Arkadaşlarım çok zor durumdayım bana acil yardımınız lazım.
ablamın düğünü var 3 ay sonra ama ben ne giyeceğime nasıl elbise seçeceğime karar veremedim.aklımda 1 model var.bu modeli sizlerle paylaşıyorum.bakın bakalım beğenecekmisiniz?
kafamda böyle bir model var.yani aşağısı tütü etekli elbiseler.
bunu giyerek çok mu abartmış olurum.
o gün ablamala (yani gelinle) aynı durumda mı olurum.geline mi benzerim?:26:
endişeliyim bu konuda.
fikirlerinize ihtiyacım var.
Iki ve dört numara güzel ama tüller cidden basit duruyor. Bence biraz daha arastirma yapin, cok abartili modeller degiller bence, gelinin kiz kardesi olarak sik ve abartili olmanizda bir sorun yok.
Benim kiz kardesim benim dügünümde uzun vücudunu saran deniz kizi gibi bir elbise giymisti, hem abartili, hem sik, hem cok güzel olmustu.
Iki ve dört numara güzel ama tüller cidden basit duruyor. Bence biraz daha arastirma yapin, cok abartili modeller degiller bence, gelinin kiz kardesi olarak sik ve abartili olmanizda bir sorun yok.
Benim kiz kardesim benim dügünümde uzun vücudunu saran deniz kizi gibi bir elbise giymisti, hem abartili, hem sik, hem cok güzel olmustu.
aslına bakarsan bende abartılı olmayı çok seviyorum.hatta ablam,kuzenler,annem bana "kokoş" diyorlar.
ne yapayım süslenmeyi seviyorum.
ablamın nişanında çok şıktim.düğünde dahada güzel olmak istiyorum.
bende balık elbise çok isterim ama malesef ideal beden ölçülerim yok.utanırım öyle şeyler giymeye.özellikle karın bölgesini gizlemek için böyle tütü etekli şeyler düşünmüştüm ama yinede fikirlerinizi dikkate alıcam.araştırmaya son sürat devam ediyorum.:18:
nişanlık gibi olmuş. bence daha güzel ve düzgün model baksan daha güzel. ankarada kızılayda seda moda evi var, oraya uğra sana daha iyi fikir verirler.
nişanlık gibi olmuş. bence daha güzel ve düzgün model baksan daha güzel. ankarada kızılayda seda moda evi var, oraya uğra sana daha iyi fikir verirler.
evet bencede nişanlık gibi. iyiki açtım konuyu buraya.yoksa böyle birşey giyecektim.
canım ben yurtdışında yaşıyorum o yüzden ankaraya gelmem imkansız.