Onda buldugum ne anlamıyorum

beyazisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
259
107
53
Onda bulup baskasında bulamadıgım ne olabilir ? Bu soruya cevap bulamıyorum
Yaşanmışlığımız yok,
Tanımak deseniz o bile tam anlamıyla yok !
Ama gel evlenelim dese sorgulamadan evlenirdim herhalde :confused:

Ekleme : Çıkarımım benden hoşlanmadığı yönünde, ama ben hala bu hisleri yaşıyorum
Benden o manada hoşlanmayan birini ben neden bu dereceye getirdim hiçbir fikrim yok

Son düzenleme:
Ayni durumu yasiyorum, ama tam anlamiyla tanimadigim icim beynimde ona istedigim karakteri yukleyip sevdigimi saniyorum diye dusunuyorum. Yalnizca begeni ve hoslanti olmali cunku tanimadigin, bir seyler yasamadigin insana asik olunmaz.

Fiziksel olarak mi cok begeniyorsun acaba ya da hareketleri mi karizmatik geldi.Belki de bi lafi hosuna gitti.

Ayni durumu yasiyorum, ama tam anlamiyla tanimadigim icim beynimde ona istedigim karakteri yukleyip sevdigimi saniyorum diye dusunuyorum. Yalnizca begeni ve hoslanti olmali cunku tanimadigin, bir seyler yasamadigin insana asik olunmaz.
Tanıdıgım kadarıyla olan özellikleri ona yüklediklerim ile hiç çelişmedi, daha fazlasıyla da tanıyamadım zaten

Fiziksel olarak mi cok begeniyorsun acaba ya da hareketleri mi karizmatik geldi.Belki de bi lafi hosuna gitti.
Duruş, yürüyüş, bakış, konuşma, ses tonu, kararlılığı, çevresiyle olan ilişkileri, hitabı
Aynı zamanda düşünsel anlamda da begeniyorum

Yaşanmışlığımız yok,

Ekleme : Çıkarımım benden hoşlanmadığı yönünde, ama ben hala bu hisleri yaşıyorum
Benden o manada hoşlanmayan birini ben neden bu dereceye getirdim hiçbir fikrim yok

Acilin ben bu konuda uzmanim...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/uzaktan-sevmekle-hukumlu.925090/

Onun adim atmasini beklemeyeceksiniz. Siz soylemek istediklerinizi soyleyin ve oluruna birakin.
Tek tarafli sevmek guzeldir ama aci verir.Mutluluk neredeyse imkansizdir ama aski iliklerinizde hissedersiniz.

Onun adim atmasini beklemeyeceksiniz. Siz soylemek istediklerinizi soyleyin ve oluruna birakin.
Tek tarafli sevmek guzeldir ama aci verir.Mutluluk neredeyse imkansizdir ama aski iliklerinizde hissedersiniz.
Bazen hiçbir şey yapmadıgımı bazen de yeterince belli ettiğimi düşünüyorum
Ben yeterince belli ettim fazlası zarar olur.

Yaşanmışlığımız yok,

Okudum bende anlamadım ne bulduğunu:KK53:

Back
X