- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi 1melekannesiyim
Cicuk gelinlerden biri iste yazik yaa..Bu kızın adresi bulunsun ve şikayet edelim istiyorum. (Eğer gerçekse)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cicuk gelinlerden biri iste yazik yaa..Bu kızın adresi bulunsun ve şikayet edelim istiyorum. (Eğer gerçekse)
Evet şimdi baktım da anlamıyorum,gittiği doktor ihbar edemiyor mu?Dalga değil eski konularına bakarsanız görürsünüz de... İstismar gibi geldi bana da ...
Tam da bunu dusunmustum ben de.Evet şimdi baktım da anlamıyorum,gittiği doktor ihbar edemiyor mu?
16 yaş 7 aylık demek 15 yaşında hamile kaldı demek...
Aynen öyle... Doktoru da görmezden geliyor demekki ya da gitmedi bilmiyorum fakat istismar var burada..Evet şimdi baktım da anlamıyorum,gittiği doktor ihbar edemiyor mu?
16 yaş 7 aylık demek 15 yaşında hamile kaldı demek...
Tam da bunu dusunmustum ben de.
Doktorların bu durumlarla ilgili yükümlülüğü vardır mutlaka.
Aynen öyle... Doktoru da görmezden geliyor demekki ya da gitmedi bilmiyorum fakat istismar var burada..
Sizin gibi insanlar cocuklara kötü örnek teşkil ediyor. Defolup git ya. İlerlememiz gerekirken çagdisi kaliyoruz sayenizde. 16 yas mis.
Sizin gibi insanlar cocuklara kötü örnek teşkil ediyor. Defolup git ya. İlerlememiz gerekirken çagdisi kaliyoruz sayenizde. 16 yas mis.
Valla canmcm 16 yaşında evlenip gebe kalmayı biliyosan doğurman gerektiğinide biliyosundur heralde. Tövbest.
Evet ailesine bakmak lazim.Kızgınlığınızı anlıyorumda 16 yaşındaki çocuğa degil, 15 yaşında evlendirene kızmak lazım...
15 yaşındaki kimse evlilik kadarı verecek olgunlukta değildir, artık sebep ne bilmiyorum ama sorumlu aile ve onunla evlilik(!)gerçekleştiren...
gerçi o kaç yaşında ona da bakmak lazım.. malum burası Türkiye.