• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli!!!

Bu kızın adresi bulunsun ve şikayet edelim istiyorum. (Eğer gerçekse)
Şikayet edilse ne olacak ki Kız hamile bu durumda yapmak olmaz keşke hamile kalmadan hatta evlenmeden önce biri dur deseydi. Yapacak birşey yok ki artık İnşallah tekrar anne olmadan biraz daha zaman geçmesini bekler

Çocuk oldukları için olmaz hanımefendi. Olmamalı. Normallestirmeyin lutfen.
Uzun boylu iri olmaları çocuk oldukları gerçeğini degistirmez.
12 yaşında adet goruyor nasılsa demeye kadar gider bu mesele.
Yapmayin.
normallestiren yok zaten bende karsııyım aslına bakarsanız ama doguda bu okadar o,normalki. engel olunmuyor işte malaesef napalım

16 yasında evlilik neden olmasın ki ya benm bi yakınlarım var mubarek kimse demez 16 yasında 3 çocuk annesi gibi tipleri . kimisi boy 174-5 iri yarı etlibutlu heybetli kızlar evlenince yasa degil tipe bakmıslar belki bu uyede öyledir.doguma gelince gnellikle bünye zayıfsa sıkıntı oluyor ama zaten doktorunuz riskli bir sürec olacaksa onu size belirtiyor buraya sormana gerek yok ki :) eğer konu gerçekse allah yar ve yardımcın olsun:)

Yok yani... oha diyorum. Gercekdende siz böylemi düşünüyorsunuz? Benim göğüslerim 10 yaşında cikdi...adet 9 yasimda oldum. Vah bana... ne güzel evlenseymişim. Hanim efendi sizce vucut ölçüsünün evlenmekle ne alakasi var????

16 yasında evlilik neden olmasın ki ya benm bi yakınlarım var mubarek kimse demez 16 yasında 3 çocuk annesi gibi tipleri . kimisi boy 174-5 iri yarı etlibutlu heybetli kızlar evlenince yasa degil tipe bakmıslar belki bu uyede öyledir.doguma gelince gnellikle bünye zayıfsa sıkıntı oluyor ama zaten doktorunuz riskli bir sürec olacaksa onu size belirtiyor buraya sormana gerek yok ki :) eğer konu gerçekse allah yar ve yardımcın olsun:)

normallestiren yok zaten bende karsııyım aslına bakarsanız ama doguda bu okadar o,normalki. engel olunmuyor işte malaesef napalım
Bu normallestirmemis ve karşı olan haliniz mi?
Öyleyse ikimizden biri kavram kargaşası yaşıyor.

Bence gerçek olma ihtimali var yaşlarını mahkeme ile büyütüp evlendiren aileler var maalesef çok kötü senin daha kendin çocuksun cnm olan olmuş maalesef doguramazsan sezeryan yaparlar umarım sağlıklı olur evladın

Hanimlar, doktor neye dayanarak neyi ihbar edicek?
Türk konunu bilmiyorum ama umarimki cinsel ilişkiye girmek yasak degildir.
Doktor nerden bilsin kizin evli oldugunu?
Ben şahsen almanyada avukatim. Bazen trende gördüğüm hamile genc kizlara 2 soru soruyorum: - sevgilin kac yaşında? Sen kac yaşındasın?
En azindan almanyada 14 yaşındaki bir kiz 16 yaşındaki bir erkekle cinsel ilişki yaşıyabiliyor.
16 yaşındaki bir kiz 18 yaşındaki erkekle ve iki reşit insan zaten istediğini yapar.

Demek istediğim cinsel ilişki yaşamak yasak degilse adamin yaşı önemli...

Öfff... gencecik cocuklar boylarindan büyük işlere madur birakiliyorlar.
Turkiyedeki kanunda 18 yasin altindaki bir kiz cinsellik yasar ve sikayet ederse adam tutuklanir ve turkiyede 18 yas resitlik yasidir 16 degil

Zamaninda biz polise bildiriyorduk polis ve ya jandarma geliyor aileleri sorguluyor... ama sonucundq sıkıntı çıkmıyor hazirlikli olun doğum olduktan sonra maaalie bi karakola gidip ifade vereceksiniz tabi yeni uygulama oldu mu yada nedir nasildir bilmiyorum

Oyyyy yoruma geeeel 16 yasinda neden olmasinmiiiii peeessss

Pardon dalga mı geçiyorsunuz?

Hayır iki defa okudum doğru mu okuyorum diye.
'Evlenince yaşa değil tipe bakmıslar' bu nasıl bir cümledir?
Hemcinsim olarak bu şekilde düşündüğünüz için utanıyorum...

Kızlar 16 yaşındayım evliyim ve 7 aylik hamileyim sizce yaşımdan dolayı doğumda bir sıkıntı olurmu? Cevap verirseniz sevinirim
Şaka dimi bu ? Gercek olmasin bu konu. Eger gercekse sikayet edilirse istismar sayilir. Daha önce boyle birseye haberlerede cikmisti. Kiz ben kocami seviyorum oyle birsey yok demesine ragmen 'tecavuz ' sucu olarak hapse atıldı.

Gitmiş, kanaması olmuş doktor fitil vermiş diye yazıyor diğer konuda.

Böyle şeyler doktorun vicdanına bırakılmıyordur umarım... eğer doktor da ihbar etmiyorsa keşke o da cezalandırılsa...
Canim doktorun ihbar etme gibi bi yükümlülüğü yok. Dogum hastane kosullarinda gerceklesirse dogumhane ekibi polisi yada jandarma bölgesine dahilse jandarmayi arayip bilgi veriyor gecenin köründe dahi olsa polsi jandarma vs gelip inceliyor aileler sorguya çekiliyor... sonucu söyleyeyim daha bi vahim alan razi veren razi muhabbeti oluyor belki esi bi iki gun nezarette kalıyor o kadar karsilikli anlasilip 17 yasi beklenip nikah kıyılıyor. Ben dogumhanede çalışırken izlediğimiz yol buydu.

16 yaşında gerekli şartlar varsa kişi hakim kararıyla evlenebilir ama imam nikahı vs söz konusuysa lut misali helak olmanıza ramak kalmış demektir

Back
X