Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar iyice baktım ama göremedim bu dizinin topiğini.
izleyen yok mu ya acaba?ben çok severek izliyorum yıllardır.
8 sezonumu verdim ona :) kolay vazgeçemiyor insan
Aynen ya, ben de yıllardır izleye izleye 8'e kadar geldim, ama artık gençlik dizisi olmaktan çıkıp yetişkin dizisi yoluna girdi yani. Öyle heyecanla izlerdim ki, ama Peyton-Lucas gitti gideli pek de heyecanla izlememeye başladım. 8.sezon hala duruyor o yüzden. Bakalım, izlerim bir ara...
evet onlar gidince benimde pek içimden gelmemeye başlamıştı izlemek.7.sezon biraz sallaya sallaya izledim.ama alışınca bu sezonda fena değil.şimdi 1 aydır tatildeydi bu salı çıkacak sanırım.merakla bekliyorum. 8/11 i izledik.ve dehşet bir bölümdü tavsiye ederim baya gerilim vardı.
ilk sezonun 6 bölümünü izledikten sonra devam edemedim. şimdilerde e2'de izliyorum ama hayatımın sayılı dizilerinden diyebilirim.peytonla lucasa ne oldu neden gittiler anlayamdım ben sahi