- 2 Ağustos 2013
- 37.147
- 120.243
- 798
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Tartı bide haftasonundan önce olsun uyarsa haftasonu kaçamak falan olursa telafi ederiz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok mantıklıTartı bide haftasonundan önce olsun uyarsa haftasonu kaçamak falan olursa telafi ederiz![]()
Ahahahah başlamadan kaçamak düşünüyorum amaEvet çok mantıklı
Arada kaçamak olur illa kiAhahahah başlamadan kaçamak düşünüyorum ama![]()
Evet yine bayramda tatlılar börekler kaçabilirBayramdan sonra gün belirlenirse her hafta atarız
Ay evet öyle daha güzel olur
Sweetin dediği gibi hafta içi bir gün olsun mesela çarşamba ya da perşembe. Haftasonu kaçamak olursa pazartesiden sıkı diyetle veririz inşallahOlur tabi
Ben yaptım çok keyifli baya terletiryo insanıLeslie çok duydum ama hiç yapmadım ona başlamak istiyorum![]()
Maşallah canım çok iyi bayrama 77 net görürsün inşallah
Ne zaman müsait olursan ve ne zaman canın isterseHemen atıyor muyuz tartıları kızlar
Oh iyi afiyet olsunAy sonrası biraz şey oldu yazmaya geldim dün bi doymak bilmedim
Muz ve çileğin üstüne biraz çikolata sıkıp yedim bide![]()
Aynen onu da yapalım canım ben her gün tartışan biriyim muhtemel her gün atarım ama siz haftada bir isterseniz bi gün belirleriz ona göre herkes paylaşırHepimiz aynı gün atsak her hafta kaç kg verdik belli olsa daha düzenli olmaz mı ?![]()
Tamam cuma günü bidirim yaparız net tarih olarak o zaman bayramdan sonra daha da iyi düzene girer dediğiniz gibiTartı bide haftasonundan önce olsun uyarsa haftasonu kaçamak falan olursa telafi ederiz![]()
Bencede güzel olurSweetin dediği gibi hafta içi bir gün olsun mesela çarşamba ya da perşembe. Haftasonu kaçamak olursa pazartesiden sıkı diyetle veririz inşallah![]()
Çok iyi regl sonu 79 dan da düşersin bence80 li rakamlara elveda diyorum bir daha gelmeyin
Bugünkü kilom 79.9
İnşallah canım evet onun şişliği de var daha 3.günüm yeni bitti 7 8 gün sürüyor benimÇok iyi regl sonu 79 dan da düşersin bence
Evet evet pişman değilimOh iyi afiyet olsun
Yediklerimizden pişman olmuyoruz keyifliydi yedim diyoruz bunu kabul edince cazibesi azalacak zamanla inanıyorum![]()
Tamam o zaman ilk tartımız 28 Mart mıTamam cuma günü bidirim yaparız net tarih olarak o zaman bayramdan sonra daha da iyi düzene girer dediğiniz gibi![]()