G gamze11828 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Ağustos 2026 Mesajlar 10 Emoji Skoru -1 Puanlar 1 Yaş 25 10 Ağustos 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi gamze11828 #1 arkadaşlar benim gebelik testi çıkmadan önce vajinal mantarım vardı gebeliği bilmeden test yapmadan bir gün önce mantar kaşıntısı için enzofen diye bir fitil koydum bebeğe zarar verir mi 3 haftalık hamileyim
arkadaşlar benim gebelik testi çıkmadan önce vajinal mantarım vardı gebeliği bilmeden test yapmadan bir gün önce mantar kaşıntısı için enzofen diye bir fitil koydum bebeğe zarar verir mi 3 haftalık hamileyim
areseyna 𝑨𝒓𝒊𝒆𝒔 🌗 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.120 Emoji Skoru 2.402 Puanlar 83 10 Ağustos 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi gamze11828 #2 Vajinal fitil gebelikte de kullanılıyor fakat ismini söylediğiniz fitilin zararı olur mu olmaz mı bilemiyorum. Hekiminize danışın yine de
Vajinal fitil gebelikte de kullanılıyor fakat ismini söylediğiniz fitilin zararı olur mu olmaz mı bilemiyorum. Hekiminize danışın yine de