- Konu Sahibi yolgezer42
-
canım konyada hangi merkezde ya da hangi doktorda denedin?
konya da eurofertilde denedim doktorum ali sami beydi
canım konyada hangi merkezde ya da hangi doktorda denedin?
Canım bende orada denedim benim ilk tedavimden bir oğlum var ama arkasından biri dondurulmuş 2 negatif denemem var oğluşumun kardeşi çok nazlı bir türlü gelmiyor yeniden tedaviye başlayacağım
merkezz konusunda yazalım arkadaşlar of herkesi buraya toplamak ne kadar zormuş
konyada mı düşünüyosun peki
benim ilk denemem kayseri memorial de oldu şimdi dondurulmuşlarım var aynı yerde deneyecegiz inş. ben merkezimden memnunum çünkü doktorumun elinden geleni yaptıgına inanıyorum bence bu iş kısmet sizce merkezden merkeze farklılık olur mu ki :44:
Bende sana katiliyorum ilk denememde hamile kaldim bir oglusum var ama arkasindan 2 negatif denemem oldu bende merkeze güveniyorum yine orada deneyeceğim inşallah
canım ALLAH oğluşuna bide kardeş nasip eder inş en kısa zamanda. özel olmazsa sizde sorun neydi ?
Tüplerim tıkalı canım ama laparoskopi ile açtırsammı diyorum faydası olurmu acaba bilemiyorum histeroskopi yaptırsam bi baksalar diyorum amaaan ne bileyim
canım benim bu konuda hiç bi fikrim yok bizde sorun azospermeger tüplerin açılabiliyorsa bence tedavini yaptır bakarsın doğal yolla hamile kalırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?