Senin niyetine 50 tane alıyorum canım Rabbim kabul etsin
Amin canım benim hepimizin duasını hayırlısıyla kabul etsin inşallah başlıyorum okunmaya bitince yazarım yineCanım Allah razı olsun. Rabbim gönlünde ne duan varsa tez zamanda hayırlısı ile kabul etsin İnşallah
tamam canım amin İnşallahAmin canım benim hepimizin duasını hayırlısıyla kabul etsin inşallah başlıyorum okunmaya bitince yazarım yine
Tatlım okudum Rabbim kabul etsintamam canım amin İnşallah
Tatlım okudum Rabbim kabul etsin
Amin canım hepimizden daha sonra yine okurum yardım ederim istersenCanım Allah razı olsun tekrardan :)
çok sevinirim. Çünkü yaklaşık 5 gün gibi bir zamanım var. Diğer okumalarımda var bir de onlara da yardım etmem lazım. Çok duacın olurumAmin canım hepimizden daha sonra yine okurum yardım ederim istersen
canım 50 okuyorum allah kabul etsin hayırlı duanı
aminn canımRabbim senden de razı olsun İnşallah.
Gönlünde ne duan varsa en kısa zamanda rabbim hayırlısı ile kabul etsin İnşallah
Canım ben de 100 alıyorum canım bitirince haber ederim sana.
canım biliyorum ama içimin rahat etmesini istiyorum.Bu arada regl olduğunda ayet dışında salavat esma ve duaları okuyabiliyoruz. Tefriciye bi salavat salavat. Biliyorsun değil mi canım?
Canım ben şimdilik 50 tane alayım işyerındeyım müsait oldukca okuyucamm
elfce92 canım niyetin için 50 tane okuyorum yine okudukça yazarım allahım kabul eylesin inşallah
50 tanede ben okuyorum canım. Rabbim duanı hayırlısıyla kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?