- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
canım patronuna söyledin mi müşteri hizmetlerini araması için
kart ona ait olduğuna göre bu sorunu anlatır mutlaka
benim başıma böyle bir olay geldi canım. zaten nefret ediyorum artık o bankadan...
kredi kartı borcumu yatırırken aynen senin dediğin gibi paranıza el konulmuştur diye yazı çıktı.
içeri girip güvenlik görevlisine söyledim müşteri hizmetlerini arattırdı ve telefondaki bayan dilekçe gibi bişey yazdı ve bana okuyup teyid ettirdi.
bankamatik açıldığında eğer fazla para çıkarsa bu sizindir ve direk kartınızın borcuna ödenecektir dediler.
birkaç gün sonra aradım ve kredi kartımın ödendiğini öğrendim.
ama peşini bırakma canım.
bu bankada dayımında başına böle bişi geldi, paranıza el konmuştur diye aynısı oldu, ama şubeye gidip parasını aldı bu banka hep böle demekki
banka ismini şimdi gördüm :)
benim yaşadığım olay da o bankada geçti
amma çeken varmış şu bankadan
Aynı bankada benim başıma geldi. Bankaya gidip form doldurdum aynı gün saat 18 civarı para hesabıma yattı. Endişe etmeyin, aynen hesabınıza geçer yatırmaya çalıştığınız tutar..
bnmde a bank iki kere malesef kartı sokar sokmaz matige yuttu ki ogün paraya çok ihtiyacım vardı iptal ettirdim ta bir hafta sonra gelen para işimi görmicekti çünkü daha obankadan alışverişim olmaz hiç bi şekildeee bide kartıma olmadık para geçirmişlerdi onuda aldım oh olsun
Ben de muzdaripim o bankadan! Para yatıracak olurum bütünnn bilgileri girerim en son aşamada kusura bakmayın para sıkışmış der. en küçük işlemde para keser.. ihtiyacım olduğunda illaki makinası bozuk olur. Aman Allah korusun beni o bankadan, inşallah alırsınız parayı..
şu meşhur yonca şeyli banka mı? bu kadar kişiye sorun yaşattıysa bu banka bende hayatta oraya gitmem artık..sağolun kızlar
hangi banka bu?
O bankayla ben de çok sıkıntı yaşadım bu tip konularda... artık çalışmıyorum zaten... ruh hastası eder onlar insanı. Çok geçmiş olsun. Çözülüyor sonunda bir şekilde ama işte insanın da ömründen ömür gidiyor.
kızlar banka yatırmıs parayı kredikartı hesabına :dance::dance:
cok saolun kızlar sizlerde valla sölediklerinizle içimi rahatlattınız tşekkür ederim olumunekankayizsmile
nasıl bi rahatladım anlatamam size sanki üstümden büyük bi yük kalkt, :hooray::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
bi daha bankamatik mi allah korusun :smiley-cool: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?