Önemli, tüp bebek raporu

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.446
28.896
798
Kızlar tüp bebek tedavisine başlayacağız kismetse
Rapor çıkarmak için neler yapmam gerekiyor
Yaptıranlar rapor çıkaranlar yazabilirler mı rica etsem
Teşekkür ederim...

Merhaba raporunuz cıkardınızmı Beth18 Beth18 bu arada tüp bebek olan asılama olan arkadaslar elimde hiç kullanılmamıs gonal f var uygun fiyattan vericem isteyen varsa yazabilir

Ben İstanbul Zeynep Kamil de cıkartıyorum.Yarın çıkacak inşallah.
Zeynep Kamil için
Adetinizin 2.günü randevu almadan TÜP BEBEK bölümüne gidip USG ve kan tahlılı veriyorsunuz.15 gün sonra tekrar gidip Sİstematik saglık raporu için kayıt açtırıyorsunuz.Kayıt açıp tekrar kan veriyorsunuz.Aynı gün EKG çektireceksin yine aynı gün psikoloji doktoruna muayene olup rapaoru imzalatıyorsun.Daha sonra dahiliye ve genel cerrahiye randevu alıp onlarada muayene oluyorsun.Bide anestezi bölümü var tabi.. ona direk gidebilrsin ekg den sonra.Randevu verilmiyor ona .
Bu saydıgım bölümlere muayene olduktan sonra sana verilen raporu hastanenin saglık kuruluna götüreceksin.Kimlik fotokopinde olsun yanında.
Som 1 sene içinde yaptırmıs oldugun smear sevkial kültür tahlili varsa onları götürüyorsun.Eğer yoksa Jinekolojıye randevu alıp gidip onları yaptır.
Birde HSG var tabi korkutmak gibi olmasın ama en zorlu kısmı bu.Tavsiyem HSG (rahim filmi ) yi daha önce cektirmediysen mutlaka Anestezili yaptır. Buna Devlet hastanesinden randevu almak çok zor ben özelde yaptırmıştım.
eşin de ürolojıye gidip sperm testi yaptıracak.
ikinizin kimlik fotokopisi
Evlilik cüzdanının ilk 3 sayfasının fotokopisi
5 yıllık hizmet dökümü kaydı sgk dan onaylı
nüfus kayıt örnekleriniz
bu belgeleri hazırlayıp tekrar hastaneye gideceksin eşimle.Dosya actıracaksın 10 gün sonra cıkıyor rapor.
tabi bide yas sartı var 23 yasını doldurmuş 38 i gecmemiş olman gerekiyor.bir de 3 yıl evlilik şartı
ama evlilik şartı her durum için gecerli değil.Mesela benim eşim azosperm oldugundan bizde sart aranmıyor.

Kızlar tüp bebek tedavisine başlayacağız kismetse
Rapor çıkarmak için neler yapmam gerekiyor
Yaptıranlar rapor çıkaranlar yazabilirler mı rica etsem
Teşekkür ederim...
Merhaba canim . Bende tedavim e ankarada başlayacağım kısmet olursa. Şuan daha raporum çıkmadı ama neler yaptığını anlatayim. Etlik zubeyde hanim a gidiyorum bu arada . Eşimden 4 kere sperm testi istendi , benden hsg istendi . Eşimin sonuçlarından dolayı biraz zaman kaybettik biz . Velhasil eşimin sperm hareketve sayı azlığından dolayı üroloji bizi tüp bebeğe gönderdi direkt . Hiç asilama vs denemedim . Tüp bebek doktoru adetin 2. Gunu çağırdı alttan muayene oldum , hormon için vs kan tahlili istedi. Ayrıca beni dahiliye ve anestezi ye yonlendirdi . Dahiliye de benden yine kan , EKG ve akciğer filmi istedi. Bütün bu tahlilleri yaptırdım dahiliye den onay alıp anestezi ye geçtim . Anestezi de onay verdi . Sonrasında tüm tahliller le (kan,hormon,EKG, akciğer, hsg,spermiyogram ) ile birlikte tup bebek konseyine girdim ve onay aldım . Tüp bebek konseyi elime getirmem gereken evrakların listesini verdi bir sonraki ay hasta olunca evrakların la birlikte gel dedi . Evraklarda da 3 adet benim 1 adet eşimin fotosu, evlilik cüzdanı fotokopisi, nüfus kayıt örneği , nüfus cüzdanı fotokopisi ve 900 günlük sigorta pirim ı nin olduğunu gösterir sigorta dökümü var. Bu arada ben 29 yaşında yim , 3 yıllık evliyim . 14 ağustos ta belgeleri m le birlikte gideceğim . Sonrasında istenilen birşey olursa yine burdan yazarım .

Eşinin yakın zamanda yapılmış testi ve senin hsg varsa diğer tahliller vs 1 gün içinde halledilir. Bizim eşimde sıkıntı oldu o yüzden her seferinde bir kez daha sperm testı yapıldı ve sonunda tüp bebeğe yonlendirildim.

Eylulunhuznu Eylulunhuznu canim sagolasin
Umudum- Umudum- cevabin icin tesekkurler
Peki tupbebegini zubeyde hanimda mi yaptiracaksin yoksa ozel bi yerde mi? Yani zubeyde hanim farkli bi hastahane icin rapor cikartiyor mu??

Merhaba arkadaşlar bende zeynepkamilde rapor çıkarmak için uğraşıyorum adet günü gittim usg çekildi ve kan tahlilim yapıldı bundan sonra ne işlemler yapılıcak sırasıyla yazarsanız çok sevinirim dahiliye ve kadın doğuma randevu aldım ama yanlış mı ilerliyorum bilemiyorum bilgide vermiyolar bi kağıt var onda hiç bişey detaylı yazmıyo burdan okuduğum kadarıyla çok yere gidiliyo lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba, Ümraniye devlet hastanesinde infertilite bölümüne gidiyorum 3 aylık klomenden sonra tüp bebek denildi zaman kaybetmeden bu hastane bazı evraklar istedi vukuatlı nüfus örneği kimlik fotokopisi evlilik cüzdanı gibi. Tüp bebek raporu için mi istendi sormadım evraklarınız eksik denildi. Asıl sormak istediğim burdan aldığım raporla zeynep kabilde direk tüp bebek yapabilirmiyim. Rapor ne kadar süre için geçerli. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Arkadaşlar merhaba, Ümraniye devlet hastanesinde infertilite bölümüne gidiyorum 3 aylık klomenden sonra tüp bebek denildi zaman kaybetmeden bu hastane bazı evraklar istedi vukuatlı nüfus örneği kimlik fotokopisi evlilik cüzdanı gibi. Tüp bebek raporu için mi istendi sormadım evraklarınız eksik denildi. Asıl sormak istediğim burdan aldığım raporla zeynep kabilde direk tüp bebek yapabilirmiyim. Rapor ne kadar süre için geçerli. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Evet canım rapor için isteniyor evraklar . Bende ankara zubeyde hanıma gidiyorum yarın evraklarimla. Ama rapor başka devlet hastahanesinde de geçerli olur mu onu bilmiyorum

Evet canım rapor için isteniyor evraklar . Bende ankara zubeyde hanıma gidiyorum yarın evraklarimla. Ama rapor başka devlet hastahanesinde de geçerli olur mu onu bilmiyorum

Canım çok teşekkür ederim.

Baskent hastanesinde cikarttm gayet sorunsuz ve kolay cikti eger tuplerde tikaniklik varsa sdc hgs raporu yetiyor . Ama sorun baska bir sebepse 3 kere asilama esinizin spermi ssk ve 2 yillik evlilik sarti ariyorlar ..

Me
Merhaba canim . Bende tedavim e ankarada başlayacağım kısmet olursa. Şuan daha raporum çıkmadı ama neler yaptığını anlatayim. Etlik zubeyde hanim a gidiyorum bu arada . Eşimden 4 kere sperm testi istendi , benden hsg istendi . Eşimin sonuçlarından dolayı biraz zaman kaybettik biz . Velhasil eşimin sperm hareketve sayı azlığından dolayı üroloji bizi tüp bebeğe gönderdi direkt . Hiç asilama vs denemedim . Tüp bebek doktoru adetin 2. Gunu çağırdı alttan muayene oldum , hormon için vs kan tahlili istedi. Ayrıca beni dahiliye ve anestezi ye yonlendirdi . Dahiliye de benden yine kan , EKG ve akciğer filmi istedi. Bütün bu tahlilleri yaptırdım dahiliye den onay alıp anestezi ye geçtim . Anestezi de onay verdi . Sonrasında tüm tahliller le (kan,hormon,EKG, akciğer, hsg,spermiyogram ) ile birlikte tup bebek konseyine girdim ve onay aldım . Tüp bebek konseyi elime getirmem gereken evrakların listesini verdi bir sonraki ay hasta olunca evrakların la birlikte gel dedi . Evraklarda da 3 adet benim 1 adet eşimin fotosu, evlilik cüzdanı fotokopisi, nüfus kayıt örneği , nüfus cüzdanı fotokopisi ve 900 günlük sigorta pirim ı nin olduğunu gösterir sigorta dökümü var. Bu arada ben 29 yaşında yim , 3 yıllık evliyim . 14 ağustos ta belgeleri m le birlikte gideceğim . Sonrasında istenilen birşey olursa yine burdan yazarım .
merhaba, Bizde ağustosta 3.yıla girdik hiç.bir.gebelik oluşmadı .eşimde hafif erkek infertilite var gibi.raporu alabilmeniz için sadece 3 yıllık evli olmak yeterlimi siz daha önce aşılamada yaptırmışmıydınız.Aldınızmı raporunuzu başladımı tedaviniz.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Me

merhaba, Bizde ağustosta 3.yıla girdik hiç.bir.gebelik oluşmadı .eşimde hafif erkek infertilite var gibi.raporu alabilmeniz için sadece 3 yıllık evli olmak yeterlimi siz daha önce aşılamada yaptırmışmıydınız.Aldınızmı raporunuzu başladımı tedaviniz.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Merhaba . Rapor için şart 3 yıllık evlilik ,900 günlük sigorta bir de 23 yaşını doldurmuş 39 yaşından gün almamış olmak . Ancak bayanda yumurta rezervi azlığı ya da erkekte sperm sayisi azlığı varsa ozaman 3 yıllık evlilik şartı aranmiyor . Sperm sayisi 5 milyonun altında olmaliydi sanırım . Bizde de aslında 3 yıl şartına gerek kalmadı ama 3 yılı bende ağustos 14 te doldurdum. Eşimde sperm sayı ve hareketlilik te sıkıntı var . Tedaviye de daha baslayamadim ben :( ağustosta hastahanenin laboratuvarı tadilata girdi bakalım bu ay kısmet olursa inşallah baslayacagim

1cift1tekannesi 1cift1tekannesi ayrıca eğer yumurta rezervi azlığı ya da spermde dediğim gibi sıkıntı yoksa o zaman devlet hastahanesinde 2 kere iğneli asilama şartı aranıyor .
tamam canım çok sağol.inşallah sizde tez vakitte bebişinize kavuşursunuz.bakalım izinler açılınca ankya aşılama yaptırmaya gidicez etlik zübeyde hanıma. 2 kez denemek lazım aşılama ozaman tüp bebek raporu için.

Back
X