önemli olan merkez gelin önce merkeze karar verelim

yolgezer42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
183
10
26
Konya
Ben iki başarısız tüp bebek denemesi yaşadım.ikiside konyada.şimdi ankara ya da istanbul düşünüyorum.ankarada anatolya hakan yaralı ya da başkent hulusi bey.istanbul da bahçeci grubu.yorumlarınızı bekliyorum

Canım bende orada denedim benim ilk tedavimden bir oğlum var ama arkasından biri dondurulmuş 2 negatif denemem var oğluşumun kardeşi çok nazlı bir türlü gelmiyor yeniden tedaviye başlayacağım

merkezz konusunda yazalım arkadaşlar of herkesi buraya toplamak ne kadar zormuş

merhaba canım ben de ankara özel tüp bebek merk de başlayacağım kısmet olursa
başkente normal jinekolojik muayeneye gidiyordum göğşen beye zaten orda öğrendik tek çarenin tüp bebek olduğunu
fiyat olarak da daha uygundu ama devlet hastanesi gibi o kadar yoğunlar ki ben o yüzden tercihimi bu merkezden yana yaptım iş yerime de yakın olması daha cazip geldi
ben de başarı oranlarını merak ediyorum nasıldır diye ama çok da bilgim yok açıkçası ya nasip dedik
bizim ilk denememiz :44:

merkez çok önemli bence de bende Ankara tüp bebek merkezinde yaptırdım ikisi de maalesef negatif oldu ikinci denemem dondurulmuş Embriyoydu Allah bilir üçüncüyü ne zaman deneriz artık nasip inşallah kendiliğinden olur

benim ilk denemem kayseri memorial de oldu şimdi dondurulmuşlarım var aynı yerde deneyecegiz inş. ben merkezimden memnunum çünkü doktorumun elinden geleni yaptıgına inanıyorum bence bu iş kısmet sizce merkezden merkeze farklılık olur mu ki :44:

Bende sana katiliyorum ilk denememde hamile kaldim bir oglusum var ama arkasindan 2 negatif denemem oldu bende merkeze güveniyorum yine orada deneyeceğim inşallah

canım ALLAH oğluşuna bide kardeş nasip eder inş en kısa zamanda. özel olmazsa sizde sorun neydi ?

Tüplerim tıkalı canım ama laparoskopi ile açtırsammı diyorum faydası olurmu acaba bilemiyorum histeroskopi yaptırsam bi baksalar diyorum amaaan ne bileyim

Tüplerim tıkalı canım ama laparoskopi ile açtırsammı diyorum faydası olurmu acaba bilemiyorum histeroskopi yaptırsam bi baksalar diyorum amaaan ne bileyim

canım benim bu konuda hiç bi fikrim yok bizde sorun azosperm eger tüplerin açılabiliyorsa bence tedavini yaptır bakarsın doğal yolla hamile kalırsın inş.

canım benim bu konuda hiç bi fikrim yok bizde sorun azosperm eger tüplerin açılabiliyorsa bence tedavini yaptır bakarsın doğal yolla hamile kalırsın inş.

Ne çok isterdim aşılırsa kendiliğimden hamile kalmayı Rabbim isterse olur doktorumla konuşucam notlar alıyorum önümzdeki ay adet olunca gidicem muayene olucam bir bakalım neler yapabiliriz demişti dıktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…