- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.701
Nedeeeenn? Hedeflerinize az mı kaldı?Merhaba hoş geldiniz gelebilirsiniz ama çok aşırı aktif değiliz biz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedeeeenn? Hedeflerinize az mı kaldı?Merhaba hoş geldiniz gelebilirsiniz ama çok aşırı aktif değiliz biz![]()
Yolumuz uzun da bilmem öyleyiz yaniNedeeeenn? Hedeflerinize az mı kaldı?
Bi daha bişeyler atıştırıp gideceğim. Aç karnına kötü olduAnaaaa kız kendine dikkat et terli terli
Yani sadece yürüme bandında yürüsen açken neyse de diğer şeyler aç aç zorBi daha bişeyler atıştırıp gideceğim. Aç karnına kötü oldu
Evet bide ilk bisikletle başlattı. Sonra bisiklete benzer bşy yaptık bilmiyorum ne olduğunu orda ters döndümYani sadece yürüme bandında yürüsen açken neyse de diğer şeyler aç aç zor
Bende kimse yok diye dağıldımBayadır girmiyorum bakıyım bi dedim kimsecikler kalmamış.
Nerdesiniz kızlar
Hahaha bende başladım bugun yine yeni yenidenBende kimse yok diye dağıldımama kendi kendime karar aldım bugünden itibaren başladım inşallah
Bende kimse yok diye dağıldımama kendi kendime karar aldım bugünden itibaren başladım inşallah
Bayrama kadar en az 2-3 kilo verelim kızlarHahaha bende başladım bugun yine yeni yeniden![]()
Bende evden çıkınca kaçıyor yaa havalar ısınınca kötü çıkıyoruz hep bi yerlereBayrama kadar en az 2-3 kilo verelim kızlar
Bende dikkat ediyorum ama hafta sonu bir yerlere gidince kaçıyor![]()
Yemeli bi yere gitmezsem kacmıyo ama gidersemmm affetmiyorum. Ben cok güzel ac kalabiliyorum aslında beni hic zorlamıyo ama aksam bi boşlukta oluyorum cocuklar uyuyuncaBayrama kadar en az 2-3 kilo verelim kızlar
Bende dikkat ediyorum ama hafta sonu bir yerlere gidince kaçıyor![]()
Bende sabah 2 dilim çavdar ekmegi kurutulmuş domates peynir zeytin kuzu kulagı öyle bi tabak yaptım yedimHadi bismillah başlıyorum![]()
Kahvaltı
2 tane haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 tane yeşil zeytin
Çay
Ara
1 avuç fındık+kaju
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon bamya yemeği
1 dilim tb ekmeği
Su 1.5 litre oldu şimdiye kadar
Yaa hadi bakalım hayırlısı gidersin inşallahBende sabah 2 dilim çavdar ekmegi kurutulmuş domates peynir zeytin kuzu kulagı öyle bi tabak yaptım yedim
Öglen kahve bi tane lifalif yulaflı bar
Akşamda fırında patatesli tavuk salata bi dilim çavdar ekmegi yedim.
Ve spora yazıldıminsallah giderim devamlı
İnşallah bugun o kadar çok yürüdüm ki bacaklarım tutmuyoYaa hadi bakalım hayırlısı gidersin inşallah![]()