önemli kızlar yardımcı olabilecek varmı ?

banka ismini şimdi gördüm :)
benim yaşadığım olay da o bankada geçti
amma çeken varmış şu bankadan

Aynı bankada benim başıma geldi. Bankaya gidip form doldurdum aynı gün saat 18 civarı para hesabıma yattı. Endişe etmeyin, aynen hesabınıza geçer yatırmaya çalıştığınız tutar..

bnmde a bank iki kere malesef kartı sokar sokmaz matige yuttu ki ogün paraya çok ihtiyacım vardı iptal ettirdim ta bir hafta sonra gelen para işimi görmicekti çünkü daha obankadan alışverişim olmaz hiç bi şekildeee bide kartıma olmadık para geçirmişlerdi onuda aldım oh olsun

Ben de muzdaripim o bankadan! Para yatıracak olurum bütünnn bilgileri girerim en son aşamada kusura bakmayın para sıkışmış der. en küçük işlemde para keser.. ihtiyacım olduğunda illaki makinası bozuk olur. Aman Allah korusun beni o bankadan, inşallah alırsınız parayı..

şu meşhur yonca şeyli banka mı? bu kadar kişiye sorun yaşattıysa bu banka bende hayatta oraya gitmem artık..sağolun kızlar

O bankayla ben de çok sıkıntı yaşadım bu tip konularda... artık çalışmıyorum zaten... ruh hastası eder onlar insanı. Çok geçmiş olsun. Çözülüyor sonunda bir şekilde ama işte insanın da ömründen ömür gidiyor.

canım patronuna söyledin mi müşteri hizmetlerini araması için
kart ona ait olduğuna göre bu sorunu anlatır mutlaka

aradı cnm konusmuslar işte zaten müşteri hizmetlilieri demiş 2-3 gün içinde belli olur die.CADIARZU.

inş. benimde öyle olur. bankamatigin acılmasını bekliyorum hayırlısıyla belli olsun artık :uhm:

bu bankada dayımında başına böle bişi geldi, paranıza el konmuştur diye aynısı oldu, ama şubeye gidip parasını aldı bu banka hep böle demekki

demekki baksanıza aynı bankada olmus olay hep.

banka ismini şimdi gördüm :)
benim yaşadığım olay da o bankada geçti
amma çeken varmış şu bankadan

bende o kişilerden biri oldum bilmiyorumkismile
Aynı bankada benim başıma geldi. Bankaya gidip form doldurdum aynı gün saat 18 civarı para hesabıma yattı. Endişe etmeyin, aynen hesabınıza geçer yatırmaya çalıştığınız tutar..

inş. cnm inş. biran önce belli olsun cocuk sevindiricem valla eyvahedigeldismile

ben zaten kredi kartı kullannan bi insan fln diilimdir işim olmaz bankalardan bunda sonra yoluma cıksa banka yolumu degiştiririm :gitme: dün gece sacma sapan rüyalar daha dogrusu kabuslar gördüm :gitme

hepimizi korusun allah o bankadan. inşallah alırım. yani kendi param olsa bu kadar üzülmicem inanınmafoldumben

şu meşhur yonca şeyli banka mı? bu kadar kişiye sorun yaşattıysa bu banka bende hayatta oraya gitmem artık..sağolun kızlar

evet meshur goncası olan banka :çok üzgünüm:

o gonca ablemi olan g....bankası:çok üzgünüm:

kesinlikle katılıyorum sana bunalıma girddim resmen ya diken üstünde oturuyorum :gitme:
çözülsün çözülsün artıkta derin bi nefes alıyım..

kızlar saglun birazda olsa rahatlattınız içimi inş. sizin basınıza geldigi gibi olur parayı iade ederler eyvahedigeldismile

geçmiş olsun canım umarım sorunsuz halledersin
bende malum bankayla çalışıyrum hesabıma para yatırayım dedim 50'lik 100'lük toplam 300 tl yatırcam arkadaşıma borç vermiştim aynen geri yatırayım harcamayım dedim ama nerde ben deniyorum sayıyo hop geçersiz para geri verioyo tekrar denedim gene aynı tekrar gene aynı yaa dedim acaba sahtemi para neden almıyo tek 50'lik denedim o da olmadı deidm lanet olsun yatırmıyom bi kaç gün sonra başka atmden yatırdım bende aranmışım paraya el koysun diee müşteri memnuniyetine önem veren bi bankaya uymuyor ama saolsunlar çok ilgililer P kime sorsam yaka silkiyor hehe

arkadasımında basına geldi.
2 gün sonra geçtiler hesabına.
tabi başka bi bankaydı.
üzülme peşini bırakmayın kalmaz paranız.

sanirim bu bankamatikten ödeme olayi cok güvenli birsey degil
en iyisi gidip normal normal veznede halletmek bence

Geçen yıl hesabımızda kalan son 20 lirayı bankamatikten almayı unutmuşuz.geri döndüğümüzde yoktu.biri almıştır heralde dedik.ertesi gün eşim sormuş bankaya 20 lira fazlaymış kasada verdiler.helal paraymış .o zaman 20 lira bile bizim için önemliydi .anlayacağın paran kalmaz içerde çıkar

Hiç endişelenme arkadaşım daha önce de benim başıma kaç defa geldi artık sayısını bile hatırlamıyorum. Her defasında da para otomatik olarak hesabıma geçirildi. Bankalarda asla hata olmuyor..İçin rahat olsun ...

cok sagolun kızlar ya içim rahatlıyo sizin yazdıklarınızı okudukca. daha bankadan sesseda yok hayırlısıyla belli olsun artık

valla bir ekresinde hiç paramız kalmamıştı eşimin hesabında 30 tl kalmıştı çekelimd edik gittik bankamatikten çektik ama parayı vermedi. hata oldu sandık tekrar kartı taktık hesaptan düşmüş para ama para yok. girdik hemen bankaya söyledik aynen parayı sayacakalrını fazla çıkarsa iade edecekelrini söylediler. 2 gün sonra gittik sorduk fazla para çıkmadı dediler şok olduk. nasıl olur biz almadık ama desekte 30 tlmiz gitti. ya sayarken fazla çıktı oradaki görevliler iç etti bilemiyoruz artık.

kızlar banka yatırmıs parayı kredikartı hesabına :dance::dance:
cok saolun kızlar sizlerde valla sölediklerinizle içimi rahatlattınız tşekkür ederim olumunekankayizsmile
nasıl bi rahatladım anlatamam size sanki üstümden büyük bi yük kalkt, :hooray::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
bi daha bankamatik mi allah korusun :smiley-cool: :lepi:

Hadi gözün aydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…