Önemlii.... klomen ve çatlatma iğnesi ?

Yasinin_Annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
2.987
3.595
83
Mrb arkadaşlar 1.5 senedir evliyim 1 yılı aşkın süredir bebek istiyoruz olmadı hsg temiz çıktı eşimin değerleri de iyi, hormon sonuçlarım da iyi çıktı yumurtam da çatlıyor.. sebepsiz infertilite sorunluyum malesef..

Size sorum ben klomene yada aşılamaya başlamak istiyorum ama ne zaman dr a gitmem lazım ???

16 mart bat tarihim..

Teşekkür ederim..

Merhaba.
Benim de öyle yanı herhangi sorun olmaksızın bebek olmadı 1 yıldır yaklaşık. Dr a gittim.
Klomen için adet olunca gidiniz, Bazı dr 2. Gün bazısı 5. Gün başlatıyor.
Çatlatma iğnesi de yumurta büyüdüğüne kanaat getirince veriyor.
Adet olunca gidin siz

Merhaba.
Benim de öyle yanı herhangi sorun olmaksızın bebek olmadı 1 yıldır yaklaşık. Dr a gittim.
Klomen için adet olunca gidiniz, Bazı dr 2. Gün bazısı 5. Gün başlatıyor.
Çatlatma iğnesi de yumurta büyüdüğüne kanaat getirince veriyor.
Adet olunca gidin siz

Çok saolun siz başladınız mı klomene rahim filmi çekindiniz mi ?

Adetken gidince ne yapılıyor doktorda karından ultrasyonla mı bakıyor altdan bakmıyor dimi ?

Çok saolun siz başladınız mı klomene rahim filmi çekindiniz mi ?

Adetken gidince ne yapılıyor doktorda karından ultrasyonla mı bakıyor altdan bakmıyor dimi ?
Bne rahim filmi çektirdim çok şükür birşey çıkmadı.

Adetken gidince bakıyor kist var mı diye, ultrasonla bakıyor evet, ona göre ilaca başlayabilriz diyor.
ben ilk kez bu ay kullandım.
bekliyorum bat

Bne rahim filmi çektirdim çok şükür birşey çıkmadı.

Adetken gidince bakıyor kist var mı diye, ultrasonla bakıyor evet, ona göre ilaca başlayabilriz diyor.
ben ilk kez bu ay kullandım.
bekliyorum bat

Tamam canım çok sağol ben altdan ultrasyonla baktırdım geçen ay temiz çıkmıştı.. bakalım inşallah regl olmam da hiçbişeye gerek kalmaz :)

Senin bat ne zaman?

Ben subat ve martta klomen kullandim .subatta catlatma ignesi de kullandim,ama martta sadece klomen. Valla onun mu hikmetidir bilinmez hamileyim.Rabbime binlerce şükür olsun. Allah sizlere ve isteyen herkese tez zamanda nasip etsin:anneadayı:

Hanımlar konu ile alakalı değil ama bir şey sormak istiyorum 7 aylık evliyim 2 kimyasalım var dr gittim pıhtılaşma ve gen testi istedi affedersiniz muayene de yoğun sarı akıntın var deyip fitil verdi bir hafta arayla kullanılacak korunmadığımız için gebelik testi yaptı 1.20 çıktı ama yumurtlamanın 7 günüydü bende gebelik yok diye fitil kullandım salı günü hafif kanamam oldu peçeteye geçen bugün yumurtlamanın 12 günü içimi korku kapladı 7 günde gebelik kanda çıkar mı varsa

Kızlar sonuçlarınız nedir bende klomenle catlatma iğnesi oldum nisan 12 de doktor kanda baktır dedi.ilk defa kullaniyorum pkoluyum ben...

Mrblar.. ilk klomen deneyimim olumsuz sonuçlandı.. 2. Kez Klomen kullandım bu ay geçen pazartesi günü de çatlatma iğnesi oldum 8 mayıs bat günüm bekliyorum ;)

Sizden naber ?? Naptınız..

Back
X