Yorgunluk

Ayline parlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
167
87
48
Ev iş bebek çocuk eş aile para gelecek bütün bunların gölgesinde kalan zihnim vücudum o kadar yorgun ki baş edemiyorum. Bebeğim var onunla ilgileniyorum işe ara vermek zorundayım evde durmak yorucu bir yanfan ev işleri bir yandan çocuk eş ayrı bir alem zaten yalnız mutsuz hissediyorum. Neden çocukla birlikte kadınların hayatı bu kadar etkileniyor...Çok yorgun ve mutsuz hissediyorum kendimi depresif bir haldeyim galiba canım hiç birşey yapmak istemiyor nasıl kurtulucam bu ruh halinden...

Zaman diye çok etkili bir dost var o sana tek tek anlatacak
Bunun ne dili ne kulağı ne de gözü var buradaki hiç kimse onun kadar iyi anlatamaz sana durumu
Yanlız onu dinlemek görmek ve duymak istiyorsan sabır tek şartı
Yoksa insafsız olabiliyor

Ev iş bebek çocuk eş aile para gelecek bütün bunların gölgesinde kalan zihnim vücudum o kadar yorgun ki baş edemiyorum. Bebeğim var onunla ilgileniyorum işe ara vermek zorundayım evde durmak yorucu bir yanfan ev işleri bir yandan çocuk eş ayrı bir alem zaten yalnız mutsuz hissediyorum. Neden çocukla birlikte kadınların hayatı bu kadar etkileniyor...Çok yorgun ve mutsuz hissediyorum kendimi depresif bir haldeyim galiba canım hiç birşey yapmak istemiyor nasıl kurtulucam bu ruh halinden...
Saydığınız şeyler bir çok kişinin hayatında olan kaygılar telaşlar aslında. Çocuk büyüyecek ve sizi ekstra yoran bu günler geçecek. Maddi kaygılar geçiminizi sağlayacak kadar ise en azından buna da şükür edin. Eşiniz şiddet, baskı, aldatma, sorumluluklarını yerine getirmeme gibi kabul edilemez hataları yoksa bu da hoş görülebilir. Kısaca depresif, tahammülsüz bir dönemden geçiyorsunuz muhtemelen ama bu günlerin, bu zorlukların geçeceğine inanarak sabır ve tevekkül gösterirseniz bu süreci daha kolay atlatmanıza yardımcı olur. Unutmayın rutin nimettir. İmkanınız varsa profesyonel destek alın

Yardım almadan tek başına zor çünkü .Eşinizden bu konuda yardım almanız gerekli .Kendine vakit ayırmadan adanmışlık hissi insanı tüketir .Her zaman molaya ihtiyacımız var kendinize bakacak ayaklarımızı uzatacak ve iyi hissettirecek kısa bir süre bile olsa tazelenip devam etme gücü bulabilmek için

Çok yalnız bırakılıyoruz ve çocukla beraber hayatımız başka bir yöne kayıyor kendimizle ilgilenemiyoruz sonuç bu oluyor maalesef bende aynı durumdayım yorumları okuyacağım

Her kadının hayatı kötü etkilenmiyor çocukla

Sadece zoraki evliliğine devam eden, baba yapılmayacak adamlara çocuk yapan kadınların hayatı mahvoluyor.

Bakıcı tutamayacak/kreşe veremeyecek/yardım alamayacaksam çocuk yapmam. Yapanların da şikayet etmesi ve tek suçlu çocukmuş gibi davranması saçma

Çocuk suçlu değil bilinçsizce dünyaya getirilip sanki kedi bakacakmış mama su önüne koysa büyürmüş gibi davranan anneler suçlu.
Erkeğin de bir suçu yok zorla mı yapıyor kadınlar, 9 ay karnımda taşıyacağım, 2 sene mememden ayrılmayacak bir bebeği dünya iyisi de olsa kocama güvenip hayatta yapmam.

Son düzenleme:
bence ekonomik olarak da bunalımdayız. her şeye yetişmeye çalışırken hiçbir şeye yetemiyoruz.

Back
X