Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

gece bakalım inş bu sözde gidersem umarım çalışırım seninde warmış baya yaa ocaktaki ne saçma yaa bu sınawı 3 ay sonra yapıo onu 1 ay sonya nası bi mantıktr ki yaa

yook artıık yaa biz tamamda tüm aöfcülerde mi tembel yaa
lanet olsun hiç sewmedim pis lanet herif yüzünden şimdi bu sıkıntıyı çekiomm yaaa

Ya bence şöyle insanın evde oturunca daha da hiç çalışmayası geliyo ondan kaynaklanıyo bence çekcez artık ya 8 kitap biter biter :)
Sen seninkini ne kdr zamandır görmüyorsun merak ettim ?

Ya bence şöyle insanın evde oturunca daha da hiç çalışmayası geliyo ondan kaynaklanıyo bence çekcez artık ya 8 kitap biter biter :)
Sen seninkini ne kdr zamandır görmüyorsun merak ettim ?

aynen yaa örgün istiomm ben yaaa offf
canım en son eylülde geldi gtti 2,5 aydr görmedim
ama bu o kadar uzun diil bi önceki izni dogum günüme gelerek kullandı
sonra 6 ay görmedim işte en uzun buydu

aynen yaa örgün istiomm ben yaaa offf
canım en son eylülde geldi gtti 2,5 aydr görmedim
ama bu o kadar uzun diil bi önceki izni dogum günüme gelerek kullandı
sonra 6 ay görmedim işte en uzun buydu

Anladım canım benim en uzun 5 aydı şimdi de 1 aydır görmüyorum işte 1 ay öncede öle yan yana değildi işte camm ve demirler falan vardı arada . zor ya Allah yardım etsin hepimize ..

aynen zor kuzum yaa ama dayanıyoz artk zorda olsaa...

O değil asıl dert olan .. Asıl dert olann kahrolurkenn acıdan özlemdenn hasretten kıvranırken o kadar ihtiyacın varken bile bu duygularını paylaşamamak .. Sana ihtiyacım var seni çok özledim bile diyememek ..
O kadar zor ki .. Paylaşamamak .. Ağlarken o upuzun gecede o karanlık gece de çok büyük bir yalnızlık hissetmek ve üzüntünü paylaşamamak .. Halini sevdiğin bile bilmiyo işte o an .. Teselli edecek hiç kimse yok .. Sadece fotoğrafları var telefonumda ve gitmeden önceki kalan yazıları bir de onun giyilmişş benm için dünyanın en deeğerli kokusunun sindiği bir tşört .. Ne sesi var ne de aşkım burdayım diye hissedeceğim bir varlığı .. Telefonun ucunda bile yok ... En acısı duyguları paylaşamamak ..

zor kiii hemde ne zor walaa allahım sabır versin kuzum yaaa

BUGÜN 5.YILIMIZI TAMAMLADIK AMA bölesini hayal etmemiştim
yanımda yoksan bile bu olmamalıydı ben seni 15 ay beklemişim şurda 15 gün kala
bunu yapman gerekmiyordu...ALLAH KAHRETSİNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…