Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim, ben de onu cok sevdim ama çareyi bulamadımkonuyu sevdım takıpteyım
Bu dediklerinizin bir kısmını yakın zamanda denedim, olumlu olumsuz hiçbir tepki ya da geri dönüş almadım,Belli ettiğini düşünüyorsun ama belli edememiş de olabilirsin.Sosyal medyadan aşk sözleri paylaş sürekli.Merhaba,nasılsın diye mesaj at.Muhakkak anlar ilgini.Veya direkt "sana ilgim var,hoşlanıyorum" diye mesaj at.Zaten yüz yüze gelme olasılığınız yokmuş.İnceldiği yerden kopsun.:)
Nereden tanıyorsun? Sadece sosyal medya üzerinden görmediğin biri mi?Bu dediklerinizin bir kısmını yakın zamanda denedim, olumlu olumsuz hiçbir tepki ya da geri dönüş almadım,
Bu şekilde tüm oklar olumsuzu gösteriyor
Ve görüştüğü biri var sanırım bunu cok yeni ögrendim, ne yazabilirim ne belli edebilirim şu durumda
Ama ona olan sevdam gün gectikce katlanarak artıyor
Eğer gerçekten görüştüğü biri var ise emin olsam da kurtulsam şu sevdadan![]()
Okuldan tanıyorum aynı sınıftaydııkNereden tanıyorsun? Sadece sosyal medya üzerinden görmediğin biri mi?
Yaşanmışlığımız yok,
Tanımak deseniz o bile tam anlamıyla yok !
Ama gel evlenelim dese sorgulamadan evlenirdim herhalde
biz buna platonik diyoruz.Onda bulup baskasında bulamadıgım ne olabilir ? Bu soruya cevap bulamıyorum
Yaşanmışlığımız yok,
Ekleme : Çıkarımım benden hoşlanmadığı yönünde, ama ben hala bu hisleri yaşıyorum
Benden o manada hoşlanmayan birini ben neden bu dereceye getirdim hiçbir fikrim yok
Ulasamadiginiz icin saplanti haline geliyor. Gozunuzde buyutuyorsunuz o kisiyi.Onda bulup baskasında bulamadıgım ne olabilir ? Bu soruya cevap bulamıyorum
Yaşanmışlığımız yok,
Ekleme : Çıkarımım benden hoşlanmadığı yönünde, ama ben hala bu hisleri yaşıyorum
Benden o manada hoşlanmayan birini ben neden bu dereceye getirdim hiçbir fikrim yok
Sağlam adım atmayı severim, ama onunla sorgusuz evlenirim daha önce de hoşlandıgım kişiler oldu ama bu şekilde bir cümle kurmamıstım o kişilerle ilgiliRisk almayı seviyorsun herhalde konu sahibi . Yaşanmışlık yok , tanıma yok .
Cok seviyorum cok:)biz buna platonik diyoruz.
Ulaşmak o kadar güç ki bana, onun sevdiği kişi çok sanslı gibi geliyor,Ulasamadiginiz icin saplanti haline geliyor. Gozunuzde buyutuyorsunuz o kisiyi.
Tanıdığım o kadar karakteri bozuk insan var ki, görsen çevresi efendi saygılı ağırbaşlı işinde gücünde sanar o kişileri. Yani görünüşe aldanma. Bu kadar yani en azından "gel evlenelim dese giderim" diyecek kadar gözü bağlı yaşama.
Gözünde çok büyütmüş ve abartmışsın çocuğu.
Ek olarak ilgini belli etmişsin hatta yazmışsın ama tepki bile vermemiş yani üzgünüm ama seni takmamış. Cevap yazmaktan aciz. Böyle birini neden hala hesabında tutuyorsun ki azcık kendine saygın olsun.
Evet kesinlikle, bir bilse bendeki kıymetini...Ya bu ruh hali tamamen ulaşılmazlık meselesinden ileri geliyor. Belki de tanımaya başlasan hayal kırıklığına uğrayacaksın, hiç de sandığın ya da düşündüğün gibi çıkmayacak. Bu ihtimal çok kuvvetli mesela. Ulaşılması zor olan ya da ulaşması imkansız olan her şey daha çekicidir o yüzden insanlar ilişkilerde falan taktikler yapar zaten.:) Yani ben mesaj atmayayım, ben umursamayayım bakalım ne yapacak, ben onun peşinden koşmayayım falan muhabbetlerinin çıkış noktası bu. Yalnız şöyle bir durum var, bence zor ulaşılan şeyler daha kıymetli. Yani diyelim ki birini ya da birşeyi gerçekten kalpten istedin, uğrunda çabalamayı göze aldın ve ulaştın, mutlu son... O zaman daha kıymetli benim için de.
Hadi ya nasıl anladınızHııı benim de böyle biri vardı çok uzun zamandır. Hayalimdeki adam fln diyodum uzaktan uzaktan. Fazla gözümde büyütmüşüm. Ne halt olduğunu anladım 2 gün önce. Helvasını yedik bitti![]()