Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
İsim:Beyza
Burç:balık
Medeni durum:evli
Çocuk:0
Kilo alma nedeni: hep biraz fazlam vardı ama max dayım şuan
mücadele yılı: ara ara başlayıp bıraktıklarım çok oldu ciddi anlamda hiç devamlılık olmadığından 0
Güncel kilo: 76.6
ilk hedef:69
Asıl hedef:62
Hadi bakalım inşallah birlikte hedeflere ulaşıcaz😍😍

Herkese selam,

İsim: Hayal
Burç:boğa
Medeni durum:evli
Çocuk:2
Mücadele yılı:yıllardır mücadele halindeyim
Güncel kilo: 66 (tatilde almış olabilirim)
İlk hedef:60
Asıl hesef:55
İnşallah en kısa sürede hedefe ulaşırız😍

Kızlar kolay gelsin inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız :KK200:
Benim size sormak istediğim bir şey var. İdeal kilonuzu nasıl belirliyorsunuz? Bende bölgesel yağlanma çok fazla o yüzden ne kadar versem istediğim kadar fit görünmüyorum :( yürüyüş vs basit egzersiz dışında spor yapmıyorum. Kaç kiloya kadar versem diye düşünüyorum…

Kızlar kolay gelsin inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız :KK200:
Benim size sormak istediğim bir şey var. İdeal kilonuzu nasıl belirliyorsunuz? Bende bölgesel yağlanma çok fazla o yüzden ne kadar versem istediğim kadar fit görünmüyorum :( yürüyüş vs basit egzersiz dışında spor yapmıyorum. Kaç kiloya kadar versem diye düşünüyorum…
İnternete yazarak ulaşabilrisin canım boyuna göre oluyor genelde

Bende tartıldım atayım bari öhöm kaçış yok bugün net başlıyorum
Tahmin ediyordum bayram da 3 kilo almışım sanırım
Neyse sıkıntı yok hızlı gelen hızlı gider 🫡

Eklentiler

• 20250405_122005.webp
    20250405_122005.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 11
Sabah salatalık çilek blend etmiştim onu içtim.
1 şekersiz türk kahvesi
Öğlen; 2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, beyaz peynir, domates salatalık yeşil biber, 1 dilim siyez ekmeği ve 2 ceviz içi yedim.
Chatgbtye sordum şuana kadar 550 kalori almışım.
Akşam rapor vermeye gelirim yine🥳

He o zaman bölgesel hareketler yapman gerekir 😂 kendini yormadan yapabilirsin bu süreçte devamlılık çok etkiliyor
Hava ısınsın her gün yürüyüş yapmayı alışkanlık haline getirecek nasipse canım. Sıkılaştıran kesin bir şeyler bulursanız yazın bende nasiplenirim :D

Hava ısınsın her gün yürüyüş yapmayı alışkanlık haline getirecek nasipse canım. Sıkılaştıran kesin bir şeyler bulursanız yazın bende nasiplenirim :D
instagram da basakisiikpt isimli bir kadın var bölgesel hareketleri güzel bence, inceleyin isterseniz bir

Back
X