Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

benım sınırsız ınternet (2 gb dan sonra hızı dusuyor.),1000dk 2000 sms 35 tl mi ne.ama gel grki bi işe yaramıyor.ben telefonmu kullanmıyorum cnkii.)) bır tek netımı kullanıyorum

oyun oynuyor pcde.yazdı faceden bana cıktı az once zaten.bız acmıyoruz web cam falan.bı kac kere denedık kavga ettık ondan gerek duymuyoruz.zaten konusuyoruz telden dıye.uff az kaldı bıtse su gunlerde bunların hıc bırıne gerek kalmasa artıkkk

gizooşş askerin çarşıda ve sen neden konuşmuyon çocugu hasta hasta sogukta bekletionnn

ecrin sen hangi ilde yasıyodun kuzumm??

ocak-subatta uludağ da winterfest var.cok ıstıyorum gıtmk.Sevdiceğim gelince belki gideriz.yıllarıdr dağa cıkıcaz hala cıkamadık

ayy inanmıyoomm çarşıya çıkıyo vee oyun oynuyo neden cam açmıyonz kiii kuzumm

bizde de tam tersi kamera açmayınca kavga oluyo çünkü ben telde aslan onu görünce yada onun yanında süt dökmüş kedi gibi olduumdan her fırsatta kemara açıyo kavga ederken ben aslan kesilince illa yanına mı geleyim sakinleşmen için diyo

walaa 12 aylık askerlk hayatımızdaa saysan sayılıdr 2 3 kere açıp konuşmşzdr ya çıkamaz çarşıyaa yada çıksada cafe açk olmaz ama frsat oldumu eger açksa cafe açar çünkü oda özlüyo kavga etmeye frsat olmuyooo

ecrin sen hangi ilde yasıyodun kuzumm??

ocak-subatta uludağ da winterfest var.cok ıstıyorum gıtmk.Sevdiceğim gelince belki gideriz.yıllarıdr dağa cıkıcaz hala cıkamadık

inş gidersiniz canımm yaa ay size bi imreniomm ailenzn bilmesnden dolayııı istanbulll canımcımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…