• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli Bir Karar

kanaryam07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
66
7
86
31
Meraba ben hemşirelik mesunuyum liseden ve kpss ye girsim eger nasip olursa bu aralıkta tercih yapacağım ama şimdi ben Elazığlym ve ailem burda benim annemle olan ilişkim çok farklı bir boyutta ben üniversitede Bursayı yazamadığım için orayı istiyorum babam istemiyor ama annem senin kararın diyor ama ben gitmek için çok kararlıyken günler yaklaştıkça emin olamıyorum ek olarak şöyle bişey var abim Istanbulda yasiyor evli hani çocuklari olursa annemlerin zaten bir ayagi orda olacak o yizden hem Istanbulada yakin diye yazmak istiyorum Bursayi ama dedigim gb cok kararszm...
Yani sizce kendi memleketim mi yoksa hayallerim icin disariyi mi yazmaliyim ?

Meraba ben hemşirelik mesunuyum liseden ve kpss ye girsim eger nasip olursa bu aralıkta tercih yapacağım ama şimdi ben Elazığlym ve ailem burda benim annemle olan ilişkim çok farklı bir boyutta ben üniversitede Bursayı yazamadığım için orayı istiyorum babam istemiyor ama annem senin kararın diyor ama ben gitmek için çok kararlıyken günler yaklaştıkça emin olamıyorum ek olarak şöyle bişey var abim Istanbulda yasiyor evli hani çocuklari olursa annemlerin zaten bir ayagi orda olacak o yizden hem Istanbulada yakin diye yazmak istiyorum Bursayi ama dedigim gb cok kararszm...
puanin kac?

Içinden ne geliyosa onu tercih et hayallerini yaşa içinde kalmasın... hakkında hayırlısı.

Puanım iyi 85 ama işte yapamamaktan korkuyorum ailemi buraya bağlayan pek birsey yok benimle gelseler keske hersey hallolur da iste

Aklında kalmasın istediğin yeri yaz ama ailenden hiç ayrılmadıysan bu ağır gelebilir sana iyi düşün

Ben de atama tercihlerimde bu ikileme düşmüştüm ama memleketi tercih ettim babamın da ricası ile. yine de ille de başka şehir desem yok demezlerdi ama babam isteyince kıramadım. pişman olmadım ben hiç. baştan konuşmuştum çünkü eğer burayı yazarsam (annemle anlaşamıyorduk) ayrı ev tutarım diye. kabul ettiler ama gerek kalmadı. 5 ay zaten çok berbat bir ilçesinde lojmanda kaldım memleketimin , sonra merkeze geldiğimde de baba evinde kaldım ama karışmadılar hiçbirşeyime.

Şimdi de eşim polis ve memlekete gitmemiz eşim emekli olana kadar imkansz. iyi ki o zaman memleketimi yazmışım ailemle 1 sene de olsa birlikte kalmışım diyorum

Ekonomik özgürlüğü kazandığı an bir kadın, aile evinden ayrılmalı. Kendi yemeğini kendi yapmalı ne bileyim faturasını kendi ödemeli kendine ait ev eşyaları olmalı. Bu sizi hem manevi anlamda güçlü kılar hem de yalnız yaşamanın tadına varırsınız. Aynı şehirde olsanız ne gerek var ikinci eve diye bu arzunuz makul bulunmaz ama farklı bir şehirde kendi düzeninizi kurabilirsiniz.

Zaten Bursa'yı da istiyormuşsunuz. Bence gidin.

Git...
İnsan hayata bir kere geliyor, gözünü arkada bırakma
Anacığın için de değişiklik olur gelir kalır evinde ohhh misler gibi..

Hayalin neyse onu yaşa, ben kendi şehrim varken başka yere tayin verdim. Ailem bozuldu kızdı ama yapacak birşey yok pişman değilim :D

bursada bır pok yok (7 ıncı yılıma gırdım ) , hayat pahalı, ılla elazıg dısı olsun dıyorsan sahıl kasabası olan yerlerı tercıh et...

Back
X