oda kimmm .))))
sallaaa biz bize yeterizzzeşin nerdeydi canım senin yaa
benimde 3000 hat içi heryöne 400 dk kam var ah bi tel soksa rahatlıcam birde 5000 msj hakkım var hepsi tol max 35 lira tutuyo ama gel gör ki heryöne dk kam az o yüzden fatura 5 e falan katladı
gizooşş askerin çarşıda ve sen neden konuşmuyon çocugu hasta hasta sogukta bekletionnn
ammann sıkıntı yaa bile bile heryöneyi az veriolar zatiii
salladım zaten
Kayseri 1.komando tugayıseninki
oyun oynuyor pcde.yazdı faceden bana cıktı az once zaten.bız acmıyoruz web cam falan.bı kac kere denedık kavga ettık ondan gerek duymuyoruz.zaten konusuyoruz telden dıye.uff az kaldı bıtse su gunlerde bunların hıc bırıne gerek kalmasa artıkkk
oyun oynuyor pcde.yazdı faceden bana cıktı az once zaten.bız acmıyoruz web cam falan.bı kac kere denedık kavga ettık ondan gerek duymuyoruz.zaten konusuyoruz telden dıye.uff az kaldı bıtse su gunlerde bunların hıc bırıne gerek kalmasa artıkkk
hmm kısa dönemdinz sanırm yaa ??bzde denzlideyz canımmm
ewet cnm kısa dönem.inş göz açıp kapayıncaya kadar kavuşuruz sevdiceklerimize .
Bnm ki arıyo kızlar
ewet cnm kısa dönem.inş göz açıp kapayıncaya kadar kavuşuruz sevdiceklerimize .
Bnm ki arıyo kızlar
ayy inanmıyoommçarşıya çıkıyo vee oyun oynuyo neden cam açmıyonz kiii kuzumm
bizde de tam tersi kamera açmayınca kavga oluyo çünkü ben telde aslan onu görünce yada onun yanında süt dökmüş kedi gibi olduumdan her fırsatta kemara açıyo kavga ederken ben aslan kesilince illa yanına mı geleyim sakinleşmen için diyo
kavga edıyoruz.telefonda daha rahat konusuyoruz bende bılmıyorumm.evet bız beraber oynarız genelde.smdı gıdınce oynucaz zaten
santralde net warmı yada heryere girebiliyo mu canım???
ecrin sen hangi ilde yasıyodun kuzumm??
ocak-subatta uludağ da winterfest var.cok ıstıyorum gıtmk.Sevdiceğim gelince belki gideriz.yıllarıdr dağa cıkıcaz hala cıkamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?