ondan nefret ediyorum ama onu çok özlüyorum..

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
yaa neden onu özlüyorum neden..beni hayatından bahanelerin arkasına sığınıp çıkaran insanı hala daha neden özlüyorumki..etrafımda,çevremde bunca insan varken,neden her yüzde,her sözde onu arıyorum..onu içimden atmak istiyorum.haketmediği ve her geçen gün içimi zehirleyen sevgisini öldürmeye çalışıyorum.onu her şeye rağmen seven,fedakarlık yapan ve buna rağmen haketmediğim şekilde terkedilen benim.ama neden buna rağmen onu özleyen,unutamayan ben oluyorum.onu ne sevmek,ne özlemek hatta nefret bile etmek istemiyorum.onunla alakalı hiç birşeyi taşıyaak gücüm yok artık..

aşk bu olsa gerek tatlımm.sen gerçekten sewdiysen onu unutman çok zman alacakk.bu süreçte aklınada gelecekk,onunla yaşadığın güsel günlere özlemde duyacaksın.bi anda nefret ettim unuttum diemezsinn zatenn.

dilerimm bundan sorası senin için güsel olur.allah hayırlı insanlarla karşılaştırır we böle acı çekmek zorunda kalmazsınn güselim:Saruboceq:

Elbette kolay değildir içinde bulunduğun durumdan hemen sıyrılmak... Fakat zaman herşeyin ilacı... Bilemezsin ki belki çok daha iyi biri karşına çıkacak...
Böyle bir insan sana dönse sonu mutluluk mu olacak? Bence daha büyük bir yıkım hüsran olacak...
Şimdi üzül sonra daha çok üzülmektense şimdi yıpran...
Ama bir nokta gelecek ona olan hislerin yavaş yavaş ölecek... ınan bana böyle oluyor...
Sen yeter ki unutmak kendine yeni bir yol çizmek iste...

kendimi başka şeylerle oyalamaya,ilgimi başka şeylere vermeye,başka insanlara şans vermek istiyorum ama olmuyor.sevgimi haketmeyen bir insanı,onunla geçirdiğim her günü özlüyorum.içim çok acıyor

kaç gün oldu ayrılalı? ya da ay? eskiden yıllar yılı aşk acısı çekermiş insanlar. onları düşün teselli bul. :)

aynı duyguları bende yaşadım canım bütün samimiyetimle söylüyorum sen onu asla unutamayacaksın tabi ki zaman birçok şeyi silecek beyninden ve kalbinden ama adı her geçtiğinde ya da dinlediğin herhangi bir şarkıda aradan 5 yıl geçmiş olsa dahi kalbinde tarifsiz bir acı yaşayacaksın.. gerçek bu.. zaman her şeyin ilacıdır ama zamanla kapanmayan çook yara wardır...sakın yanlış anlama bu bende böyle bir iz bıraktı aradan 5 yıl geçmesine rağmen bir şarkı bile o günlere dönmeme yetiyor...ınşallah sen tamamiyle silersin kalbinden..Hakkında hayırlısını iste kuşum

nasıl canımın acıdığını ve hazmetmenin ne kadar zor olduğunu anlarsınız mutlaka..sanki hiç alışamayacakmışım gibi..her şeyde o var..çıldıracağım..beni deli gibi seveninsan bahenelerle yok saydı beni..çırpınıyorum ama biliyorum boş yere

herkes unutursun diyor arkadasım..ben de aynı seyleri yasadım aynı zamanda seninle.. 2 hafta gecti ama yok kıymet vermememiz gereken insanları atamıyoruz işte bir türlü..her sabah dua ediyorum allahım ne olur at aklımdan kalbimden diye.. olmuyo ama bir türlü..yine toparladım biraz ama içimin canımın acısı tarif edilemez...ne kadar sacma ve adaletsiz geliyor demi? biz o kadar sevdik böylesine baglandık..bizi bırakıp gittiler terk ettiler ama biz yine de hala onları özlüyoruz.. onlar ne yapıyor kim bilir? erkekler ne olursa olsun her zaman daha kolay ve basit atlatıyorlar..bu aralar bütün erkeklerden de nefret ediyorum...bekliyorsundur sen de telefon calsa da hatasını anlasa artık diye.. her gun içinde bitmek bilmeyen bi umut.her gun agzında aynı dua allahım pişman olsun dönsün artıklar...yalnız degilsin..biraz belki bu teselli verebilir sana.. üstesinden gelmeye calısıyorsun..dısarı cıkmalar gezmeler tozmalar...tamam artık unutup kendimi suna vericem demeler ama bi iki saat sonra bi bakmışsın içinde yine o tarif edilmez acı...artık bitse die yeni den ve yeniden seni tanrıya yalvartan...gecicek mi? cok sevdiysen gecmiycek...ama azalıcak.. bazen gun olucak hatırlamıycaksın bile.. ama bazen de aklına gelicek sana bi of cektircek ama hayatına yine devam ediceksin...arada seni yoklayan bi hastalık gibi..tüm vücuduna yayılmış bazen canını yakan...ama hayat devam ediyor işte...su sıralar okudgumuz lanetin hattı hesabı yoktur belki de...kolay mı can yanıyor..allah yardımcımız olsun.. umarım uzun süreli bi ilişki de deildir..gerçi süresi de fark etmiyo..ask varsa işin içinde hiç fark etmiyo

cnm 1 yıldır beraberdik.ve üzerime o kadar titreyen,benim kırılıp küsmemden korkan insan,bir anda bahanelerle hayatımdan çıkıp gitti.bir açıklama bile yapmadı..evt haklısın çok adaletsiz..isyan ediyorum bazen neden hem seviyorsun,hem terkediliyorsun,hemde,aklından çıkmayan üzülen sen oluyorsun..onlar ne yapıyor biliyormusun cnm??eminim akıllarına bile gelmiyoruz.aynen senin söylediğin gibi biran üzülmeyeceğim,atlatacağım derken,yine o özlem,öfke,acı dolu anlar başlıyor.ve ben yine kendime yenik düşüyorum..kahretsinki çok sevdim arkadaşım.en çok hazmedilemeyen şey ise,o insanın aniden hayatında artık bir yabancı oluşu...

sanırım hepimiz benze şeyler yaşıyoruz ve benzer şeyler hissediyoruz..
bende kalbi kırk yerinden kırılanlardanım..sizin gibi kızlar
kalp taşıyorum ve insanım..
acaba erkeklerin (yada terkedip giden) kalbi var mı???Hiç sanmıyorum...

her geçen yüzüme tokat gibi çarpıyor dönmeyeceği.....arkadaşlarımda diyor dönmeyecek..
kır o içindeki umudu...bence de kırmalı düşünmemeli onlar gbi tek kalemde silip atmalı...

ben kararlıyım o yaptı ise bende yapıcam...silip atıcammmmkötükedihüso

istemek başarmanın yarısıdır iş istemekte

isteyin ve yapın.......onların gibi.....

eğer ilk aşkın ilk sevginse üzülerek söylüyorum ki unutamazsın
zaman ilaçtır
elbet unutturmaz ama hafifletir acısını sende aklını başka şeylerle oyalamaya çalış

cnm her zamn konularım hakkında yorumda bulunup beni teselli ettin ve,sen senin gibi arkadaşlarım anlıyor hissettiklerimi..çok canım yanıyor ve haklısın hepimiz aynı şeyleri yaşyoruz..söylediğin gibi cnm bende her geçen gün onun dönmeyeceğini biraz daha anlıyorum...

aradan iki hafta geçti yavas yavas benimde kırılıyor umutlarım ama yine deküçük de olsa var bi kenarda.. işte o var ya...her seye yetiyor zaten...belki de hayatlarına coktan baska birilerini soktular..vallahi olabilir de yani..sokmuşlardır da bunlar..işte bayan olunca her sey cok farklı oluyor..bu kadar hassas olmak istemiyorum.. kendimden baskasını düşünmek istemiyorum.hep böyle bir mücadelenin içindeyim..yıprandım ya...takmıyorum havalarında kendimi kandırıyorum sürekli..offf...yine de acılar hakkaten bir seyler öğretiyor.neymiş kimseye hakikaten cok deger vermiycekmişsin...cok baglanmayıp cok sevmiycekmişsin..engel olmak lazım duygulara bazen..

haklısın ama duygunun içinde mantık aranmaz aranırsa,adı aşk olmaz cnm..aramayacağını bile bile bende anlamszıca,aptal gibi bekliyorum..boşuna çırpınıyorum..bahsettiğim gibi cnm birden yabancı olmak gerçekten çok çok acı veriyor.canını yakıyor..ama onların eminim umrunda bile değiliz..senin bilmiyorum ama ben kendi açımdan eminim buna..

Özlem değil o hissettiğin duygu.. Sen onun ismin özlem koymuşsun...
Ona duyduğun his şuan için sadece alışkanlık...
Evet alışkanlık olduğunu kabul etmek istemediğin için yada bunu farkedemediğin için özlem duyuyorum diyorsun...
Bi süre sonra anlıcaksın sende bunu...Şuan duyguların karışık ona karşı hisettiklerini yanlış adlandırıyorsun...
Ve ilk aşk unutulmuyor diyenler için diyorum unutuluyor hemde nasıl... Sadece zaman geçmesi gerekiyor... Zaman geçip yaptığı haksızlıklar yaptığı şeyler aklına gelince onun için düşündüklerin aklına gelip ne safmışsın kızım körmüşsün resmen yaptıklarını kabul etmek istememişim görmezden gelmişim diyorsun...
Kendine zaman tanı.. Ve nasıl unutulduğunu bi süre sonra acı vermediğini sende görüceksin...

benim ilk aşkım değil bunu belirtmek isterim..ama sanki hiç alışamayacakmışım gibi onu her an özlediğimi hissediyorum.beni aramasını,msj yazmasını..onu özledim herşeyden önce ama bir taraftanda ona olan öfkem sevgimdende,özlemdende,alışkanlıktanda fazla.faceden bakıyorum gördükçe dahada kötü hissediyprum kendimi.çok zayıfım ona karşı..onu kaybettiğime,hayatımdan sebepsiz çıktığına inanamıyorum..

benim ne yazıkkı ilk aşkımdı ve iki hafta oldu biteli...ve koskoca 3 yıllık ılişkıyı yıktı gectı adam. mafoldumben aynı şeyleri yaşıyoruz. herseyde o vardı. yaptığım hersey onu hatırlatıyor bana. bazen kendıme kızıyor kendımden nefret edıyorum o sana bunu yapmış senı bırakıp gitmişken hala onu nasıl özlersin dıye. ama özlenıyor ya da alışkanlıktı o benım için. şu an bomboş içim sankı organlarım alınmş gıbı hıssettıklerım öyle acayıp kı.ama unutacagım ınanıyorum kalbıme tas basacagım ve ona mecbur kalmayacagım... onlar bızı bı kalemde sıldı bız nıye sılemeyelım ???:umursamaz:
allah yar ve yardımcın olsun:teselli:

üçümüz baya dertliyiz bu konuda sanırım..ve yakın zamanda bitmiş hepimizin de ilişkileri.. kimseyi duymuyo insan demi su sıralar..yazılanlar cizilenler bi kaç saatlik bi can sıkıntısı alıyo..sonra? sen ve yalnızlıgın arada bi kendi knedine konusmalar..allaha yalvarmalar...azalıyo ama ya.. azalıcak zaten baska yolu yok ...biz cok takıyoruz hakkaten..kız oldugum için sinir oluyorum bazen kendime..bu kadar aciz oldugum için.. onlara bakınca cok üzülüyorum tamam baksana coktan unutmus sallamıyor bile ben nie takıyorum diyorum ama sonra aynı.. engel olmaıyorum..size tek tavsiyem allaha sıgının.inanılmaz bi hafiflik veriyor.. .konusmak da iyi geliyo..zor işimiz ya.. allah yardımcımız olsun yanımızda olsun..aklımzdan kalbimizden inşallah onları bir an önce silsin ama bizleri silemesinler inşallah..ömür boyu da hep hatırlasınlar..hatta mutlu da olmasınlar ya..nie mutlu olsunlar..olmasınlar...pof

Back
X