Ondan iyisini bulamam hissi

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
Merhaba hanımlar. Uzatmadan konuya gireceğim. Üç yıllık ilişkim bitmişti fakat yakın zamanda tekrar başladık. Sorun şu ki sevgilimi her gördüğümde bir kez daha aşık oluyorum ve çevremdeki iğrenç ilişkilere bakınca onu kaybetmekten çok korkuyorum. Ayrıyken bir erkekle görüştüm ama o da sapığın teki çıktı. Bunları düşününce ona daha çok bağlanıyorum. Bana bir iki ufak şey dışında hiç yanlış yapmamış birisi. Beraber her şeyi yapabiliyoruz karı koca gibiyiz. Ona çok güveniyorum. Bana anneme babama kendi ailesine ve çevresine çok saygılı. Sanki artık ondan iyisini bulamam gibi geliyor. Uzaktayız ve bu yüzden biteriz diye korkuyorum. Bu düşünceleri aşmanın bir yolu var mıdır

NOT: 23 yaşındayım

her zaman ondan iyisi vardır....mutlaka
ama senin gözün aşktan kör gibi:))
bence bunun tadını çıkar ama bir gün bitebileceği de aklının bir kenarında olsun
çünkü sonra burada milyon konu açılıyor ben onunla karı koca gibiydim ona her şeyimi verdim bilmemkaç yıl oldu onca emek boşa gitti diye...(ilişkide emek vermek sanırım katlanmak sorunlara anlamında bilmiyorum,yani ona göre katlanın sorunlara mı diyeyim ne diyeyim)

Bilemiyorum ayrılırsak çok üzülürüm..

Sana gore iyi bi insansa iliskinizi bitirmeden devam edin. Bu devirde iyi insana rastlamak cok zor. Kaybetmektende korkma eger kaderindeki kisi o kisiyse mutlaka evlenirsiniz :)

Daha iyisi hep vardır.
Evet çok üzülürsün ağlarsın,
Ondan daha iyisi yokmuş gibi hissedersin.
Yanına en çok o yakışıyormuş gibi düşünürsün.
Sonra biri karşına çıkar şu an hayatında olan kişi aklına bile gelmez.

Bu düünceni aşmanın yolu ciddiyete dök bence eğer oluru varsa oda isteyecektir

Onu kaybetmekten korkar ve bunu belli edersen kesinlikle kaybedersin...Çünkü değersizleşir cepte olursun..Ama su an sana ne dense boş 1 tane sapık çıktı diye yuceltmenin alemi yok adamı

Belki gerçekten yoktur daha iyisi..
Ya da kötünün iyisidir..
Önemli olan mutlu musunuz anlasiyor musunuz..
Kimse sevdiginden ayrılmak istemez ama korkunun bi faydası yok..
Herşey insanlar için diyip güne odaklanın..

Neden böyle düşünüyorsunuz kızlar? Evet tabiki daha iyisi vardır. Ama bu devirde iyi insanları bulmak gerçekten çok zor. Aldatanlar, işi gücü cinsellik olanlar, ya da işi gücü para olanlar, ailesinin sözünden asla çıkmayanlar bu örnekleri çoğaltabiliriz, düzgün erkek bulmak çok zor. Bence seviyorsan ve sana bi yanlışı olmamışsa gerisini düşünme. Bende 23 yaşındayım ve sevgilimle uzaktayız. Benimki biraz ilgisiz ve rahat olduğundan aklıma bu düşünce benimde çok gelir ne yalan söyleyim. Sonra geçmişteki hatalarım, hayatıma girenler gelir aklıma ondan iyi biri hiç çıkmadı karşıma gerçekten. Öyle o benim için mükemmel bi insan kafasında değilim. Ama onu seviyorum ve beni sevdiğini biliyorum. Sevmese uzaktan bir ilişkiyi kim yürütürki? Sende bu düşünceleri kafandan atmaya çalış, hem ortada bi sorun da yok

yahu kusura bakmayın ama ''o kim köpek ki en iyisi o olsun ''deyin geçin .
Gerçek sevgi kusursuz görmek değil kusurlarıyla kabul etmek .

Bir çapkın atasözü derki ;

Her çiçekten bal almadan en iyi balın hangisinde olduğunu bilemezsin

Ne yaparsan yap, gizlice yap. Yani ona olan sevgini,aşkını bu kadar belli etme. Çünkü değer verince,sevince ve bunu belli edince kaybediyor insan.

Araya başkalarını alıp sonra kaldığınız yerden nasıl devam ediyorsunuz ya,ben de bunu anlamıyorum.devrearasi forvet değiştiren takımlar gibi.

Aranız iyiyse devamı gelir zaten.böyle ya kaybedersem demelerle ömür gecmez. Ve bence birine bu kadar koru korune bağlanmak bu kadar güvenmek doğru değil. Tabi ki birine güvenmek isteriz.ama bu çaresizlik derecesinde olmamalı. Yoksa herkes ister birine çok güveniyim ve güveni boşa çıkmasın.Ama hayatın ne getirecegi belli olmaz.sonra bir şey olursa bunu atlatmaniz çok zor olabilir. Anın tadını çıkartıp, olumlu düşünüp kalbinizle hareket etmenizi diler,mutluluklar temenni ederim :))

ondan iyisini bulamam diye kendini telkin edersen bulamazsın. Ki zaten suan onu kaybetmiş bile değilsin ki neden hemen arayışa girdin. Birbirinizden uzakta olduğunuz için tartısabilirisniz ama aranızda güçlü bir bağ var ise bu sizi ayırmaya yetecek bir sebep değil. Kötü düşüncelerden uzaklaş, anı yaşa, onu cok sev, kendine saygılı ol ve ilişkini gelecek kaygısı gütmeden yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…