onemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi asse6
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar bu bulantidan nasil kurtulucam hicbisey yiyemiyorumm

Kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama 12. Hafta gibi azalmaya başlıyor 15. Haftadan sonra büyük oranda geçmiş olacak inşallah. Ben şu an 20. Haftamdayım ve bulantılardan, bir şey yiyememenin vrdiği vicdan azabından ağladığım günler sanki çok uzaktaymış gibi. Yaşarken hiç bitmeyecek gibi geliyor ama gececek.

Kizlar bu bulantidan nasil kurtulucam hicbisey yiyemiyorumm

ilk 3 aydan sonra geçiyor benimki 4. aydan sonra geçti. Kokuya hassasiyet mide yanması bulantı hepsi bi anda silindi ama annem 9 ay boyunca kusmuş hatta doğum yaparken ebenin üzerine bile çıkarmış. Bünyesel bişey. merak etme geçecek. Ben 6 ayımı bitirdim bu hafta ve son 2 haftadır kusmalarım yine başladı...

Zamanla alışıyosun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şuan 14.haftadayım senin gibiyim ama biraz daha azaldı doktorum zofran 8mg verdi yarım yarım içiyorum iyi geldi inanki 2gün daha içecem geçer inşallah tamamen.ve bende ne yesem şişkinlik yapıyor kabızlık çekiyorum rabbim yardımcımız olsun.çubuk kraker felan bahane valla olmuyor.bende her sabah öğürme oluyordu karnım acıyana kadar.hap iyi geldi çok şükür ama hap içmek iyi değil diyorlar mecbur kalaınca içiliyor inaninki...

Back
X