• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ondan vazgeç dediler, ablalarım bir bakın

Hakan kim ki -tatlicadiarzu-

Tospaa sen konuya baya vakıfsın sanırsam :jeyyar:

Eski konularından gördümmm sempatiksalakcinni

Çözüm aramak için arkadaşın eski yaşadığı durumu bile araştırıp ona göre cevap veriyorum. Ne kadar araştırmacı bi insanım yani sen anla maviş :hulya:

Elimde olsa çocukluğuna inecem sositosositolaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

eveet arkadaşlar dün hayatımın en zor konseriydi çünkü dediğinizi yaptım :( anlayışla karşıladı beni üzüldü tabii oda bende ama ne yapalım düşünün ya konser bitişi birbirimizi tebrik bile edemedikk ben yanına dahi yaklaşamadım edemedim.. çünkü garip bkıyolar haklı olarak bizde bitirdik zaten enninde sonunda bitecekti çok üzgünüm inanın yüreğimde karaya oturmuş bi gemi var gibi hissediyrum Allah hayırlısını versin artık :çok üzgünüm:

arkadaş 24 yaşındaym diyor ama açtığı konulardan birinde de lise öğrencisi olduğunu söylemiş nasıl iş anlamadım:umursamaz:

hayır lise öğrencisi değilim lisede güzel sanatlarda stajerim .

senin için en hayırlısı bu arkadaşım.en fazla bir hafta acı çekersin sonra onutursun. bak gör verdiğin kararan ne kadar doğru olduğunu zamanla sende anlayacaksın.

evet yakınımdaki arkadaşlarımda benim adıma çook sevindiler atlatacaksın dediler.. en çok sevindiğim eşy beni anlayışla karşılaması oldu saolun kızlar evet ileride daha fazla acı çekmektense şimdi ayrılık acısı çekerim daha iyi diye düşündüm sizin gibi.. hayatta neler geçip gitmiyor ki buda geçmesin demi =)

hıım .evt çok doğru yaptın buna emin ol .dediğin gibi neler geçmiyorki buda geçmesin .mümkün olduğunca uzak dur gözden ırak olan gönüldende ırak olur demişler çokta doğru demişler.daha çok gençsin inş gönlüne göre birini bulursun.

hıım .evt çok doğru yaptın buna emin ol .dediğin gibi neler geçmiyorki buda geçmesin .mümkün olduğunca uzak dur gözden ırak olan gönüldende ırak olur demişler çokta doğru demişler.daha çok gençsin inş gönlüne göre birini bulursun.

evet ama nasıl olucak her gün aynı yerde yüzünü görmek ne kadar iyi gelecek hem ona hem bana bilmiyorum..ama neyse üstesinden gelicem.. bundan sonra tek diyeceğim inş. aşk ile ilgili bir şey olmaz... hiç mutlu olamadım ki hep anormallikler yaşadım.. sadece geleceğimdeki kariyerimi düşüncem :)

eveet arkadaşlar dün hayatımın en zor konseriydi çünkü dediğinizi yaptım :( anlayışla karşıladı beni üzüldü tabii oda bende ama ne yapalım düşünün ya konser bitişi birbirimizi tebrik bile edemedikk ben yanına dahi yaklaşamadım edemedim.. çünkü garip bkıyolar haklı olarak bizde bitirdik zaten enninde sonunda bitecekti çok üzgünüm inanın yüreğimde karaya oturmuş bi gemi var gibi hissediyrum Allah hayırlısını versin artık :çok üzgünüm:

o gemi zamanla kalkar

kalktığında da için çok ferahlayacak

umarım çabuk atlatırsın bu süreci, pes etmeden...vereliniortak

İsabetli bir karar verdiniz emin olun...

Kısa zamanda atlatırsınız.

Buara bu adam evli dimi :delphin:

İsabetli bir karar verdiniz emin olun...

Kısa zamanda atlatırsınız.

Buara bu adam evli dimi :delphin:

hayır canım çocukları var ama ilk evliliğinden snrada evlenmemiş bekar... :)

Back
X