• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli!!!

Canim bak simdi konuyu ven acmamisim burada dusucnemi belirytim halbuki dusuncemde 16 yasinda evlenmeleri cogu yerde ulkemizde yani gayet normal bisey zaten ve buna kimse engel olamiyor simdi bu kizda evlenmis dogurcak bile kim napabilir ? Demek ki kizin yasina bakmamislar tipine bakmislarda evlendirmisler belkide kiz kendisi istedi bilemeyiz. Bunun nasil onune gecelim sikayet etsek kiz ben de istiyorum zaten dese bize ne demek duser. Ay yok anlamakta zorluk cekior burdaki cogu uye. Olayi nerden nereye getiridiler valla helal olsun simdide cinayete kadar geldi is :KK70: hadi hadi iftara 10 dk kaldi beni birakinda konu ve konu sabini gercekse ona care olun haydi.
Buradaki insanlara laf yetistirecegine 10 dakka kaldıysa iftara hazirlansana. Bence sen kadın değilsin, buradaki kadınların sinirlerini ziplatmaya çalışan bir erkeksin

Çocuk oldukları için olmaz hanımefendi. Olmamalı. Normallestirmeyin lutfen.
Uzun boylu iri olmaları çocuk oldukları gerçeğini degistirmez.
12 yaşında adet goruyor nasılsa demeye kadar gider bu mesele.
Yapmayin.
Bu uyenin yorumlarina cevap vermeyin ya.Her konuda sacma sapan konusuyor

Gecen ay karsı eve bırılerı tasındı karı koca. Kızı gorsenız 25 den asagı gostermıyor. Sonra merhabalastık cocukca konusuyordu zaten ben sormadan kendı anlattı.
17 yasındaymıs babasını mahkemeye vermıs evleneblmek için tabı hala gorusuyor aılesıyle. Kv de yasıyormus yenı ayrılmıslar ayrı eve. 1 ay duramadan gıttıler kocası zor gecınıyoruz dıye gerı donmus aılesnn evıne. 2 aylık hamıleydı. Kocasınn yasını bılmıyorum ama 25 den asagı degıl gibi.
Var boyle seyler malesef

Canim bak simdi konuyu ven acmamisim burada dusucnemi belirytim halbuki dusuncemde 16 yasinda evlenmeleri cogu yerde ulkemizde yani gayet normal bisey zaten ve buna kimse engel olamiyor simdi bu kizda evlenmis dogurcak bile kim napabilir ? Demek ki kizin yasina bakmamislar tipine bakmislarda evlendirmisler belkide kiz kendisi istedi bilemeyiz. Bunun nasil onune gecelim sikayet etsek kiz ben de istiyorum zaten dese bize ne demek duser. Ay yok anlamakta zorluk cekior burdaki cogu uye. Olayi nerden nereye getiridiler valla helal olsun simdide cinayete kadar geldi is :KK70: hadi hadi iftara 10 dk kaldi beni birakinda konu ve konu sabini gercekse ona care olun haydi.
Dengesiz misin?

Ülkemizde böyle şeyler olabiliyor, normal yani
Diyerek basitleştiriyorsun

Mesele düşüncen değil, söylem!
Evet belki konu sahibi çocuk için yapılacak, edilecek kalmadı,
Ama o söylem orda durduğu sürece
Başka çocuklar için de, evlenip doğurmak meşru olacak.
Her platformda kadınlar çocuk evliliklerine karşı çıksın işte, kötü olduğu algısı yayılsın topluma
Bu çaba, bu emek, senin "ee çok var ki böyle" demenle baltalanıyor.

Dengesiz misin?

Her platformda kadınlar çocuk evliliklerine karşı çıksın işte, kötü olduğu algısı yayılsın topluma
Her konuya tuhaf tuhaf yorumlar yapiyor. Az once baktim bende. Herkesten tepki görüyor. Bosuna cevap verip kendini yorma bunun icin. Sinir hastasi eder.

Öff nickname - yeni üyelik - konuya yazış stilinden ne kadar doğru bir konu olduğunu anlarsınız. Yönetime bildirdim.
Bence böyle fake bilse
Konular
AramıZdaki zararlı düşünceleri tespit ediyor,

Hatta belki aydınlanıyor o zararlı düşünce, arınıyor hermes33 hermes33

Dengesiz misin?

Gormezden gelin arkadasim konuyu karistirmaya calisiyor.
Su konuda bile kadinlar olarak birlik olamiyoruz egriye egri diyemeyenler cikiyor maalesef.

Bence böyle fake bilse
Konular
AramıZdaki zararlı düşünceleri tespit ediyor,

Hatta belki aydınlanıyor o zararlı düşünce, arınıyor hermes33 hermes33

Onun gibi birkaç üye var ya en iyisi gözardı edip sinir bozmamak, bilerek yaptıklarını düşünüyorum.

Gercekse kocani ve babani yargilarlar, kocani da iceri atarlar,
Kocan degil tabi o sevgilin, cunku kocan olmasi icin resmi nikah lazim.
Ve bence boyle durumlarda dogan bebekler devlet himayesine alinmali, bu zihniyetteki insanlarin cocuk yetistirmesine izin verilmemeli. Akli basinda ve cocuk sahibi olamayan binlece insan var onlara verilsin duzgun yetissinler.

Buradaki insanlara laf yetistirecegine 10 dakka kaldıysa iftara hazirlansana. Bence sen kadın değilsin, buradaki kadınların sinirlerini ziplatmaya çalışan bir erkeksin
Cayimizi bile iciyorum bende calisan biricoldugum icin sag olsn kayinvalidem esimin ve bnim yemegmizi hazirliyor napalim ramazanda bu sekilde idare ediyoruz. Sorma haayatim yolda sizin gibi anlamasi kit insanlara soylemek istedigim seyi anlatmaya calisiyorum haklisin burdaki her uruyene host dersem bogazim kurur. Sizi dikkate aldigim icin uzgunum. Tekrar soyluyorum yorumlar bana degil konu sahibine lutfen sekerim.

Cayimizi bile iciyorum bende calisan biricoldugum icin sag olsn kayinvalidem esimin ve bnim yemegmizi hazirliyor napalim ramazanda bu sekilde idare ediyoruz. Sorma haayatim yolda sizin gibi anlamasi kit insanlara soylemek istedigim seyi anlatmaya calisiyorum haklisin burdaki her uruyene host dersem bogazim kurur. Sizi dikkate aldigim icin uzgunum. Tekrar soyluyorum yorumlar bana degil konu sahibine lutfen sekerim.
Aa niye kaynanan hazırlıyor yemeği? Sen gelin değil mısın? Nerde kocanın ailesine hürmet? Seni seni:) Hazirlansana, bak ben manikurlu ellerimle hem işten geldim hem yemek yaptım. :halay:

Back
X