onemli uyari!!!!

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
Arkadaslar bugun esimin sirket mailine ayni sirkete calisan bir kizin sevgilisiyle whatsapta ozel yazismalari ve birbirlerine gonderdikleri resimler geldi.virus girmis kizin teline belliki.esim anlatti durumu bana.hemen kizi ara ustu kapali bilgi ver dikkatli olsun dedim.kiz cok utanmis.tesekkur edebilmis sadece.bizde esimle soktayiz.bu akillitelefonlar basa bela.sizleride uyarmak istedim.ilerde utanacak dyruma dusmeyin.ttemkinli davranin..

ozaman çoklu gönderilmiştir o mesaj bak bakalım çoklu adres varmı eşinin mailinde öle tek tek göndermez virüsse

Arkadaslar bugun esimin sirket mailine ayni sirkete calisan bir kizin sevgilisiyle whatsapta ozel yazismalari ve birbirlerine gonderdikleri resimler geldi.virus girmis kizin teline belliki.esim anlatti durumu bana.hemen kizi ara ustu kapali bilgi ver dikkatli olsun dedim.kiz cok utanmis.tesekkur edebilmis sadece.bizde esimle soktayiz.bu akillitelefonlar basa bela.sizleride uyarmak istedim.ilerde utanacak dyruma dusmeyin.ttemkinli davranin..
Bir tek eşine mi gelmiş mail eğer virüs ise toplu gönderir yani kızın listesinde bulunan herkese gider.Eşinin adresinden belli olur üst kısımlarında başka mail adresleride olur.

Saçma.

Bi kere whatsappı kurarken asla mail istemiyor. Yani kayıtlı bi mail adresi yokki ne alaka. Hani başka bi program yapıyo olsa niye sadece whatsapp yazışmalarını screenshots yapsın hem de en özel konuşmaları..

Bu işin içinde bi iş var.
Yalan yere konu acacak degilim boyle oldu.ama esime kiza komplo olmasin dedim.bilmiyorum dedi.

X