Önemli...!!!!!!!

kızlar ben 9 günden beri 2 gunde bir birleşme oluyor nedendir bilmiyorum ama psikolojik midir nedir dün akşam göğüslerim çok acıdı.içimde de hamileyim hissi var. son adet günüm 10 şubattı.Adet günüme 13gün var daha erken nasıl öğrenirim?çok heyecanlıyım.

kızlar ben 9 günden beri 2 gunde bir birleşme oluyor nedendir bilmiyorum ama psikolojik midir nedir dün akşam göğüslerim çok acıdı.içimde de hamileyim hissi var. son adet günüm 10 şubattı.Adet günüme 13gün var daha erken nasıl öğrenirim?çok heyecanlıyım.
Cok erken... Anlamazsin bile.... Benim 4 haftalikmis anca pazartesi gunu anladim gebe oldugumu....

ilk defa deniyoruz eşimle ikimizde çok heyecanlıyız.Psikolojiktir sanırım bu hissiyatım.13 gün daha beklemem lazım sanırım değil mi? Kan değerlerime baktırsam?
Hicbirsey cikmaz.... Var ise adet tarihine yakin goguslerin sismeye ve acimaya baslar... Kendinde mutlak degisiklik farkedersin zaten.... Mide bulantisi gibi... Adet tarihinde gecerse ki ins gecer ancak o zaman kan testi gerrekir...

Hicbirsey cikmaz.... Var ise adet tarihine yakin goguslerin sismeye ve acimaya baslar... Kendinde mutlak degisiklik farkedersin zaten.... Mide bulantisi gibi... Adet tarihinde gecerse ki ins gecer ancak o zaman kan testi gerrekir...
dediğimgibi psikolojikmdir bilmyorum ama gögüğlerim şuandabile acıyor midem boğazımda sanki ama midem bulanmıor, kasıklarımda ince bir sızı ağrı var.

çok merak ediyorum ya :)

Kizlar lutfen bana akil verin adetim 7gun gecti dun aksam bebetime test yaptim negatif sabah cok silikti gorebiliyor musunuz
20160226_081328.webp

Kizlar lutfen bana akil verin adetim 7gun gecti dun aksam bebetime test yaptim negatif sabah cok silikti gorebiliyor musunuzEki Görüntüle 1783248
Bence hemen bi saglik ocagina yada hastaneye gidip kan ver... Benim ilk gebeligimdede boyle gorundu bende bi afallamistim :D bu ne demek oluyor nedir diye...

Bence hemen bi saglik ocagina yada hastaneye gidip kan ver... Benim ilk gebeligimdede boyle gorundu bende bi afallamistim :KK70: bu ne demek oluyor nedir diye...
Yada 2-3 gun sonra yeniden bi idrar testi yap bakalim belirgenlesicekmi... Ben 2 gun sonra kayin validem gelip cok merak edince bidaha yaptim bu sefer cok netti...

Selam beta hcg sonucum 4.37 cikti. Idrar tahlilim ikinci cizgi silik adetime 2 yada 3 gun var ve ben bu durumdan hic bisey anlamadim.ve simdi yine ikonciyi yaptim yine ikinci silik cizgi

Back
X