Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakanı unuttuğun gibi bunu da unutman en doğrusu![]()
Hakan kim ki -tatlicadiarzu-
Tospaa sen konuya baya vakıfsın sanırsam :jeyyar:
purofildeki resim sanamı ait. kendi resminmi yani.
hıım .evt çok doğru yaptın buna emin ol .dediğin gibi neler geçmiyorki buda geçmesin .mümkün olduğunca uzak dur gözden ırak olan gönüldende ırak olur demişler çokta doğru demişler.daha çok gençsin inş gönlüne göre birini bulursun.
eveet arkadaşlar dün hayatımın en zor konseriydi çünkü dediğinizi yaptımanlayışla karşıladı beni üzüldü tabii oda bende ama ne yapalım düşünün ya konser bitişi birbirimizi tebrik bile edemedikk ben yanına dahi yaklaşamadım edemedim.. çünkü garip bkıyolar haklı olarak bizde bitirdik zaten enninde sonunda bitecekti çok üzgünüm inanın yüreğimde karaya oturmuş bi gemi var gibi hissediyrum Allah hayırlısını versin artık :çok üzgünüm:
eveet arkadaşlar dün hayatımın en zor konseriydi çünkü dediğinizi yaptımanlayışla karşıladı beni üzüldü tabii oda bende ama ne yapalım düşünün ya konser bitişi birbirimizi tebrik bile edemedikk ben yanına dahi yaklaşamadım edemedim.. çünkü garip bkıyolar haklı olarak bizde bitirdik zaten enninde sonunda bitecekti çok üzgünüm inanın yüreğimde karaya oturmuş bi gemi var gibi hissediyrum Allah hayırlısını versin artık :çok üzgünüm:
İsabetli bir karar verdiniz emin olun...
Kısa zamanda atlatırsınız.
Buara bu adam evli dimi![]()