- 13 Mart 2019
- 15.641
- 59.606
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.641
Bugün dünle aynıyım
81.55
81.55
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyazını yemiyorum sevmiyorum cocukluktan beri hic yemezmisinNeden sadece sarısıyla![]()
Pilavı kaçırdım ama bildiğin aşeriyor gibiydim onu bayadır neyse dedimAfiyet olsun güzel gibi![]()
Anladım canımm afiyet olsunBeyazını yemiyorum sevmiyorum cocukluktan beri hic yemezmisin![]()
Dün bende bi burnuma koktu kii yemiş bulundum 2 kaşık kadar bide hiç olmayacak bi saatte yani neysePilavı kaçırdım ama bildiğin aşeriyor gibiydim onu bayadır neyse dedim![]()
Çok güzel görünüyor afiyet olsunnSelam kızlar kahvaltı; yulaf lapasi+şekersiz turk kahvesi
Gayet güzel olmuş afiyet olsunnKahvaltı yaptım şimdi. Şu sağlıklı lavaşın içine 2 tane haşlanmış yumurta, peynir, salatalık, yeşillik ile dürüm yaptım
Hadi bakalım tehlikeli saatlerKahvaltıda 2 dilim ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalık yedim.
Şimdi doğum günü kutlamasına geldim. Olabildiğince dikkatli yiyeceğim![]()
Duamdasın GönülümKızlar herkese selamlar
Ben biraz buralarda olamıcam
Aktif yazamam büyük ihtimalle fırsat bulursam güç bulursam kendim de cuma günleri gelip listeyi güncellerim
Hepinize bu süreçte kolaylıklar diliyorum
Ben zor bir dönemden geçiyorum dua ederseniz sevinirim
Allaha emanet olun![]()
Allah yardımcın olsun canım benimKızlar herkese selamlar
Ben biraz buralarda olamıcam
Aktif yazamam büyük ihtimalle fırsat bulursam güç bulursam kendim de cuma günleri gelip listeyi güncellerim
Hepinize bu süreçte kolaylıklar diliyorum
Ben zor bir dönemden geçiyorum dua ederseniz sevinirim
Allaha emanet olun![]()