• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Chia tohumu o galiba ben sürekli tüketiyorum bitmek üzere almam lazım sütle karıştırıp içine kakao ve bal eklersen tadı harika oluyor bal yerine incir muz vs ekleyebilirsin tabiki bence lezzetli oluyor.
Ayy bunu denerim tatlı niyetine de 😍

Şu kahveye başladım, zayıflattığı söyleniyor.
İstah mı kapatıyomus tuvalete mi cıkarıyo. Benim tuvalete cıkmada sorunum yok masallah 4 5 kesin ama istah kapatıyosa denerim😂
İnşallah canım yani her anlamda hazır olmak odaklanmak ne bileyim öyle yazdım ama bakalım başka öneri gelecek mi🤭
İsim güzel olmuş ben sadece farklı bi topic sandım bildirimi görünce😂
Senin normal miydi canım
Sezeryansa zorlama Bende takmıştım da dikişler morarmıştı şöyle sarmalı yünlü olanlardan takılabilir ama
Aslında Aktif Lora Aktif Lora dogum yapalı kac ay oldu korsenin bi zararı olmaz ya ben ilk dogumda bi hafta sonra takmıştım sezeryan olmasına ragmen tabi az as

İstah mı kapatıyomus tuvalete mi cıkarıyo. Benim tuvalete cıkmada sorunum yok masallah 4 5 kesin ama istah kapatıyosa denerim😂

İsim güzel olmuş ben sadece farklı bi topic sandım bildirimi görünce😂

Aslında Aktif Lora Aktif Lora dogum yapalı kac ay oldu korsenin bi zararı olmaz ya ben ilk dogumda bi hafta sonra takmıştım sezeryan olmasına ragmen tabi az as
Sence bitirmek mi bitirebilmek mi 😬🫠

Evet oldu doğum yapalı ama bende yünlü konserlerde ni hafta sonra takmıştım ama 3 ay sonra şu bel incelten kopçalı konserler varya onlarda taktım bi tık da bence küçük geldi bel ölçüde göre aldım aslında ama
İşte bira taktım baktım dikişler ağrıyor morarmış😬

Abla sen yaparsın senin düzenine hayranım maşallah 😍😍
Motive olayım diye geldim buraya. Tek olunca olmuyor ama herkes birşeyler yapınca gaza geliyorum sanki :KK48:

Topiğin adı da güzel gönülüm :super:

Motive olayım diye geldim buraya. Tek olunca olmuyor ama herkes birşeyler yapınca gaza geliyorum sanki :KK48:

Topiğin adı da güzel gönülüm :super:
Teşekkürler abla 😍
Bende aynı şekilde
İyi ki geldinizz😍😍

Senin normal miydi canım
Sezeryansa zorlama Bende takmıştım da dikişler morarmıştı şöyle sarmalı yünlü olanlardan takılabilir ama
Normal canım da 4.5 ay oldu toparlanır dediler daha genişledi puhh. Kopçalı takıyorum bide taytli sipariş etmiştim onu denicem. Bacaklar ince göbek var öyle kötü duruyor ki 🤐

Normal canım da 4.5 ay oldu toparlanır dediler daha genişledi puhh. Kopçalı takıyorum bide taytli sipariş etmiştim onu denicem. Bacaklar ince göbek var öyle kötü duruyor ki 🤐
Taytlı olanın linkini atar mısın bende öyle bi şey almak istiyorum

Akşam yemeği

6 kaşık karnabahar yemeği
1 kase cacık
1 yemek kaşığı pilav 🥹

Akşam da bir çay kahve yanına ufak bir çikolata yiyip kapatırım inşallah 🤣 en zayıf noktam çayın yanına yediklerim
Aynen benimde yaa

Back
X