güzellikler göreceli değildir, ondan bahsediyorum. Çok dikkat çekici biri mi ki tanımadığı kadınlar peşinde koşuyor? Ki bunu söyleyen bir erkek. Kadın dese neyse. Bana pek inandırıcı bir hikaye gibi gelmedi.
Yani begenilen bir erkek. Pesinde kosma degil de kendi camiasinda gorup yazilanlardan bahsediyor sanirim.

Esim yalandan hoslanmayan birisi ve sürekli bu konudan dem vurur.
Hic yalanını ve yanlisini yakalamadigim icin daha fazla fevrilesmedim.
Ama soyledikleriniz gayet mantikli en guzeli kadinla konusmak olacak En azindan supheden kurtulurum

Anladım..
Yani bir arkadaş da demiş, içiniz soğumuyorsa eğer söyleyin; ben şüpheyle kalırsam çok büyür içimde ve ilişkimiz zorlaşır o yüzden konuşmak, netleştirmek istiyorum şeklinde...

Ben inandım , bence doğru.

Ancak sonu iyi olmamış , en son bastirmaliydiniz.

Tesadüfen gördüğünüzü ve anlatması gerektiğini , şüphe uyandırmaya hakkının olmadığını , bundan dolayı çok kızgın olduğunuzu soylemeliydiniz.

Ve eklemek istiyorum , kadınla konuşmak istemezdim ben.

Icinizde şüphe varsa inanıyor gibi yapın, sular duruldugunda yeniden kurcalarsiniz biraz.

Back
X