Önemli!!hamilelikte saç boyatmak????

boşverin kızlar ya bencede boyatmayın
bebeğin sağlığı daha mühim
kimi doktor izin veriyor kimisi vermiyor
bende boyatmamıştım

21.haftada boyattim..
en son 35. haftadada boyattim..
ben sari kullandigim icin dipler cikinca olmuyordu..
gorenler ayyyyy dip boyan gelmis diyor ama gobegine bakmiyor
zaten hamileyken insan kendini bakimsiz hissediyor..
boyatincada hamile hamile sacmi boyatilir diyorlar..
sunuda belirteyim derime deymeyecek sekilde ve kapi agzinda boyattim
boylece kokuyu icime cekme riskimi biraz dusurdum

Kızlar hepsini en baştan beri okudum;ama ben saçımı maalesef boyatmıştım...Hem de hamile olduğumu bilmiyordum...Bilsem hayatta yapmazdım.Şimdi gerçekten kötülük ettim sanırım bebişime...Ne yapacağım ben şimdi...Doktorum bişi olmaz bundan sonra yapma dedi;ama buradaki yormlar inanın beni çok düşündürdü...Bir arkadaş kör falan olur demiş.mafoldumben

Kızlar hepsini en baştan beri okudum;ama ben saçımı maalesef boyatmıştım...Hem de hamile olduğumu bilmiyordum...Bilsem hayatta yapmazdım.Şimdi gerçekten kötülük ettim sanırım bebişime...Ne yapacağım ben şimdi...Doktorum bişi olmaz bundan sonra yapma dedi;ama buradaki yormlar inanın beni çok düşündürdü...Bir arkadaş kör falan olur demiş.mafoldumben

selam benim çok yakın bir kız arkadaşım hamile olduğunu öğrendiği aydan itibaren boyatıyordu saçını hem de kızıl çabuk akıyor o sonra tekrar boyatıyordu.
Şimdi iki tane maşallah sağğlıklı ve akıllı çocuğu var.. Doktor birşey olmaz diyorsa ona güven bence çoğu kişi hamile olduğunu bilmeden boyatıyordur....
Sen içini ferah tut ve doktoruna güven bence ve üzülmea.s.a.s.

selam benim çok yakın bir kız arkadaşım hamile olduğunu öğrendiği aydan itibaren boyatıyordu saçını hem de kızıl çabuk akıyor o sonra tekrar boyatıyordu.
Şimdi iki tane maşallah sağğlıklı ve akıllı çocuğu var.. Doktor birşey olmaz diyorsa ona güven bence çoğu kişi hamile olduğunu bilmeden boyatıyordur....
Sen içini ferah tut ve doktoruna güven bence ve üzülmea.s.a.s.

Teşekkür ederim canım,içimi ferahlattın resmen.Bebek beklenmedik anda olduğu için saçımı boyatmış ve hap da içmiştim.Bunlar o kadar kemiriyordu ki beynimi.Doktorum oluşma aşamasında olduğu için bir zarar olacağını sanmıyorum demişti;ama yine de bakacağım en ince ayrıntısına kadar demişti.Önümüzdeki hafta kalp atışlarını duymaya gideceğiz bebişimizin;ama tüm bu olumsuzluklardan dolayı stresteyim,ya duyamazsam diye...Ama iç bulantılarım da sıklaşmaya başladı..Yani öyle bir sorun olsa olmazdı herhalde bu belirtiler.Kafam çok karışık anlayacağın...mafoldumben Çok teşekkür ederim canım boya konusunda içimi ferahlattığın içina.s.

canım öyle bi şey yok canını sıkma.öyle körlük filan da yapmaz merak etme.sadece sitenin birinde denek hayvanlrıyla (farelerle)ilk 3 ayda saç boyasıyla test yapmışlar ve insanlarda 1 ayda kullanılan boya malzemesinin kat kat üstünde malzeme kullanmışlar ve yavrularda katarakt oluşmuş o kadar.yani körlük mörlük yok.sen canını sıkma bi daha kullanmazsın olur biter

Phyto Color Bitkisel Saç Boyası.14 renk tercihi varmış.Amonyak içermiyormuş.Yani doğal.Eczacı Hanım hamile olanların ve kemoterapi görenlerin bu boyayı daha çok tercih ettiğini söyledi.Duyduğum bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim.

canım öyle bi şey yok canını sıkma.öyle körlük filan da yapmaz merak etme.sadece sitenin birinde denek hayvanlrıyla (farelerle)ilk 3 ayda saç boyasıyla test yapmışlar ve insanlarda 1 ayda kullanılan boya malzemesinin kat kat üstünde malzeme kullanmışlar ve yavrularda katarakt oluşmuş o kadar.yani körlük mörlük yok.sen canını sıkma bi daha kullanmazsın olur biter

Zaten kendi saçımın rengine boyatmıştım tatlım.Bir daha boyamak istemiyorum demiştim eşime.Ve gerçekten de son oldu.Çok teşekkür ederim tatlıma.s.

bence de korkmayın, uyusturucu kullananlarin bile bebeği sağlıklı olabiliyor hatta bazı anneler sigaradan vazgecemiyor.siz bir kerelik bir sey yaptiniz ki zararı oldugu kanıtlanmamış.sadece önlem amaçlı.

benimde saçlarım çok yıprandı hem kesim hemde boya istiyor bir seneye yaklaştı nerdeyse ama boyatmam doğumdan sonra gidicem beyazlarıda hiç takmıyorum kafaya hatta hoşuma gitmeye bile başladılar :D

valla arkadaşlar ben 5. aya girince yani 21. haftada boyatacağım
böyle mutsuzum napayım yani diplerine değdirmemeye çalışıp
hava alan biryerde boyatırım..

offf çok sıkıldım bu halimden bakımsız tarzanlığımdan ama en azından diyorum
21. haftaya kadar sabredebildimzemuszemuszemuszemus

Bu boya konusunu okadar cok abartmıs ki bazı arkadaslar:) Ben suan 30.Haftamdayım ve yarın gidip saclarımı boyatmayı düsünüyorum.Bir cok doktorla görüstüm 4 aydan sonra boyatabilecegimi söylediler. + zaten internettende arastırırsanız gorursunuz.Arastırmalarda hicbir yan etkiye rastlanmamıs.Bebegin kör olacagını yazmıs bir arkadas insanların icine kurt dusurmeeyelim bence arkadaslar.Orielle actıran arkadaslar icin yorum yapamam ama hele röfle rahatlıkla yapılabilir.

kızlar anlayamadıgım bişey var bende bu konuda araştırdım bi sorun olmadıgı yazıyo,ayrıca şunu bilemk istiyorum bazı arkadaşlar yazıyo hamileyken boyatmak zararlı kötü diye 9 aydan sonra 40 çıktımı hemen boyatmaya gidiyo.e hamileyken bebege zarar verir diye boyatmıyoruz peki dogduktan sonrada o bebegi emziriyoruz yani.bu boya insan vücuduna geçiyo ve bebege zarar veriyosa emziririkende bebege zarar veriri.yani bu çelişki de ne böle ya anlamadım gitti.bunu hiç düşünmüyorlarmı yani bunu söyleyenler:))))benimde beyazım var tamam hamileyiz amam hamile olmak kendini kötü hisstemek ve eşine kötü görünmek mi yani.buna bi çözüm olmalı!!!!!!!!

benim annem karnı burnunda perma da yaptırdı, saçını da boyattı, zararlı olduğunu bilmiyordu sanırım..bişey olmadı kardeşime..ama hamileler yine de yaptırmasın tabi..
hem hamişler her şekilde şirin bence:9::9::9:
fotoğraf konusunda endişe etmeyin, photoshopla saçlarınızı boyarlar çektikten sonra:1:

sac boyamanin bebege zarar verdigine dair bir kanit yok.. ben ilk gebeligimde 2 kez boyadim ilkinde yeniydi daha doktor doal boya kullan dedi kuafor ayarladi boyadik..

Mrb bende ilk hamileligimde son 3 hafta kala boyadım amonyagi az olan boyamak zorundaydım düğünümüz vardı şükür hiç bir sıkıntı olmadı şimdi 2.hamileligim 4 aylık oldum boya aldım ama bende dr ma sorup öle düşünüyorum kışın doğum yapcam kestrdim ama boya da cekiskiliyim yine de hayırlısı sağ salim kucağımıza alalim ins yavrularımızı

Back
X