önden vuran ayakkabı :(

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
kızlar bi ayakkabı aldım yeni . normalde her yeni ayakkabı vurur ama bu ayakkabının önden açık alan ve önde görünen bütün parmaklarım resmen su topladı :S :S hiç böyle olmamıştı bugüne kadar neden böyle oldu anlamadım . şimdi oturdum ayaklarımı ılık suya soktum dinlendiriyorum . ama bu ayakkabı için ne yapabilirim ? önerileriniz neler

cnm ayakkabıyı nerden aldıysan oraya götür.. buharla açıyolar vuran kısmı.. aynı şey benim başıma da geldi, ön taraf vuruodu acıtıodu buharla açtılar rahatladı

cnm ayakkabıyı nerden aldıysan oraya götür.. buharla açıyolar vuran kısmı.. aynı şey benim başıma da geldi, ön taraf vuruodu acıtıodu buharla açtılar rahatladı

çok sinir oldum ya . normalde hiç bir ayakkabıda başıma gelmezdi genelde aldığım her ayakkabıyı aralıklarla bir kaç gün evde giyer öyle dışarıda giyerim ki açılsın buna da aynını yaptım . açılmıştır diye bir giydim bütün parmaklarımın üstleri su topladı . normalde ayak yapım güzeldir . sorunlu değildir yani her yeri su toplayınca moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…