• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli!!!

Bide 7 aylık hamilesin. 14 biterken mi evlendin Allah im bayilcam şimdi şuraya.

Gitmiş, kanaması olmuş doktor fitil vermiş diye yazıyor diğer konuda.

Böyle şeyler doktorun vicdanına bırakılmıyordur umarım... eğer doktor da ihbar etmiyorsa keşke o da cezalandırılsa...
Anne baba en başta suçlu olmalı zaten sonra eş kv kp... Eh buna göz yuman doktor da aynı duruma çanak tutuyor...

Gitmiş, kanaması olmuş doktor fitil vermiş diye yazıyor diğer konuda.

Böyle şeyler doktorun vicdanına bırakılmıyordur umarım... eğer doktor da ihbar etmiyorsa keşke o da cezalandırılsa...
Küçük yaş ve evlenme kelimelerini aynı cümlede ne çok kullanmaya basladik.
Geçenlerde bir konuda öğretmenler flortoz kızlardan bahsedip evlenmelerinin daha hayırlı olduğunu ima ediyorlardi.
Ayhhh sistim valla.
Bazı şeylere alışmamız bekleniyor galiba.
Alenen suç olan bir duruma tavsiye bekleyen, veren...
Ben buna alışmayı reddediyorum.

Yazik yaaaa,sanami uzuleyim ,karnindaki yavruyami?istismar edilmissin kizim,sana gore evlilik olsa bile

Evlenmişsin, çocuk yapmışsın, doğururken mi sorun olacak?
Doğurmayıp ne yapacaksın?
Elbette gidip hastanede doğum yapacaksın, sonra ne olursa olur, ona da katlanın bir zahmet.

16 yasında evlilik neden olmasın ki ya benm bi yakınlarım var mubarek kimse demez 16 yasında 3 çocuk annesi gibi tipleri . kimisi boy 174-5 iri yarı etlibutlu heybetli kızlar evlenince yasa degil tipe bakmıslar belki bu uyede öyledir.doguma gelince gnellikle bünye zayıfsa sıkıntı oluyor ama zaten doktorunuz riskli bir sürec olacaksa onu size belirtiyor buraya sormana gerek yok ki :) eğer konu gerçekse allah yar ve yardımcın olsun:)

16 yasında evlilik neden olmasın ki ya benm bi yakınlarım var mubarek kimse demez 16 yasında 3 çocuk annesi gibi tipleri . kimisi boy 174-5 iri yarı etlibutlu heybetli kızlar evlenince yasa degil tipe bakmıslar belki bu uyede öyledir.doguma gelince gnellikle bünye zayıfsa sıkıntı oluyor ama zaten doktorunuz riskli bir sürec olacaksa onu size belirtiyor buraya sormana gerek yok ki :) eğer konu gerçekse allah yar ve yardımcın olsun:)
Çocuk oldukları için olmaz hanımefendi. Olmamalı. Normallestirmeyin lutfen.
Uzun boylu iri olmaları çocuk oldukları gerçeğini degistirmez.
12 yaşında adet goruyor nasılsa demeye kadar gider bu mesele.
Yapmayin.

Hanimlar, doktor neye dayanarak neyi ihbar edicek?
Türk konunu bilmiyorum ama umarimki cinsel ilişkiye girmek yasak degildir.
Doktor nerden bilsin kizin evli oldugunu?
Ben şahsen almanyada avukatim. Bazen trende gördüğüm hamile genc kizlara 2 soru soruyorum: - sevgilin kac yaşında? Sen kac yaşındasın?
En azindan almanyada 14 yaşındaki bir kiz 16 yaşındaki bir erkekle cinsel ilişki yaşıyabiliyor.
16 yaşındaki bir kiz 18 yaşındaki erkekle ve iki reşit insan zaten istediğini yapar.

Demek istediğim cinsel ilişki yaşamak yasak degilse adamin yaşı önemli...

Öfff... gencecik cocuklar boylarindan büyük işlere madur birakiliyorlar.

O zaman iri yarı olan kızların hepsi evlensin.:deli:tövbe estağfurullah

Back
X