- 1 Haziran 2017
- 35
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi 1melekannesiyim
Kızlar 16 yaşındayım evliyim ve 7 aylik hamileyim sizce yaşımdan dolayı doğumda bir sıkıntı olurmu? Cevap verirseniz sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayinda neydi bu kadar aceleniz evlilik ve cocuk icin... Ben boyle yazilari okudukca kahroluyorum.Kızlar 16 yaşındayım evliyim ve 7 aylik hamileyim sizce yaşımdan dolayı doğumda bir sıkıntı olurmu? Cevap verirseniz sevinirim
Evli misin?
Oluyor desek dogurmayip icinde mi tutacaksin?![]()
Bu doğru mu ben mi yanlış görüyorum canım sen daha cocuksun nasıl çocuk doguracaksin ama doğru bak bir tanıdığım vardı oda 16 yaşında mıydı neydi doğum yaptı resmi nikahlari olmadığı için kızın ailesi evliliklerine dair izin belgesi vermiş kız bunu saklıyordu çocuk dogunca bile kızın kendi soyadı kullanılıyordu hastanede değişik sonuçlar olabiliyorKızlar 16 yaşındayım evliyim ve 7 aylik hamileyim sizce yaşımdan dolayı doğumda bir sıkıntı olurmu? Cevap verirseniz sevinirim
Dalga değil eski konularına bakarsanız görürsünüz de... İstismar gibi geldi bana da ...