Onda var bende yok psikolojisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Yakın arkadasimin sevgilisi var ve daha bir buçuk ay oldu evlenme konusu dönüyor. Açıkçası bozuldugum kısım şu benim hayalim hep biri gelecek ve birden bire olacak biseyler bugüne kadar olmayan aşk sevgi duygusunu bende birden bulucam diye hayal ederdim. Lakin son görüştüğüm kişinin de takılmak istiyorum sadece demesi üzerine hayalimi arkadaşımın yaşaması benim baya sinirlerimi bozdu. Yakın arkadasin ama.o diyeceksiniz biliyorum ama zaten eskisi gibi hissetmiyorum ona karşı egosundan ve ben bilirim tavrından sıkılmıstm son dönemlerde. Surkli kendime yüklenme var bende ama zor günümde yanımdaydı ama şöyle yaptı böyle yaptı gibi . Sanki ben de ona karşı yapmamışm gibi kendimi degersizlestirme yaptığımın farkına vardım. Ve bu benim hayalimi onun yaşamasının verdiği sıkıntı duygusu beni yıpratıyor. Kendimi olmadığım biri olarak buluyorum hiç sevinmiyorum ilişkisine de mutlu olmasına da. Zaten ne zaman tartissak bunalıma girerdim duygusal bağımlılık olusturmusum ona karşı o ise bana karşı öyle değil bunu da yüzüme vurduğu için ayriyeten sinirleniyorum. Kendimi uzak tutmaya karar verdim her anımı onla paylasmiyorum . Mutluluğunu paylasasim da yok zaten frekanslar uymayınca olmuyor . Lisede ilk yasamistik buna benzer durum tabi ona hava hoştu ilk sevgilisiyle mutluluk fotoğrafları paylaşıyordu ben ise depresyon saydım. Onun etkisinin kaldığını düşünüyorum içimde. Ve nefretinin. Çünkü bundan önce kendisinin sorununu kendi sorunumdan önde tutardım. Birşey olsa koşar yanına giderdim o ise annem.izin vermiyor derdi . Ben için için yanarken dertleşmek isterken o.hadi oyun oynayalım diyip kafa dağıtmaya bakardı. Sanırım bu dostluğun sonu geldi. Lakin o hala normal sanıyor bizi gidip içimi doksem tek çıkardığı kıskandın beni olacağı için ugrasmak da istemiyorm. Sahte yapmacık şekilde arada konuşuyorum. Eskisi gibi olmayı denedim içim el vermedi. Ve malesef tek onu merkeze koyduğum için şuan yalnız kalmış oluyorum. Başka yakın arkadaşım yok. Bu da üzüyor. Misal üni teden biri var hep arıyordum geçen kendisi aradı açamadım o an sonra aradık o açmadı ve sonra dönmedi neden hep ben dönüyorum ki bu şekilde mi arkadaşlık kaybetmemeye çalışmalı .. içimi dökmek istedim daha önce de böyle konu açtın söylesin böylesin diye egosunu tatmin etmek isteyenler ve beni tanımayıp yakın arkadaşını bana benzetenler uzak dursun lütfen

O halde bur değişiklik yapayim kimseyle bu derece içli dişli olma zaten dost olamazsiniz dostum dedigin biri için insan ancak mutlu olur aksini düşünemem ben.
Ve bir aşkın seni gelip bulmasini beklemek yerine etrafına bakip mutsuz olmak yerine kalk birseyler yap bence örgü ör iyi gelir yoksa daha çok mutsuz olursuz
Not= Ikı bebeli bir ananin nasihatleri :confused:

universitede cok samimi oldugum bi arkadasim vardi yemegimizden tut nerdeyse tuvalete bile beraber giderdik o derece yakindik.o surekli egosunu benim ustumden tatmin etmeye calisir bende alttan alirdim.onun tek istegi sizin gibi aniden evlenmekti ama sizin deyiminizle onun hayalini ben yasadim.esimle tanistiktan 1 ay sonra soz 6 ay sonra evlendik.evlenince bu arkadasim bana dusman oldu bana yapmadigini birakmadi.onun kotu enerjisiyle cok kotu zamanlar yasadim.sizin konunuzu okuyunca aklima geldi.dusunce biciminiz cok sacma sizin hayaliniz diye kimse bisey yasamasin mi cok sacma bi dusunce

universitede cok samimi oldugum bi arkadasim vardi yemegimizden tut nerdeyse tuvalete bile beraber giderdik o derece yakindik.o surekli egosunu benim ustumden tatmin etmeye calisir bende alttan alirdim.onun tek istegi sizin gibi aniden evlenmekti ama sizin deyiminizle onun hayalini ben yasadim.esimle tanistiktan 1 ay sonra soz 6 ay sonra evlendik.evlenince bu arkadasim bana dusman oldu bana yapmadigini birakmadi.onun kotu enerjisiyle cok kotu zamanlar yasadim.sizin konunuzu okuyunca aklima geldi.dusunce biciminiz cok sacma sizin hayaliniz diye kimse bisey yasamasin mi cok sacma bi dusunce

Hayalini başkası yaşayınca ve sen o zaman kötü tecribeler ile karsilastiysan illaki sinir oluyorsun ben kötü birşey yapmam snn arkadaşın gibi en fazla konuşmam ilgilenmem

Valla arkadaşın için en hayırlısı zaten ondan uzak durman olur. Ne biçim arkadaşsın sen ¿ Sen kıskanacaksın diye kız sevgilisiyle evlenmesin mi . Her gün bir yaşıma daha giriyorum şu sitede . Oldum 88.

Tek konu evlenmesiydi nasıl okuyorsan artık..

Fazla kıskancsınız yahu kendinize zarar

Kiskanabilirim kendisi bana ay sen herkesle gorusebiliyorsun ben bulusamiyorum bile derken bir ayda seviştiğini evleneceğini anlatırsa hem kıskanırım hem yargılarim bende böyleyim valla kusura bakmayın. Zaten adama aşık değilim demesi ama evlenme kararı verecek kadar hisbvar demesi de adamın zengin olmasından kaynaklı bu da zaten ondan soğuma sebbeim tek kıskançlık değil olay

Kiskanabilirim kendisi bana ay sen herkesle gorusebiliyorsun ben bulusamiyorum bile derken bir ayda seviştiğini evleneceğini anlatırsa hem kıskanırım hem yargılarim bende böyleyim valla kusura bakmayın. Zaten adama aşık değilim demesi ama evlenme kararı verecek kadar hisbvar demesi de adamın zengin olmasından kaynaklı bu da zaten ondan soğuma sebbeim tek kıskançlık değil olay
Bunlardan size ne?

Bizim bir şey dememize gerek kalmamış, siz kendinizi zaten yeterince gömmüşsünüz.
Psikologa gitmeyi düşünün, ciddi söylüyorum. Bu kafayla hayatınızda samimiyet geliştirebileceğiniz hiçbir insan kalmaz.
Ya da bulabilirseniz, insanların sahip olduklarını ölçebilen bir terazi bulun da, sadece sizden daha azına sahip olanlarla ya da sizin istediklerinize sahip olmayanlarla arkadaşlık kurun. Ancak öyle mutlu olursunuz.

Kıskanıyorsun, geri kalan herşey bahane.
Fazla kıskancsınız yahu kendinize zarar
Bizim bir şey dememize gerek kalmamış, siz kendinizi zaten yeterince gömmüşsünüz.
Psikologa gitmeyi düşünün, ciddi söylüyorum. Bu kafayla hayatınızda samimiyet geliştirebileceğiniz hiçbir insan kalmaz.
Ya da bulabilirseniz, insanların sahip olduklarını ölçebilen bir terazi bulun da, sadece sizden daha azına sahip olanlarla ya da sizin istediklerinize sahip olmayanlarla arkadaşlık kurun. Ancak öyle mutlu olursunuz.
Merhaba adini feriha koydumda ki cansu.

Psikologa gidin.

Gittim bir işe yaramadi . Evet potansiyel imin farkında değilim kendimi gömüyorum ama.kurtulmaya çalışıyorum bu durumdan en azından belki biri de aynı şeyleri yaşamış ve nasıl duzeldigini anlatır diye. Siz gibiler anca dalga geçin şu cansu diyen arkadaştan bahsediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X