Onemli kizlar

alcı bır hafta kalıyor sadece bır haftanın sonunda cıkıyor aynı gun kucuk bant takılıyor oda bır hafta kalıyor sonra cıkıyor cnm cıkınca ılk gun kucuk oluyor bıkac gun hava aldıgı ıcın sısıyor bıraz zamanla oda ınıyor

Canimm benim burnumu törpülediginde sadece sargi vardi burnumda o da 1 hafta kaldi tampon alci vs hicbisey yoktu 2 kat sargi bezi vardi sadece bi hafta sonra gttm o bandaji cikardi o kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben doktora gttgmde sadece üstte minik bi cikinti olmuştu onu torpule dedim bastira bastira söyledim bide başka bisey istemiyorum DİE sanirim o sadece üstünü degl sağ tarafini da çok az torpulemis yani catiyi daraltmak için ama diğer tarafi normal duruyor doktorun torpuledigi yer yamuk burnuma dokunduğunda belli oluyor bi tarafi düz torpulenen tarafi girintili cikintili duruyor

Tatlim bu arada burnun minicik kalmis :) çok güzel ödem de çok belli olmuyor zaten sen kafana takma bence benimkini gormedinmi o kadar ameliyat oldm ama hala yamuk:(

canım senınkı farklı amelıyatmıs benımkı bole oldu normal amelıyat alcılı oluyor yanı benımkı acık amelıyattı hayatım uzun surdu çok işlem gördü bende kemık yoktu saddce daraltmak için baya törpülendi burnum yanlardan daraltıldı burun delıklerım küçültüldü içinde gereksız kemık cıkıntılarım kırıldı alındı ıcındekı etler temızlendı nefes almam ıcın.daha oncekı amelıyatta doktor burnumu mahvetmış oyuzden çok işlem gördü benimde sağ tarafımda ödem var sen ustune bastırdıgında ne oldugunu hıssedıyosun o kemıkse anlaman lazım bence ödem ya o bılıyosun odem kemık degıldır altta kalan sıvının orda kalması sonucu oluyor zamanla dagılıyor.bastırdıgında sonucta anlarsın ne oldunu canım buarada tesekkurler (: ama yınede ıste sankı buyukmus gıbı gelıyor benım doktorum bana türk lokumu teknıgını uyguladı ındıkce ortaya cıkacak

Canim benim ilk ameliyatim senin dedigin gibi acik ameliyatti ikincisinde sadece torpuleme yapacagi için başka bi yerle oynamayacagi için kapali yapti ufak biseydi zaten 10 dk sürmüş hic agrim sizim olmadi morarma şişme olmadi ama suanki aldigim sonuca bakilirsa hic biseyede yaramadi hala memnun deglm cnku beklemek istemiyorum nolcaksa olsun ama iste hep boyle düşündüğüm için aceleye getirdigim için sonuç kötü oluyor:(

Canim ben 2010 yolunda burun estetik oldum herşey çok güzeldi bu sene burnunun üzerinde hafif bi kemer belirdi bende bi kaç araştırma yaptm ve oturduğun yerde bi KBB buldm ben yaparim 10 dk bisey sadece o kemiği torpulucez dedi mart 20 de tekrar ameliyat oldum farklı bi doktora ama simdi eski kemiğin olduğu yer hala durup ve daha da belirginleşti doktora gttm ödem geçmesi 6 ayi bulur dedi ve masajlar verdi ama bana geçecek gibi gelmio acaba doktor beni oyaliomu tecrübelerine dayanarak soruorm:44:

Arkadaşlar Doç.Dr Serkan Yıldırım; draesthetic/estetik cerrahi lazer kliniği sahibidir kendisi. Kendisi benim burnumu rezil etti. Senin başına gelen şeylerin benzeri bende var. Bence ödemin ve şişin inmesini bekle. Benim burnum 2 yıl sonra resmen yamuldu. İyice beklemeden yapılan her operasyon zarar veriyor bence. Lutfen doktoru iyi seçin. Çok öenmli

Canim benim ilk ameliyatim senin dedigin gibi acik ameliyatti ikincisinde sadece torpuleme yapacagi için başka bi yerle oynamayacagi için kapali yapti ufak biseydi zaten 10 dk sürmüş hic agrim sizim olmadi morarma şişme olmadi ama suanki aldigim sonuca bakilirsa hic biseyede yaramadi hala memnun deglm cnku beklemek istemiyorum nolcaksa olsun ama iste hep boyle düşündüğüm için aceleye getirdigim için sonuç kötü oluyor:(

aynen aceleye geldıgı ıcın bole oluyor zaten ya sen baska bı doktora gıtsen cnm ama hepsı aynı seyı solıcek bekle kı bı seklı ortaya cıksın dıcek ozaman alırız dıcek benımde sagda var mesela bıde masaj yapma ddı dıe yapmıyorumda ama cok korkuyorum kalıcı olur dıye ılk ıkı amelıyatım kalıcı olmustu masaj yaptıgım halde sımdıkı masaj yapma dedı bakalım bıde bole denıcem ama korkularım var tabıkı ben gıtmeyı beklıorum gıdınce bıdaha sorcam zaten kımınınkı hıc bellı olmuyor bu nasıl ıs ya onden bakınca duzgun bı hurna neden sahıp olamıyorum ya mıllet amelıyattan cıkıyor onden bakınca dumduz sıfır kusur bızımkı nıye sısıp yamuluyor ya off bıde benım burun derım kalın ya nasıl yapısacak masaj yapmadan kemıge bılmıyorum ya doktorumun bı bıldıgı vardır dıyorum

Haziranda ameliyat olmayi dusunuyorum..samsunda ozel bir hastanede umarim bi sorun cikmaz. Anlattiklariniz gercekten cok uzucu gecmis olsun.umarim hersey yoluna girer

Arkadaşlar Doç.Dr Serkan Yıldırım; draesthetic/estetik cerrahi lazer kliniği sahibidir kendisi. Kendisi benim burnumu rezil etti. Senin başına gelen şeylerin benzeri bende var. Bence ödemin ve şişin inmesini bekle. Benim burnum 2 yıl sonra resmen yamuldu. İyice beklemeden yapılan her operasyon zarar veriyor bence. Lutfen doktoru iyi seçin. Çok öenmli

Canim senin şuan son durum ne merak ettim ameliyat oldunmu tekrar şuan burnun ne durumda resim gonderebilirmisin:(:(

aynen aceleye geldıgı ıcın bole oluyor zaten ya sen baska bı doktora gıtsen cnm ama hepsı aynı seyı solıcek bekle kı bı seklı ortaya cıksın dıcek ozaman alırız dıcek benımde sagda var mesela bıde masaj yapma ddı dıe yapmıyorumda ama cok korkuyorum kalıcı olur dıye ılk ıkı amelıyatım kalıcı olmustu masaj yaptıgım halde sımdıkı masaj yapma dedı bakalım bıde bole denıcem ama korkularım var tabıkı ben gıtmeyı beklıorum gıdınce bıdaha sorcam zaten kımınınkı hıc bellı olmuyor bu nasıl ıs ya onden bakınca duzgun bı hurna neden sahıp olamıyorum ya mıllet amelıyattan cıkıyor onden bakınca dumduz sıfır kusur bızımkı nıye sısıp yamuluyor ya off bıde benım burun derım kalın ya nasıl yapısacak masaj yapmadan kemıge bılmıyorum ya doktorumun bı bıldıgı vardır dıyorum

Canim ya seninki kalin derili olduğu için içindeki kusurlari daha az gösterirmiş ince derili olanda kusurlari disari yansitirmis yani kalin derili olman avantaj aslında senin için benim derim ince doktorda öyle soyledi:confused:

Haziranda ameliyat olmayi dusunuyorum..samsunda ozel bir hastanede umarim bi sorun cikmaz. Anlattiklariniz gercekten cok uzucu gecmis olsun.umarim hersey yoluna girer

Geçmiş olsun bence herşeyi en ince ayrintisina kadar konuş ama gerçi bende konusmustum sadece ustunu torpule DİE sıkı sıkı tembihledim bide ama o yaninada ufak bi törpü atmis hangi akla hizmet yaptıysa bunu bilmiorum:mad:

Canim ya seninki kalin derili olduğu için içindeki kusurlari daha az gösterirmiş ince derili olanda kusurlari disari yansitirmis yani kalin derili olman avantaj aslında senin için benim derim ince doktorda öyle soyledi:confused:

ole deme canım ya kalın derıler bazen kemıge yapısmıyor ınce hemen yapısıyor ahh ahh (: canım en ıyısı sen bıdaha konuş dpktorunla ne gerkıosa yapsın

Ben 3 kez burun ameliyati gecirdim cok acele edince doktoru iyi secemedim malesef beni rezil etti hem nefes alamadim hem sag tarafta oolusan odem kalici oldu gecmesi ayni kisiye bikez daha ameliyat oldum yine gecmesi burnumu mahvetti cok arastirdim ve doktor buldum once silikon yaptirdim harika oldu ayni doktora bide burnumu yaptirdim yillardir ilk defa agzim kapali uyuyorum nefesimi acti icini temizledi torpuledi daraltti burun ucumu biraz indirdi daha 20 gun oldu cok iyiyim morluklarim 15.gun gecti masaj kesinlikle hayir dedi burun seklini bozabilirsin dedi masaj vermedi kendisi inecek sadece sabir ediceksin dedi tabiki sis sagda odem var inecek dedi bekliyorum bende sabredelim burun cok onemli doktorunuzu iyi secin gercekten

burnunuzda tam olarak ne sorun vardı da düzeltilemedi? bende 3 ay önce estetik oldum ve mağlesef çoook aceleyle çok acemi bir kbb ciye ve burnum şuan eğri,sağa bakıyor baya yamuk.Ameliyattan önce aslında hiç bir sorunum yoktu hele burun ucum gayet güzeldi nefes alma problemim vardı ve ameliyat olmuşken azcıkta düzelttiriyim derken sonuç berbat...Tüm umudum 2. ameliyat bunda da bir problem yaşanmaması için nelere dikkat etmeliyim sizce? lütfen yardımcı olun siz ne gibi hatalar yaptınız bu sürecte doktor seçiminde ?

Geçmiş olsun bence herşeyi en ince ayrintisina kadar konuş ama gerçi bende konusmustum sadece ustunu torpule DİE sıkı sıkı tembihledim bide ama o yaninada ufak bi törpü atmis hangi akla hizmet yaptıysa bunu bilmiorum:mad:

burnunuz da eğrilik mi var diyecektim :))

Seyo 1989 ameliyatini hangi dr yapmisti cnm.bi sakincasi yoksa ismini ogrenebilir miyim.

Cnm ameliyatin kim yapmisti bi sakincasi yoksa eger ogrenebilir miyim cok gecmis olsun bu arada ins o sikintinda hallolur.hersey istedigimiz gibi olsun

Back
X