- Konu Sahibi happyhappy
-
Bende çarşamba günü aldırıyorum tampon ve alçılarımı. bu süreçte sanki şekli bozulacakmış gibi hissediyorum sürekli. ya da alçı çıktıgında hiç beğenmiyecekmişim gibi hissediyorum. ben doğal bir burun istemştim. hafif kavisli, çok hafif kalkık. inşallah umdugum gibi olur. bir de şu kemik fırlaması ya burun düşmesi vs sebeplerle 2. ameliyatlardan çok korkuyorummmm. allahım yardım et.
bir ay , birbuçuk ay içinde çok memnun olacağın bir görüntüye kavuşacak. ( benim öyle oldu, briçokk arkadaşımın benden de önce indi şilikleri)En güzeli ne biliyor musun, bir sene sonra ameliyatını, burnunun eski şeklini unutacaksın. Sanki hep burnun bu şekildeymiş gibi aklına bile gelmeden yaşayacaksın:)
ayyy cok guzel yazmısın!moral oldu!tesekkurler!isallah 1-1.5 ay gibi kisa zamanda alısırım ve sekil almaya baslar burnumm. ahh ah zormus valla
perşembe günü doktorum alçıyı çıkardı ve burnumu yıkamamı söyledi.
lavabonun üzerindeki aynaya bir türlü cesaret edip bakamadım. bir 10-15 dakika sonra eşimin zoru ile bakabildim ancak. ilk anda kendimi burunsuz gibi hissettim, yani tam şok oldum.
ancak bu 1-2 gündür resmen burnuma aşık oldum. sürekli aynanın önünde durup yeni burnuma hayran hayran bakıyorum. umarım illerki aylardada bu değişmez.
Arkadaşlar şu alçı ilk açıldığında veya ilk haftalardaki görüntünüze takılmaktan vazgeçin artık.Bakın hemen hemen her başlıkta ilk başta yamuktu,sağ deliğim havadaydı,bir tarafım şişti tarzındaki yazıları aylar sonra düzeldi olarak görüyor okuyorsunuz.O nedenle hele ki alçının ilk çıktığı hafta ayndaki burun ile aylar sonraki burun asla bir olmayacağı için şimdiden kaygılanmalarınız çok yersiz.Bırakın ilk 3 ayı şiş ve kamufle edilmiş bir şekilde burnunuzun en iyi zamanları olarak yaşayın.Çünkü asıl mutluluk ve zafer 3 aydan sonra bile hiçbir sorun çıkmamış herşeyin yolunda gittiği bir burundur.Bakın 3 kez işlem gördüm 1 yılın içerisinde ve daha pek çok arkadaş aylar sonrasında birşeylerden dert yanıyor umarım siz bu tarz sıkıntılarla değil aylar sonra bile herşeyin yolunda gittiğini bildiren yazılarla tekrar yazarsınız.Sadece ilk haftaları sıkıntı etmeyin demek istediğim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?