her zaman ondan iyisi vardır....mutlaka
ama senin gözün aşktan kör gibi:))
bence bunun tadını çıkar ama bir gün bitebileceği de aklının bir kenarında olsun
çünkü sonra burada milyon konu açılıyor ben onunla karı koca gibiydim ona her şeyimi verdim bilmemkaç yıl oldu onca emek boşa gitti diye...(ilişkide emek vermek sanırım katlanmak sorunlara anlamında bilmiyorum,yani ona göre katlanın sorunlara mı diyeyim ne diyeyim)
Bu düünceni aşmanın yolu ciddiyete dök bence eğer oluru varsa oda isteyecektirMerhaba hanımlar. Uzatmadan konuya gireceğim. Üç yıllık ilişkim bitmişti fakat yakın zamanda tekrar başladık. Sorun şu ki sevgilimi her gördüğümde bir kez daha aşık oluyorum ve çevremdeki iğrenç ilişkilere bakınca onu kaybetmekten çok korkuyorum. Ayrıyken bir erkekle görüştüm ama o da sapığın teki çıktı. Bunları düşününce ona daha çok bağlanıyorum. Bana bir iki ufak şey dışında hiç yanlış yapmamış birisi. Beraber her şeyi yapabiliyoruz karı koca gibiyiz. Ona çok güveniyorum. Bana anneme babama kendi ailesine ve çevresine çok saygılı. Sanki artık ondan iyisini bulamam gibi geliyor. Uzaktayız ve bu yüzden biteriz diye korkuyorum. Bu düşünceleri aşmanın bir yolu var mıdır
NOT: 23 yaşındayım
ne anladık öyle aşktan pehh dolu dolu yaşayalım beeNe yaparsan yap, gizlice yap. Yani ona olan sevgini,aşkını bu kadar belli etme. Çünkü değer verince,sevince ve bunu belli edince kaybediyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?