ondan nefret ediyorum ama onu çok özlüyorum..

kesinlikle mutlu olamasınlar cnm.benim dileklerimde bu yönde ve söylediğin gibi cnm aynı şeyleri yaşıyoruz..bir an kendimi gayet güçlü hissediyorum sonrasında yine aynı psikolojiye giriyırum.kesinlikle sevgidende öte alışkanlık olduğu bir gerçek..ama başkalarında hep onu arıyorum.telefonuma bir mesaj bile geldiğinde (belki)umuduyla bakıyorum o olmadığını ve asla pişmanlık duymayacağına o kadar eminimki...ama yinede böyle ister istemez çırpınışlar devam ediyor.geçicek mutlaka ve şunu unutma cnm sende,biz başını yastığa koyduğunda son derece rahat ve huzurlu olmak çok önemli inan.bu acını birazda olsa hafifletiyor..inş dahada güçlü olacağız..

yazdığınız her cümleyi içim acıyarak okudum. Evet bende aynı durumdayım ve ayrılalı 3 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen...Malesef bizi bu kadar üzen şey belirsizlik. İnanmadığımız bahaneler sunup çekip gitmeleri.. Ama kendinizi sakın kapatmayın.. Karşınıza çıkan insanlara fırsat verin..Belki O, çekip gidenlerden çok çokk daha iyi birisi..
Benim karşıma şimdilik çıkmadı ama hergün bir umutla uyanıyorum..En yakın zamanda bu acılarımızı unutturacak kişiler çıkar karşımıza İNŞALLAH...

kesinlikle mutlu olamasınlar cnm.benim dileklerimde bu yönde ve söylediğin gibi cnm aynı şeyleri yaşıyoruz..bir an kendimi gayet güçlü hissediyorum sonrasında yine aynı psikolojiye giriyırum.kesinlikle sevgidende öte alışkanlık olduğu bir gerçek..ama başkalarında hep onu arıyorum.telefonuma bir mesaj bile geldiğinde (belki)umuduyla bakıyorum o olmadığını ve asla pişmanlık duymayacağına o kadar eminimki...ama yinede böyle ister istemez çırpınışlar devam ediyor.geçicek mutlaka ve şunu unutma cnm sende,biz başını yastığa koyduğunda son derece rahat ve huzurlu olmak çok önemli inan.bu acını birazda olsa hafifletiyor..inş dahada güçlü olacağız..[/QUOTE

normalde de oldugu gibi telefon olayında da aynı seyleri paylaşıyoruz.belki hani ondandır die bi umut bakıyorum telime...hatta ya degilse diye de düşünüp yavas yavas bakıyorum...ondan olmuyo haliyle...hayal kırıklıkları artık kalbimi acıtmıyo..hiç kabullenemiycek gibi geliyo ama içim git gide kendiliğinden kabulleniyo sanki.. artık lanet okumak bile gelmiyor içimden.. yorulmusum baya..o kdar yoruldum ki..beklemek de artık istesen de olmuyor belli bir süreden sonra..yani hala içinde küçük de olsa bi umut kalıyor ama git gide sönüyo küçülüyo..haftaya dogum gunum ...hani belki diyorum ...onumde öle bi olayın olması zaten kafayı yememe yetiyor..hani özel bi gün hatırlar eder die..ama bi yandan da kendimi aramıycagına alıştırmaya calışıyorum..off karman çorman her sey.. en iyisi her seyin en kotusune alıştırmak ..ama işte insanın içindeki o umut yok mu...bir an önce sönse de önümüze baksak..o deil de simdi biz burda kendimizi yiyip bitiriyoruz ya onların umurunda degildir..yeni hayatlara yasamlara yelken acmışlardır coktan.. ama işte sen de benim gibi sanırsam engel olamıysun..onlar gibi yapamıyoruz.. sana da dua edicem bol bol arkadasım..inşallah cıkarlar kafamızdan kalbimizden ama biz onların içinde hep cakılı kalalım..zamanı geldimi de pişmanlıktan içleri kavrulsun..amin:)

inş cnm ama kahretsin kahretsin o değmez,kişiliksz hiç bir şeye laik olmayan insanı şu an bu satırları yazarken bile özlediğimi hissediyorum..içim nasıl acıyor bir anlatabilsem..bunu en iyi sen ben ve bizim gibiler anlar cnm..

içim o kadar acıyorki cnm inan onsuz geçen günleri tek tek sayıyorum.nasıl dayanacağım daha fazla gücüm varmı bilmiyorum.tarifi imkansız.ilaç kullanıyorum ama faydası olmuyor.beynim dursun sürekli uyuyayim istiyorum.onu düşünmemek için.çünkü içim kanadıkça kanıyor ve tüm bedenimi zehirliyor.

Hayatımıza giren,zaman harcadığımız,bir zamanlar bile olsa değer verdiğimiz insanları unutamayız..
Fakat burdaki unutamayız kelimesi o acılar içimizden çıkmıycak ölüp bitces ilk günki gbi hep onları düşünces fln deil sadece isim olarak hatırlanıyorlar nasıl eski bir arkadaşının ismi geçtiğinde aa evet bnm öyle bi arkdşm vardı dediğin gbi bir süre sonra değerlerini yitirip sadece isim olarak kalıyorlar ve pişmanlıklar suyüzüne çıkıo o zamanlarda onlara değer verdiğimzden fln değil pişman olmamız bir zamanlar kendimizi bu kadar değersiz görmemizden..
Aramasını falan bekliorum diosun ya düşünki aradı pişman oldu köpekler gbi ayaklarına kapandı affedebilcekmisin bu kdr acı çektirmişken sna hadi affettin güvenebilcekmisin hadi onuda yaptın başına kakmıcakmısın neden neden demiycekmisin her fırsatta..
Şimdiye kdr kim bna haksızlık yaptıysa kuyruğunu kıstırp kedi gbi döndü..
Hatasını anladı..Pişman oldu..
Onların hatalarını anlamaları geri dönmeleri pişmanlıkları belkide bnm hatamı anlamamı kolaylaştırdı..
Evet o zamanlar bende aramalarını pişman olmalarını istedim affettiğimde oldu ama snra anladımki bnm onların aramalarını istemem onlara verdiğim değerden deil intikam almak için hergn başının etini yemem kinle nefretle onla konuşmam süründürmem hepsi hepsi intikam içinmiş..
Ve hiç ummadığın bi anda gerçekten sevgini hakedicek seni gerçekten çıkarsızca sevicek biri çıkıo karşına o zamanda ondan önce hayatına girenler için pişmanlıklar duyuyorsun evet hepsi tecrübeydi,acıyıda öğrendin,sabretmeyide güclendin ama olmasydı keşke beni haketmiycek birini hayatıma sokmasaydımm..
Zamanımı harcamama değmicek insanlarla vakit öldürmeseydim..
Kendimi bu kdr yıpratmasaydım diosun..
Ama maslf evlenicemiz insanları önceden bilemiyoruz..
Kimin gerçekten sevgimizi hakettiğinide bilemiorus..
O yüzden sen hayıflanmayı bırakta gerçekten nasıl biri oldğunu gördüğüne sevin..
Demekki gerçekten seni haketmiyormuş buda bana tecrübe oldu de hatalarından ders çıkar..
Tabikide hemen unutamazsın sadece ZAMAN geçmesi lazımm..
Kendine biraz zaman tanı..
Acını yaşaman lazım ama kendini harap etmeden yıpratmadan..
Bunlar benim nacizane fikirlerim yaşadıklarım tecrübelerim..
İnşallah biran önce atlatabilirsiniz bu yaşadığınız acıyı ve sıkıntıları..
Allah yardımcınız olsun.. :Saruboceq:
Biraz uzun bi yorum oldu ama kaydirigubbakcemile3

Back
X