• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O'ndan ayrılamıyorum.

Tokat atıyor , resim çekiyor .Kullanabileceğini ifade ediyor . o_O

Birde aklıma timsah ve gözyaşı hikayesi geldi .Neden ki ... :mad:

Konu sahibi senin onunla evlenme ihtimalini yüksek görüyorum . :KK4:

5 ay cok kisa bir sure ..5 aya bu kdr sey sigdirmissiniz..
Ya ben bu erkekleride anlamiyorm ulen ne pislik varliklarsiniz sevgilinle yasadigin ozel seyleri ayrilmasin die mi elinde tutuyon asagilik herif! Bu serefszle evlenip cocuk yapip neslini devam ettirmiceksin dimi.

Yapacağını yapmışsın ne denir ki sana şimdi neyi soruyorsun tehditlerine boyun egmeyip ayrilacaksin yada hayatını onun eline vereceksin hayatta senin secimde senin
Tesekkur ederim cevabiniz icin oncelikle. Mesela daha iki dakika once konustuk yemege cikiyorum dedi bir de fotograf falan atti bes on dakikada bir ariyor hala yemekteyim falan diye. Diyorum ki haber vermene gerek yok olsun icimden geliyor sana hesap vermek diyor. Bir yandan bu iyilikleri yapip bir yandan diger asabi hareketleri olmasi kafami karistiriyor.

Bu işin sonu eninde sonunda ayrılık. Ya sevgiliyken ayrılırsın, ya evlenip boşanırsın. Sana tokat atmış üstelik, bunun devamının geliceğini söylemeye gerek var mı kendin tahmin edebilirsin heralde diye düşünüyorum. Birlikte olduğun insan resmen karekteri bozuk biri. Ve sen ateşe yürüyosun. Burda kimse sana, sevgilin böyle biriyse onu böyle kabul et ve şu şekilde davran demez. Herkesin fikri bir olur,ayrıl. Çünkü bu en doğrusu...

5 aydır bir psikopatla berabersiniz, geçmiş olsun.
Anlatamıyoruz kızlarımıza sevgi bu değil.
Bu adam rahatsız ruhen ve olaylarını daha da derinleştirecek ilişki uzarsa ve hatta evlilik durumunda ev hapsine kadar gidebilir.
Kendinşze yazık etmeyin. Aklı başında bir erkekle beraber olmak bambaşka bir şeydir.

Unutmadan bu ilişkinin olası geleceği ve açacağınız konuların içeriğini de yazayım.

Düğün gecemde dayak yedim kuzeninle dans ettiğim için
Kocam evden dışarı çıkarmıyor özgüvenim yerlerde
Hamileyken karnıma tekme yedim
Eşim bebeğime şiddet uyguluyor
Artık tükendim ama evladım için dayanıyorum
Baba evine geri döndüm ama kazara hamile kalmışım.
İstediğiniz gelecek buysa aynen devam edin.

Karsindaki psikopat,kendine guveni yok baskalarinida kendi gibi saniyor ama ondan cok sana kiziyorum 5 ay gibi bir sürede bu kadar hayatina müdahale ettirdigin icin,ayrica özel paylasimlarin olabilir ama bunun fotoğrafini cekmek nasil bir fantazidir buna nasil alet olursun

Kosarak uzaklas diyorum

Ay benım iki yılımın özeti
Ayrılabileceginizi de sanmıyorum maalesef :( bekliceksiniz degismesini
hafiflemesini umacaksınz
azalcak belki bu sırada sizde azalcaksınz
sorun olmasın sussun diye evet demeye baslıcaksınız,
belki yalan soylemeye de baslayabilrsiniz, özgüveniniz düsecek,
en son benm gibi enerjisiz uyuz bıkkın olcaksınız yani böyle kötü konusmus gibi olmiyimde bende böyle oldu
Umarım siz ayrlmayacaksanız tavrınızı koyup kendinizi kabl ettirebilrsiniz

Tesekkur ederim cevabiniz icin oncelikle. Mesela daha iki dakika once konustuk yemege cikiyorum dedi bir de fotograf falan atti bes on dakikada bir ariyor hala yemekteyim falan diye. Diyorum ki haber vermene gerek yok olsun icimden geliyor sana hesap vermek diyor. Bir yandan bu iyilikleri yapip bir yandan diger asabi hareketleri olmasi kafami karistiriyor.
İyilik mi? Bunun neresi iyilik ben anlamadım?Adam baya bildiğimiz takıntılı psikopat.Kesinlikle normal değil.Normal ve sağlıklı olanı hayatım ben yemeğe gidiyorum şu saatte dönerim dönünce seni ararım demektir.Dönünce de arayıp nasıl zaman geçirdiğini filan anlatmaktır.Bence sizin de iyilik kavramını bi içinizde sorgulamanız gerekiyor.Yaşadığınız sağlıklı bi ilişki değil kesinlikle.
Hani sanki kuş öldürür gibi kadınlarımız öldürülüyor ya.İşte onların hepsi çok sevildiğinden çok kıskanıldığından öldürülüyor bi hatırlatayım dedim.Ama kadınlarımızda da çooook hata var.Böyle adamları sevip hayatına alıp bir de evlenip bu adamlardan çocuk yapıyorlar.Sonra boşansalar bile kurtulamıyorlar malesef.Bence arama sitesine bi kadın cinayetleri yazıp inceleyin.Bu tip adamların profili belli.

Onunla birliktelik yaşamanız hiçbirşeyi değiştirmez. Hatalar insanlar için. .
Onun dışında aksine sizi tehdit ettiğinde şikayetçi olacağınızı soyleseydiniz asıl o görürdü .. Ama siz alismissiniz ,alistirmissiniz.. Ayrılmak zor değil. Siz de alışkanlığınızdan vazgecemiyorsunuz. Hakkınızda hayırlı olabilecek karar belli aslında. Umarim bu kararı tez vakitte alıp hayatınıza yön verirsiniz.

İyilik mi? Bunun neresi iyilik ben anlamadım?Adam baya bildiğimiz takıntılı psikopat.Kesinlikle normal değil.Normal ve sağlıklı olanı hayatım ben yemeğe gidiyorum şu saatte dönerim dönünce seni ararım demektir.Dönünce de arayıp nasıl zaman geçirdiğini filan anlatmaktır.Bence sizin de iyilik kavramını bi içinizde sorgulamanız gerekiyor.Yaşadığınız sağlıklı bi ilişki değil kesinlikle.
Hani sanki kuş öldürür gibi kadınlarımız öldürülüyor ya.İşte onların hepsi çok sevildiğinden çok kıskanıldığından öldürülüyor bi hatırlatayım dedim.Ama kadınlarımızda da çooook hata var.Böyle adamları sevip hayatına alıp bir de evlenip bu adamlardan çocuk yapıyorlar.Sonra boşansalar bile kurtulamıyorlar malesef.Bence arama sitesine bi kadın cinayetleri yazıp inceleyin.Bu tip adamların profili belli.

Bence de adam kesinlikle manyak.
Konu sahibesinin yeni konusu ayrıldık peşimi bırakmıyor tehdit ediyor olacak gibi.

5 aydır beraber olduğum bir sevgilim var. Beni, en hassas olduğum kendimi en yalnız hissettiğim bir zamanda buldu. Konuşmaları, gülüşü, bakışı ve en önemlisi bana olan ilgisi başımı döndürdü ve teklifini kabul ettim :KK17: Başlarda her şey çok güzel ve yolundaydı özellikle fizik olarak onu çok beğeniyordum (Dış görünüşe çok önem vermenin dezavantajı) Ve bu aşırı beğeniyi ve hoşlantıyı aşk sandığımı farkettim.:KK42:

Onunla yeni bir hayat yeni bir ev kurmayı çok isterim gerçekten çok iyi melek kalpli bir insan beni tüm ailesiyle tanıştırdı. Fakat; bazı hareketleri beni inanılmaz soğuttu. Facebook, insagram kapattırdı, numaramı değiştirdi, rehberinde hiç erkek olmayacak diye tutturdu ikide bir kontrol ediyor, birbirimizden uzak kaldığımız anlarda whatsapp ve mesajların ekran görüntüsü attırıyor. Attığı mesaja 3 dk sonra bile cevap versem of tam bir kavga sebebi! İşin içinde sırf bu instagram kavgası esnasında yediğim bir de sert bir TOKAT var :cry: En küçük tartışmada hüngür hüngür ağlıyor seni kaybetmekten korkuyorum diyor. (Erkek adam her ota ağlar mı ya?) Yine de kıyamıyorum..

Veeee, en önemlisi (lütfen kınamayın) onunla ilişkiye girdim. Yaptığım büyük bir hataydı ancak elimden bir şey gelmiyor deli gibi pişman olmak dışında. Birkaç tane fotoğrafımız var onun elinde (uygunsuz fotoğraflar değil ancak ailemin de görmek istemeyeceği türden fotoğraflar) Bunları aileme karşı koz olarak kullanabileceğinin sinyallerini verdi daha önce. Biraz da korkuyorum bu yüzden.. Yine de yaptığım hatanın arkasındayım başıma bir şey gelirse de kabulüm. Çünkü hakettim.

Daha anlatmadığım neler var ama konu uzayacak. Ben onu deli gibi olmasa da evet seviyorum ancak çok sıkması beni kendinden uzaklaştırıyor. Ayrılmak istediğimi söylediğimde de başlıyor ağlamaya. Ben de biraz korkuyorum tabi yaşadıklarımdan dolayı. :KK61:
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Nolur bir akıl verin. :KK14:
Ayyyy aynı benim koca:KK57: canım çoğu öyle whatsappa bi fotoğraf koysam kıskançlık krizleri geçiriyor benimde tüm hesaplarımı kapattı numaramı iki defa değiştirdi ve ben bazen bu durumdan çok sıkılıyorum ama kendisi sosyal medya da çok aktif biri:KK43:

Hiç birşey için sizi kınayamaz kimse. Hayat sizin hayatınız ve tercih de sizindir elbette. Ama daha 5 ay olmuşken ne tokatı!!! Buna izin vermemeliydiniz. Ve daha bu kadar erkenden bunca kısıtlama ve şiddet kabul edilemez. Ciddi anlamda ilişkinizi gözden geçirin ve sakın kimseye boyun eymeyin. Bir ömrü heba etmeyin!

İlişkiye girmeniz tenzih ederek söylüyorum onun malı olduğunuz anlamına gelmiyor siz ayrılık düşüncenizi hemen hayata geçirin ve sağlam durun sizi korkutmasına izin vermeyin ve tehditlerine boyun eğmeyin muhtemelen abuk subuk blöfler yapacaktır ama takılmayın eğer varsa kardeşiniz ya da ağabeyiniz tüm cesaretinizle sizi rahatsız ettiğini anlatın olmaz mı ?

Cidden bunun iyilik olduğuna inanıyorsan sen de normal değilsin.

Aşağılık kompleksi olan bi adamla omur geçmez. Hakettim falan deyip kendini cezalandırma. Sen iyi niyetinle bi hata yapmış olabilirsin. Millet neler ne kötülükler yapiyorda yüzleri bile kizarmiyor. Bu adam ileride seni mutlu eden herşeyi ve herkesi kiskanip seni kendine esir edecek bi an önce bi bahane bul yada korkut ve ayril ki zaten bence çok korkak biri gücü sana yettigine gore...hem sana şantaj yapan biriyle asla olmamalisin. Merak etme hiçbirşey yapamaz. Ama senin huyunu cozmusse ağlayıp tehtidler savurabilir ama uzun sürmez boşver daha yol yakın hiçbirşey için geç değil.

Back
X