Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi diyorsun canım ya inşallahSen baya baya hamilesin koş kan vermeye![]()
Hayırlısıyla geliyor bebişÖyle mi diyorsun canım ya inşallah![]()
Amin cümlemizin inşallahRabbim muvaffak etsin kucağına alana kadar inşallah :) bende koyulaşmaya takip etmiştim. Düzenli olarak artıyor görünüyor sizinde maşallah subhanallah![]()
Ben çatlatma iğnesi tedavisiyle olunca 10.gün ve 11. Gün pozitif görünce doktorun isteğiyle 12gün akşamı vermiştim . Reglime 3 gün vardı . Ama tabi erken oldu biraz. Regl gününüz ne zaman bilemiyorum ama sanırım regl günü yapmak daha kesin sonucu verecektir :)Amin cümlemizin inşallahadet günüm geçsin kan vercem ne zaman vermek doğru olur sizce
Şubat 27 veya 28 i regl günümBen çatlatma iğnesi tedavisiyle olunca 10.gün ve 11. Gün pozitif görünce doktorun isteğiyle 12gün akşamı vermiştim . Reglime 3 gün vardı . Ama tabi erken oldu biraz. Regl gününüz ne zaman bilemiyorum ama sanırım regl günü yapmak daha kesin sonucu verecektir :)
Şubat 27 veya 28 i regl günüm
İnşallah bakalım ama boş gebelik veya dış gebeliktir diye korkuyorum biraz zaman geçsin kan testi vercem. Çok teşekkür ediyorum inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızZaten testler böyleyken bu akşam bile verebilirsin kan bence . Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah![]()
Silik çizgi çıkıyor adetime 6 gün kala başladım su an 1 gün kaldı sizce hamile miyim kızlar? İlk hamileliğim olcak eğer olursa![]()
Eki Görüntüle 3393268 canim benim de 9 gün var
İnşallah canım bakalım bekliyoruzEki Görüntüle 3393268 canim benim de 9 gün var
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaEki Görüntüle 3393268 canim benim de 9 gün var